פינת ההשווצות...

טל של 4

New member
פינת ההשווצות...

מכירים את השיר: "פתח וסגור פתח וסגור מחאו כפייםםםםםםםם פתח וסגור פתח וסגור ישר על הבירכיים......" אז עומר בשיר פותחת וסוגרת את הידיים....חמודה.... התחילה אתמול ומאז אנחנו כל הזמן שרים רק את השיר הזה...חחחח

rotrot

New member
חכי חכי עוד מעט תהיה לך שטיפת מוח

וכבר לא תוכלי לשמוע את השיר הזה יותר (משביתת שמחה שכמוני)

טל של 4

New member
בהמשך לנ"ל וכדי לא לקפח...

רוני שלי מטפסת מדרגות!!! איזה פחד!!! 7 עיניים צריך עם ילד אחד, אז עכשיו אנחנו מגדלים 14 עיניים, אי אפשר לא להסתכל לדקה כי הן פשוט נעלמות ובד"כ מוצאים אותן במקומות הכי פחות רצויים.......... את ארונות המטבח הן עוד לא גילו, אבל תנו להן כמה ימים...חחחח

כדי לא להשאר בצד גם אני רוצה להשווי

עומר נעמד אתמול במיטה שם ידים על המעקה ופשוט התרומם וקורא בקול מתלהב אני ניגשת וכמעט התעלפתי אז היום מורידים את המיטה שלב למטה לללללללל איך שהם גדלים

וואו איזה הספקים שיש לילדים ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

כל יום אקשן חדש
לעומר

טל של 4

New member
רונית המון תודה על ההתיחסות וטיפ

כל פעם שאני כותבת כאן בפורום איזה "הישג" חדש אני מדפיסה את ההודעה ומתייקת בתיק ההתקדמות של עומר ורוני, נראה לי אחלה מזכרת לבנות כשיגדלו. לשרית, כל הכבוד לעומר!!!!! התחלתם תקופה חדשה ומעניינת, בעיקר בהשכבה בערב....חחחח

keren1

New member
../images/Emo25.gif לכל הילדים המתוקים

שמתקדמים יפה יפה. חייבת לספר לכם. אתמול מתן סירב לישון צהריים אז הוא היה איתי. ראינו TV הכנו משלוחי מנות (והוא קצת שיגע אותי). הוא מאד אוהב לצייר אז הוצאתי דף וצבע ואז קלטתי את המדבקות (הקטנות והעגולות הללו בשלל צבעים). בקיצור הוא הוליך אותי לשולחן העבודה שלהם וביקש כיסא (למד משהו?!) התישב והתחיל לקלף מדבקה ולהדיבק אותה. הייתי בהלם!! זה מוטוריקה עדינה ברמה מאד גבוהה. והפלא ופלא הוא שולט ועושה זאת יפה מאד. מאד התלהבתי ומתן התלהב שאמא מתלהבת. בקיצור מתן קיבל כמה שעות של אחד על אחד והיה כייף. אחר כך שני קמה והיא גם רצתה להדביק. אבל הנסיכה הזאת דרשה שאקלף לה את המדבקה ואגיש לה אותה. ורק אז היא הדביקה. מה אגיד לכם נסיכה אמיתית. לראות אותה זה נחת נטו. יש לדניאל בובה ששמה נימי (סיפורים לנימי מהופ) שני מתה עליה. לוקחת אותה ושמה בעגלה. נותנת לה נשיקה. אומרת לה שששש (כאילו לישון) ואז רצה להביא לה חיתול ומוצץ (כמו ששני ישנה). ועושה לה קו-קו. עוד לא ראיתי כזה דבר. דניאל לא התלהבה מבובות. ועכשיו יש לי בת אמיתית!! קרן

אח , איזה נחת על הבוקר ../images/Emo99.gif

וטל , אחלה רעיון, אני אאמץ אותו כשיגיע תור ההשווצות שלנו זה קרוב לא ?

טל של 4

New member
איזה חמודים...

איזה גיל מדהים, הם כבר לא ממש תינוקות וקצת אנשים קטנים.... כל הכבוד להם!!!!

רונית , קרן וטל ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

טל - גם אני מאמצת את הרעיון קרן - איזה תענוג לראות אותם הופכים לאנשים קטנים פשוט חויה זה הכיף הגדול לא? ורונית - עד לפני חודשיים לא האמנתי שהיום יגיע והם יתחילו לעשות משהו מלבד לשכב והפלא ופלא חכי זה מיד קורה נשיקות לכולם

קרנושה

New member
עכשיו כשאני יודעת.......

לאן מילותיי הולכות.....חחחחחח אז בשעה טובה על כל צעד בהמתקדמות ובהיתפתחות מדודה קרן...חחחחחח וגם לעומד של שריתוש.............

למעלה