פינת ההצלחות

DOCTOR W H O

Member
מנהל
פינת ההצלחות../images/Emo41.gif

בעקבות שירשור מעצבן בפורום 20 פלוס ספרו לי על מקרי הצלחה שהצלחת לעשות למרות מה שאנשים אחרים חושבים עליכם

shani012

New member
בטיפול

שלום! התחלתי עם הטיפול הקוגניטיבי, נכון לעכשיו הייתי רק פעם אחת אבל אני הולכת שוב פעם מחר. והתחלתי לעבור טיפול סיני, אני לוקחת פורמולת צמחים ודיקור. נכון לעכשיו אני לא ממש מרגישה בשינוי. אני עדיין מבצעת את הטקסים שלי, אני לא מרגישה שהם הופחתו אבל אני מרגישה הרבה יותר רגועה! אם פעם הייתי חוששת ממשהו, היום אני פחות חוששת ואני פחות מרגישה את החרדה אבל אני עדיין מבצעת את הטקסים בלי שום קשר. אני יודעת שאני רק בהתחלת הטיפול ושהדרך שלי עוד ארוכה, אבל אני מתחילה להאמין שהפורמולת צמחים והדיקור לא יעזרו לי להעלים את הטקסים אבל הן בהחלט ירגיעו אותי (אני הייתי יחסית עצבנית בזמן האחרון). המטפל שלי נחמד מאוד! הוא מדבר מהר כמוני וכבר בפגישה הראשונה הגענו להרבה מסקנות, עוד לא הגענו לדרכים ליישם אותם אבל אני מרגישה שהוא יכול לעזור לי. יותר נכון אני מקווה שהוא יכול לעזור לי. הוא אמר שאני לא מקרה קל. מקווה שמחר נתחיל לטפל בבעיה, אני כבר לא יכולה לחכות שהחיים שלי יהיו קלים יותר!

אמא11

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הודעה שכיף לקרוא אותה. מחזיקה לך אצבעות תמי

shani012

New member
...

אתמול היה לי פגישה עם המטפל, פגישה ממש טובה! אני כבר אתמול נלחמתי עם עצמי ונלחמתי עם הטקסים שלי והולך לי ממש טוב! אני עדיין נופלת פה ושם אבל היום אני מרגישה שאני גם יכולה אחרת! ואני יכולה לא לבצע את הטקסים שלי והשמיים לא יפלו! ואני לא ארגיש אשמה יותר! זה די משחרר! ואני עוד יותר שמחה שאני מתומדדת עם הבעיות שלי ופותרת אותן וגם בלי עזרת כדורים. היום הולך להיות לי יום טוב, בלי הרבה טקסים ובלי החץ המתמיד הזה!

אמא11

New member
שני יקרה מאד../images/Emo140.gif

האם אוכל לצרף את ההודעה שלך לפינת ההצלחות שבראש העמוד? בעיני יש כאן הצלחה ראויה לציון בגישה שלך לטיפול . בראיה שלחך את הדברים. מחזיקה לך אצבעות תמי

shani012

New member
תמי,

יהיה לי כבוד רב אם תצרפי את ההודעה שלי! אני באמת מרגישה כבר כל כך הרבה טוב ואני רק בפגישה השנייה שלי! אני כבר נלחמת ברוב בטקסים שלי וכמעט כולם נעלמו! והיו לי המון!!! אני פשוט לא מפסיקה להגיד לעצמי שאני חזקה, שאני יכולה לעשות את זה והכי חשוב, שאני לא אשמה בשום דבר! והיום, החיים שלי נראים אחרת, ועוד בלי כדורים!

אמא11

New member
בהצלחה רבה רבה../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הודיה 6 1

New member
תודה..

בינתיים חזרת לדפלפט כרונו למניעת פרכוסים, מה שעושה לי תופעות לוואי מוזרות של מצבי רוח עצובים... (או שאולי זה כי אני אמורה לקבל וההורמונים עושים את זה?)

למעלה