פינת ההפתעות!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
פינת ההפתעות!

הפעם קבלו את ההמשך של התמונות מהדיוידי של הפסטיגל.. בפעם הקודמת קיבלתם תמונות מהסצינה הראשונה של לירז שם.. אז היום קבלו תמונות מהסצינה השנייה של לירז בפסטיגל שזה בעצם השיר שלה (ויש לפני איזה כמה משפטים שהיא אומרת..). זה יצא המון תמונות - 113 תמונות.. אני לא באמת מתכוון להעלות עכשיו את כל התמונות לפה אז הפעם אני אעשה משהו שונה.. אני מעלה לכם את כל התמונות כקובץ להורדה (אני שם קישור) וכל אחד פשוט יבחר את התמונה שהוא הכי אהב וישים אותה פה כתגובה להודעה זו.. קבלו: http://www.speedyshare.com/445533395.html

וואי ארתור תודה רבהההה

איזה מדהימההההה

MahazotZemer

New member
יו! תודה!!מדהים!!היא מדהימה ../images/Emo99.gif

זו התמונה האהובה עליי ->>

MahazotZemer

New member
../images/Emo6.gif חחח..נכון,יש לי בעיה עם התמונות

אני אנסה להעלות כשאוכל

HADARYY1

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!../images/Emo10.gif

אני לא מצליחה לראות תתמונות!!!!!
זה לא מוריד לי טוב

micaly2

New member
../images/Emo207.gifכתבה על לירז כנסו...

יש כתבה על לירז בעיתון 24 שעות של ידיעות אחרונות אז אני יכתוב את כל הכתבה (היא לא מאוד ארוכה)... לירז צ'רכי נידבה את עצמה לתערוכת צילומים של אילן סימן טוב. תפקיד האופי:קבצנית. בשביל להעצים את האפקט רצו להוסיף לה חתול, אבל צ'רכי הודיעה שהיא אלרגית ושאת החתול יצרפו רק בפוטושופ. אין כמו אמת בפירסום. זה מה שהיה רשום. אגב לפני כמה זמן היה בעיתון לאישה כתבה על לירז משהיא נולדה עד האלופה ויש תמונות שהיא בת 4 ובת 6 ו12 ועוד תמונות... אז עם בפורום לא שמעתם על זה תגידו לי ואני ישים ועם שמעתם וראיתם אז אחלה...

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifיאייי כנסי רגע!

בעיתון 24 יש תמונה?? אם כן אז תסרקי בבקשה!! וזה שיש תמונות שלה שהיא קטנה את יכולה לסרוק ולשים פה?? בבקשה!!!

עופרי ג

New member
מה שמזכיר לי...

לפני כמה זמן ראיתי כתבה קטנה באיזה עיתון שכתוב שלירז תעשה פרסומת לאיזה שמפו. ותקבל המון המון כסף , סכום עגול גדול ויפה כזה
וכן, תסרקי את התמונות שהיא קטנה בבקשה

OmErLoLa

New member
אני הכי אהבתי../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif

כמו סתיווו... איזה שלמוווווות

MahazotZemer

New member
../images/Emo207.gifלירזוש מעניקת המזל + שאלה

יש לנו תחרות כוכב נולד בבית ספר, הלכתי היום לאודישן הראשון מתוך 3 ונחשו מה שרתי? "הכל יהיה בסדר" של לירזוש ומה קרה ? עברתי לשלב הבא !! מחר!! מה לשיר ? תעזרו לי ... ושזה יהיה של לירז! היא נותנת מזל הנשמה הזו!

למעלה