פינת ההמלצות

Nathalie 6293

New member
פינת ההמלצות ../images/Emo17.gif

טוב היום נמליץ על... ספרים! אם לספרים שאתם ממליצים יש סרטים תגידו מה עדיף לעשות קודם. לקרוא או לראות.

Nathalie 6293

New member
../images/Emo63.gif שלי../images/Emo27.gif

טוב אני מאוד אוהבת לקרוא.. אז הבאתי מאתרים שונים תקצירים על הספרים שאני ממליצה, אם יש לכם כח תקראו אם לא אז פשוט תקנו/תשאילו את הספר. כל ספר הוא סוג שונה של ספר, אני בטוחה שתוכלו להתחבר לאחד מהם. נער החידות ממומבי-ויקאס סווארופ איך קורה שמלצר הודי עני וחסר השכלה מצליח לזכות בסכום הגדול ביותר בעולם בשעשועון הטלוויזיה ``מי יגיע למיליארד?`` איך קורה שהוא יודע את התשובות לשאלות הטריוויה המוזרות ביותר, ועובר את כל שלבי המשחק? גיבור הספר, ראם מוחמד תומאס בן ה-18, זוכה במפתיע בסכום דמיוני של מיליארד רופי (כמאה מיליון שקל) בשעשועון הטלוויזיה ``מי יגיע למיליארד?``. מפיקי השעשועון, תאבי הבצע והפרסומות, המומים. הם חושדים בו במרמה והוא מושלך לכלא. עורכת דין שמגיעה לבית המעצר ברגע הנכון, מחלצת אותו, לוקחת אותו לביתה ומבקשת אותו שיסביר לה, איך נער יתום שנזנח ומעולם לא ביקר בבית ספר, ידע לענות את כל התשובות הנכונות. והנער הצעיר עונה לה – שאלה אחר שאלה, סיפור אחר סיפור. מרישה\מלכה דולברג רוזנטל מרישה כמעט בת עשר כאשר משוחרר הכפר הפולני חורוסנו מעול הכיבוש הנאצי. הילדה מוצאת את עצמה שוכבת מכווצת על התנור בבית משפחה קוט והתקרה חגה סביבה. שנה וחצי החביאה אותה המשפחה מפני הנאצים בתוך חבית, בבור שברצפת הרפת. זמן קצר לפני השחרור מוצאים אותה מהחבית ומעבירים אותה אל הבית כשהיא חולה מאוד, מאובנת ובקושי רואה. המשפחה הנוצרית, ובעיקר בתם אנז'ה, ששמרה עמה על קשר כל ימי המחבוא, עושה למענה ככל יכולתה, בתנאים הקשים השוררים באירופה עם תום המלחמה. מרישה הקטנה עדיין לא החלימה לגמרי, כשיום אחד מופיעה אישה זרה המציגה את עצמה כאמה החורגת, ובידה מכתב מאביה הפצוע המבקש מהמשפחה הנוצרית למסור לה את בתו. תיכון אבלון/מג קאבוט מי הוא ויל וגנר, ואיך ייתכן שאֶלי, התלמידה החדשה בתיכון אבלון, מרגישה כאילו הכירה אותו במשך כל ימי חייה, אף על פי שרק עכשיו פגשה אותו? ומהו הקשר של שניהם למלך ארתור האגדי? אגדה עתיקת יומין מתעוררת לחיים בספרה החדש של הסופרת האהובה מג קאבוט, על משולש אהבה, חרב מימי הביניים, ומזרן בריכה ממש ממש מהמם.

מריה111

New member
ממליצה

בני גורן-חלק א' לעומת שאר הספרים שלו את זה אפשר לקרוא XDDDD הספר מספר את סיפורו של בני ילד קטן מעכו שהשתעמם וכתב המון מספרים וחיבר אותם לספר
עזבו משעמם לי XDDDDDDDD

למעלה