פינת ההמלצות

crazy4tc

New member
פינת ההמלצות ../images/Emo137.gif

אם יש איזה ספר שקראתם, שיר\דיסק ששמעתם, סרט שראיתם או סתם משהו שהתלהבתם ממנו ובא לכם לשתף אותנו- זה המקום

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif

יש לי המלצה וסתם התלהבות
ההמלצה: דיסק של מארון5 - Songs About Jane. דיסק מדהים. סתם התלהבות: כרית לב ורודה. כיף לחבק אותה. והיא נעימה.
.

Drorrrrrr

New member
המ

סרט: אני צופה עכשיו בקמצ'טקה, אחלה דבר. ספר: אני קורא בימים אלה את "וכי נחש ממית" של ישראל סגל, אחלה ספר. דיסק: דניאל סלומון/ דניאל סלומון. זהו
.

crazy4tc

New member
בקמצ'טקה

מה זה? מי זה? ספר קצת... אני ראיתי היום את "עם הראש בקיר" סרט מעולה, ממש ממש מומלץ למרות שהוא מאוד קשה לצפייה. וגם לא מזמן ראיתי את "רוקדת בחשכה" סרט כל כך...אין לי מילים

Drorrrrrr

New member
"רוקדת בחשיכה" נהדר...

מאחורי הDVD חייו הרגילים של הארי בן ה-10 עוברים שינוי קיצוני. אימת הדיקטטורה האלימה שולטת במדינה והוריו של הארי נמלטים עמו ועם אחיו הצעיר, ומתחבאים בתקווה שהמשטר יתמוטט. הם חייבים לבחור שמות חדשים וזהויות חדשות: הארי בוחר בשמו של הכוכב המועדף עליו- הודיני, אמן ההחלצות, אך נדרש להתמודד עם מציאות ממנה קשה להחלץ. הסרט עוקב אחרי הדינמיקה בין בני המשפחה במחבוא והתקרבותם זה לזה בתוך המציאות הלא נורמלית בה הם חיים. ארנגטינה- ספרד, 2002, 105 דק' ראיתי חצי אני אמשיך לראות בלילה
.

רייל

New member
hey jude, don't make it bad..

שיר - violet של hole. וגם "העצב שלה" של איפה הילד.
סרט - המלצה ישנה. :) "ראיון עם ערפד" כמובן. דיסק - ג'אגד ליטל פיל של אלאניס מוריסט. הדיסק הכי יפה שאי פעם נתקלתי בו.

adi u

New member
המלצה חמה! ../images/Emo18.gif זה חם../images/Emo3.gif

ספר- 'המשחק של אנדר'\אורסון סקוט קארד. ספר מעולה(לפחות עד לרגע זה, עוד לא סיימתי אותו) סרט- לא ראיתי סרט טוב כבר המון זמן. אבל אחד האחרונים הטובים שראיתי היה ספרות זולה, אז 'ספרות זולה'. שיר- 'היא לא דומה' של ארקדי דוכין.

greengrocer

New member
מלך החומוס ומלכת האמבטיה

אחד הספרים היותר טובים שקראתי, מצחיק, מעניין ופשוט מ-ע-ו-ל-ה!!!

adi u

New member
אוי, אני רוצה לקרוא את הספר הזה!

קראתי את הפרולוג שלו והוא נשמע לי ממש ספר קורעD=

NexTDooR

New member
אני ממליץ

על סהרט יעד סופי 1 ויעד סופי 2....... וגם עלSongs About Jane אחלה דיסק

wild red rose

New member
אני ממליצה על:

ספר: אופטימיות נצחית סרט: תפוש את הכריש, סלולר, אני רובוט דיסק: בון ג'ובי\קראש, ניקלבאק

למעלה