מאסטר שף!
לא התוכנית (שהיתה לה עונה מעפנה)
אלא המוצרים!
ניסיתי את המיונז (הכי דומה לטעם של ההולנדי)
את הקמח, את החלב קוקוס, את הרוטב קארי מנגו
לא פחות מנהדרים
שימו לב- גם המחירים טובים מאד יחסית לשוק
נסו ותהנו!
מזמינה ירקות ופירות משוקבוק ומרוצה מאוד מאוד. הסחורה נפלאה וטריה מאוד, המבחר גדול מאוד והקניה ישירות מהחקלאי, שזה חשוב לי. יתכן שהאתר משמש כמתווך, עדין זה רק יד אחת בדרך ולא שמונה כמו בסופר, כלומר החקלאי מקבל חלק נכבד ממה שאני משלמת, ואני יכולה לבחור לרכוש תוצרת מחקלאים מהפריפריה (שגם זה חשוב לי) על פני כאלה שמגדלים דלעות ליד רחובות (בלי כוונה רעה לרחובותים). איזורי החלוקה מוגבלים (לאחרונה הם הרחיבו לאיזור חיפה) אז תבדקו אם מחלקים אצלכם לפני שמנסים להזמין. ימי החלוקה הם שלישי וחמישי, לא זול (אבל לא מאוד יקר, יחסית לירקן של ליגה..). https://www.shookbook.co.il/
נציין שיש אתרים דומים, כמו אשכול שלנו (חקלאים מאיזור עוטף עזה, המבחר שלהם קטן יותר אבל הציונות שלהם קצת גדולה יותר) http://www.eshkol-shelanu.co.il/category/פירות
והמושבניק (מבחר עצום, הכל מאיזור רחובות..) http://www.moshavnik.co.il/?gclid=C...t-6tGBNU-5N7wkAFs0_LMc8AKz1dYmgk5gRoCM_Dw_wcB
ונציין גם שאלה אתרים שמשווקים תוצרת חקלאית לא אורגנית, יש גם כמה בענין האורגני, לא ניסיתי.
אתןחושבות שזו היתה עונה מעפנה של מאסטר שף.
אני דוקא נהניתי, מהמטרה שהשופטים הציבו לעצמם,
לקחת משהו מאזור הנוחות--הדברים המוכרים--המאכלים הידועים
ולעשות צירופים חדשים,שימוש בתבלינים מעולמות אחרים.
כאשר הכל היה כמובן מוקצב בזמן.
אותי זה אתגר, והאמת שאני ניסיתי כבר לעשות דברים כאלה.
אני חושבת שנכון היה לוהשופטים היו אומרים זאת יותר בשקיפות.
קודם כל קיצרו את התוכנית אם לא שמת לב
המתמודדים היו ברמה נמוכה מאד
ולא היה עניין
המתמודדים בעונות הקודמות הכינו דברים מיוחדים ומגרים
בעונה הזאת לא עפתי על שום מנה
כל העונה הכינו צלעות טלה
בנוסף בגמר טום הכין שתי מנות עם אותו דג
לא היה גיוון ולא היה מעניין
היחידים שעוד בישלו משהו קצת מעניין היו סופי ויונתן
זה שטום הכין אותו דג --לי איית לא הפריע.
אבל הבנתי המתכון השני היה מוצלח מאוד.
מסכימה איתך, בקשר לשורה האחרונה שלך,
את מנת האודישן של סופי "העתקתי"
כי אהבתי שההחלבון כמנה עיקרית בושל בסיר משותף עם התוספת.
אוהבת מאוד מנות קדירה במיוחד בחורף.
היו כן מנות מענינות אמנם מעטות.
לא זוכרת שבעונות הקודמות היו יותר, וגם לא קהל המשתתפים
לא היה בעיני יותר מוצלח.
הרבה יותר גבוהה
והכינו מאכלים הרבה יותר מורכבים ומעניינים
מי שהכי עניינו בעונה הזאת הם יונתן וסופי
וביננו הם בישלו אוכל ביתי לא מסובך
שנה שעברה לדוגמא מסמיליאנו זכה
הוא עשה מתכונים מעניינים ומורכבים כל העונה
בפורומים של תפוז.
כל פתיחה תוקפת אותך בפרסומת רועשת.
לא יודעת אם מישהוא בכלל צמקשיב ולו לאחת מהן.
אבל כמי שנמצאת הרבה בדרכים ובבי"ח --בתפוז לא גולשת.
מכת הרעש הקולניות של הפרסומות מגעיל.
אין אפשרות.
אבל אני מסתובבת עם מחשב קטן ולא כל הזמן בפלא.
דבר שני בבית במחשב הנייח, בו אני משתמשת בלילות.
אחרים ישנים אני ערה--ובשקט של הסביבה הרעש הזה מעיר ומפריע.
בשביל מה זה טוב?
מי שמסתכל בפרסומת היה יכול להקיש על שמע, למה זה צריך לצרוח.
אגב זה מכוון כך, שהתכניות נשמעות הרבה פחות מהדציבלים שהם משקיעים בפרסומת.
התרגלתי שהכל בפרסום, הבנתי שזו הכנסה כדאית.
אבל אם הגולשים לא יהיו לא יהיה כדאי גם להנהלת תפוז.
ממילא הרבה זנחו ועברו לפייסבוק. קצת חבל שהגישה--מזלזלת.