פינת ההמלצה

boazgilad

New member
פינת ההמלצה

השבוע סרטים כל אחד מוזמן להמליץ על סרטים ואפילו לספר עליהם קצת אם בא לו נ.ב.דנה אל תהרגי אותי

imri2

New member
אקשן

בלי חוקים- סרט על החוליגנים של קבוצת ווסטהאם בכדורגל. נכון לעכשיו הוא צריך להיות בקולנוע. זה לא סרט, אלא סדרת טלוויזיה. "דבר שנקרא אהבה" (a thing called love). משודרת ב-bbc prime בחמישי בערב, שידור חוזר בשישי ב- 00:50.

MsUnderstood

New member
טוב,משעמם לי ועוד לא נכנסתי לתיחקור

אז... רק ידידים. סרט מעולה! BFF הכי טוב ללכת לסרט עם החבר הכי טוב. ויש סרט חדש מעולה של ג`ים קראי שממש שולט!

boazgilad

New member
אני

לוק סטוק ושני קנים מעשנים ארבעה חברים לונדונים חולמים על התעשרות מהירה באמצעות משחק קלפים שסיכויי הזכייה בו נראים מבטיחים. אלא שבסופו של אותו ערב הם מוצאים את עצמם עם חוב אסטרונומי לברון פורנו מקומי. מכאן והלאה מתפתח שבוע של מזימות, תככים, פריצות, וגניבות, שבוע בו הרבה אנשים ימצאו בו את מותם. למרות האלימות, המוות והגוון החום-צהבהב של התמונה, מדובר בעצם על קומדיה מאוד מצחיקה, ואפילו טובת לב. עיקר כוחו של הסרט הוא בבימוי המרענן של גאי ריצ'י המנווט בוירטואוזיות בין אינספור עלילות משנה, ומשתמש בטכניקות צילום מגוונות ומפתיעות סרט ענק שקרע אותי, אתם חייבים לראות!!!

ממממ

לפי דעתי לפחות חצי פורום ראה אותה, אבל לא משנה.. החל משלישי הזה, הסדרה "אבודים" בערוץ 10. הנאה מובטחת

Angel On Earth

New member
ה-סרט!:

אפקט הפרפר: הסרט מדבר על אוון שהוא כשהוא ילד בן 7 בערך יש לו התקפי שכחה. זאת אומרת שהוא עושה משהו ואז פתאום הוא מוצא את עצמו במקום אחר כשהוא לא יודע איך הוא הגיע אליו. מאז גיל 7 הוא כותב ביומנים כל מה שעובר עליו. כשהוא כבר בן 20 ומשו בערך הוא קורא קטע מהיומן ואז פתאום הוא נכנס לאותו הקטע שהוא קרא ולאט לאט הוא מגלה שהוא יכול לשנות את העבר אבל באותה מידה שהוא משנה את העבר ככה גם משתנה העתיד...גם לטובה וגם לרעה... סרט מומלץ!

שלי:

"אחי, איפה אתה?" קומדיה של האחים כוהן המבוססת על ה'אודיסיאה' של הומרוס. בשלהי שנות ה-20 במדינת מיסיסיפי בארה"ב נמלטים שלושה אסירים בעלי רקורד מגוחך במרדף אחרי אוצר שצפוי להקבר תחת אגם מלאכותי, כשבקרע המשבר הכלכלי הגדול ומערכת בחירות אינטנסיבית הם נקלעים למגוון אינסופי של טיפוסים וצריכים להתמודד עם מחסור בכסף, תחבורה, מזון ומרדף שמנהל אחריהם השריף האכזרי. עם מוזיקה אדירה, קאסט מעולה(הכולל את ג'ורג' קלוני כשחקן ראשי) והומור כמו שרק האחים כוהן יודעים לעשות, הסרט הוא אחד המטורפים והטובים ביותר שיצא לי לראות מעולם.

למעלה