פינת "ההמלצה השבועית"

פינת "ההמלצה השבועית"

שלום בנות,
שמי רעות, אני מאפרת מקצועית עם ניסיון של למעלה מ10 שנים
העלתי היום בדף הפייסבוק שלי פינה שבועית "ההמלצה השבועית" אני חושבת שהמון בנות עם אהבה ענקית לעולם האיפור ישמחו לקבל את הטיפים וההמלצות לכן החלטתי להעלות את פינתי השבועית גם כאן.

פינת "ההמלצה השבועית" יוצאת לדרך...
לאור הכרות רחבה, מרובת שנים, חדשנית ועדכנית מול מוצרי האיפור והקוסמטיקה במגוון מאוד רחב של חברות קוסמטיקה ואיפור מקצועי נוצרה פינת "ההמלצה השבועית" הישר מתוך קופסת ההפתעות שלי. הרי כולנו יודעים שיש המון חברות קוסמטיקה ואיפור ברחבי הארץ והעולם ושלכל חברה יש את מוצרי הדגל המועדפים על מרבית הלקוחות. אז איך נדע מה ממוצרי כל חברה הוא באמת המוצר הטוב ביותר והיעיל ביותר משאר המתחרים?
מה חדש בשוק היופי והאופנה?
מה טרנדי בכל עונה?
איפה ניתן להשיג?
איך משתמשים? או עם מה זה הולך?
כמה זה עולה ואיפה ניתן להשיג?
בפינת "ההמלצה השבועית" תקבלו את כל המידע הדרוש לכם לאחר בדיקות מעמיקות. מקווה שתהנו, ותוציאו מזה רק את הטוב.

ובפינתנו היום אני רוצה להציג לכם את exact color lipstick
הליפסטיק המהפכני מבית מאדינה מילאנו, המתאים עצמו לגוון השפתיים ומעצים את הפיגמנט הטבעי שלהן, הוא שקוף בעל מרקם לחותי ונעים על השפתיים, מתאים לכל אחת ואחת, עמיד מאוד לאורך שעות היום גם לאחר אכילה ושתייה, מתאים גם ליום וגם לערב ועם כל סגנון איפור אפשרי. המלצה שלי, לשים בתיק.
ניתן להשיגו בכל חנויות הרשת של מאדינה מילאנו ובמחיר של 129 ₪
אז קדימה להסתער! והכי חשוב להנות להנות להנות!!!

תהנו בנות!
שבוע נפלא!

יפותו

New member
היי רעות, ברוכה הבאה

אנא ממך קראי היטב את תקנון הפורום שבראש העמוד, לגבי פרסומים ע"ג הפורום ושרשורים נכונים.

למעלה