פינת "ההזדמנות השניה"

coldfire

New member
אנשים תעזרו לי...

קודם כל בקשר ליונדאי אז יש לי יונדאי אקסנט שנת 2000 והאוטו הזה פשוט עגלה. הוא כבד מאוד ולא סוחב אבל יציבות שלו מעל להרבה רכבים שאני מכיר. ועכשיו לנושא החשוב : אני מחפש מיניוואן דיזל לדוגמא קאיה קרניבל אבל שיהיו לו שני ספסלים מאחורה . יש למישהו הצעות ??? נדלקתי על הקאיה קרניבל וגם יש לרכב הזה מלא המלצות טובות אבל החלק האמצעי שלו זה מושבים ולא ספסל.

MINIMAN

New member
לחובבי מיני מיינור

לחובבי מיני מיינור - תבדקו פרסום חדש בלוחות מוטוקאר וזום.

winona

New member
רכב חברה בליסינג

יש למישהו את החישוב של כדאיות רכב חברה בליסינג מול רכב פרטי- פורסם פעם (ב IOL ?) בגליון אקסל או בוורד.

Innerman

New member
NOS

שלום. אני רוצה לדעת קצת יותר על מה שקרוי NOS. לפי מה שהבנתי זהו תוסף דלק של חמצן חנקתי שמתווסף אליו בלחיצה על כפתור האצה שמותקן באותו. (לפי מה שראיתי בכמה אתרים, צריך להתקין את המערכת שתזריק את הNOS למנוע בעת הלחיצה). אז מישהו יודע קצת על זה ? האם אפשר להתקין את זה על כל מכונית ? ואיך זה פועל ? האם זה מותר בארץ ? וכמה הערכה עולה ?

shotgun

New member
מעתה אין לאמר "סוזוקי"

יש לאמר "סוקי" הסבר: אחרי שתקנה אותה תקבל את הזין!
כה אמר המורה שלי לאזרחות שמוכר את הסוקי 87 שלו..

© DrorZi

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo5.gif

redroze

New member
תקציב???????

הדבר היחיד שעולה לי בראש עכשיו זה ספארי (והאח שלו בשברולט, ברח לי השם) אבל אלו מיושנים ולתקציבים נמוכים . . . . פאג´רו קינג אפשר להזכיר???? אתה בכלל מעוניין בג´פים ????? תבדוק את הקרייזלר (דומה מאוד לקרניבל), אוףףףףףף מה קורה לי עם שמות היום !!!!!!

יוסי®

New member
שרק שזה לא יהיה פורום

תאונות דרכים, והמבין יבין..... תאמת, כשאני חושב על זה, זה עלול להיות טראגי ולאו דווקא מצחיק.....

למעלה