פינת ההומופוביה?

icy rain drop

New member
פינת ההומופוביה?

יש שיגידו שאני קפדנית מדי יש שיגידו שאני סתם מחפשת את זה אבל זה הרגיז אותייי בתור חברה בקהילה..... לויודעת אולי זה בכלל לא הומופוביה אבל בכל זאת ..........

icy rain drop

New member
צודק

אבל מה הומו זה קללה? צריך לצנזר כאילו מעכשיו כותבים ס####ט? זה לא קצת סטרייטופוביה? לוידעת טוב לא הומופוביה סתם מעצבנים מעכשיו זו פינת הסתם מעצבנים

resputin

New member
זה שיש אנשים טיפשים, זה לא חדש..

אז הוא נמנע מכתוב ´הומו´, כי יש בפורום בני 13, אז מה? תאמינו לי, בני 13 יודעים להשתמש יופי במילה הזאת.. .. .. אז בואו ונספיק לקלל, ונפסיק לצנזר וסתם נגיד שהם מעצבנים.

skeep

New member
וזה מזכיר לי כמה אני שונא את המילה

הומוסקסואל. זה כל כך ארוך בתוספת ה"סקסואל" שמוסיף לזה נופך מחלתי. צריך להפסיק את השימוש במילה הזו. צריך להגיד הומו, הומואים וכיוב´. המילה הזו פשוט בלתי נסבלת. כשאני שומע אותה אני מרגיש שאני חולה במחלת חשוכת מרפא ושמחייבת אישפוז כפוי בבית משוגעים. סקיפ.

ת ו מ א ס

New member
../images/Emo86.gifסקיפוש אני הומוסקסואל בריא...

לפחות מבחינה פיזית, רוב מכריי יסכימו שאני בריא גם במחינה מנטלית. לדעתי יש להחזיר עטרה ליושנה ולהחזיר לשימוש את המילה הומוסקסואל. בן אדם שמרגיש שהמילה היא בעלת קונוטציה שלילית עבורו, מרגיש את זה מאחר והדיקציה הארוכה משהו נותנת לך זמן לחשוב על הכל. גיי זה כזה סבבי באבי, כזה מגנובי משהו קצרצרצ´יק וכך גם המשמעות של המילה קצרה. הומו זו מילה יותר ארוכה מגיי ולכן גם נשמעת לכאורה קצת פחות קלילה, זו מן מילה לטוראים שסיפרו רק אתמול לאמא ונתמלאו בהרגשת גאווה ירוקה. הומוסקסואל זו מילה כזו ארוכה, זה לא מתחבא מאחורי קלישאה סלנגית טרנדית הזויה. כאשת מודה שאתה הומוסקסואל אתה בעצם מודה בכל האשמה: "אתה שונא כדורגל, אתה לא אוהב כל כך מכות בסרטים, לפחות פעם בחייך מדדת משהו מהארון של אימא, לפחות פעם אחת בחייך קיבלת בתחת, לפחות פעם אחת בחייך הכנסת זין של גבר אחר לפה שלך, אתה קצת נשי". ואני מודה בכל האשמה, אני הומוסקסואל, אני לא מרגיש חולה כשמצמידים לי את המילה הזו, אני לא מרגיש שעשיתי משהו שצריך לכפות אותי עבורו ולזרוק אותי בבית משוגעים. אני הומוסקסואל וכיף לי נורא עם ההגדרה הזו. גיי זה מישהו שרוצה להיות גבר גבר עם הסתייגות קלה של לאהוב גברים. הומו זה קצת יותר קיצוני, זה אומר שאתה גם רץ כדורגל אבל גם יודע לרקוד לא רע. הומוסקסואל זה כל החבילה, זה לקבל את עצמך ולקבל כל מי שנמצא בכל הניאנסים של הסקאלה הזו. תלמדו לקבל, לקבל אחרים, לקבל מאחורה, לקבל את עצמכם ותנו חיבוק לכל מי שאתם אוהבים גם אם הוא הומוסקסואל, לא סטרייט, ולא גיי, ולא הומו אלא הומוסקסואל. כך שסתם לידיעתך, סקיפוש, הומוסקסואל זו לא מחלה זו רק סימפטום. סימפטום לאהבה גדולה. אוהב את כולם, תומאס

דווקא להיפך, תומאס יקירי

(תסתובב ותתכופף מותק) פעם נורא ניזהרו ודיברו על "הומוסקסואלים" בצורה נורא תרבותית, בדיוק כמו שמדברים על סכיזורפניה, פרנויה ושאר מחלות נפש. "הומו" הייתה קללה. דווקא כשהתחלנו (מי? אני???) לקרוא לעצמנו בגאווה "הומואים", והשם של האגודה היא "אגודת ההומואים הלסביות ועוד כמה שנדחפים" הבאנו אותה בהפוכה להומופובים. לדעתי זאת הייתה קפיצת מדרגה (צעד קטן לאוחצ´ה, צעד גדול לאנושות).

skeep

New member
אני מסכים עם אלאדין כמובן

למרות שתומאס מנה מספר תכונות שמשום מה לא קיימות אצלי. אז מה תומאס, אני רק חצי הומו? אין דבר כזה. או שאתה אוהב את בני מינך, ואז אתה הומו (בלי קשר לאהבה לבנות המין השני) או שלא. בין להיות נשי, חובב ארוויזיונים, מוצץ/מקבל בתחת, שונא כדורגל וספורט לבין להיות הומו(סקסואל-איכס) אין הרבה קשר. אלאדין אמר את זה-כמו תמיד- הרבה יותר טוב ממני. הומוסקסואל זו מילה המתארת בצורה קרה ונוקשה אדם מוזר כזה שאוהב את בני מינו. אני לא מכיר הרבה סטרייטים המתקראים הטרוסקסואלים. הכינוי הזה נמצא רק בספרי האקדמיה. אהה, ועוד לא יצא לי למדוד שום דבר מהארון של אמא שלי. סקיפ.

ת ו מ א ס

New member
בלי וואזלין...

בדיוק כמו שגיי נהיה חוקי והומו נהיה בסדר גמור, יש לאן לשאוף בהענקת משמעות מחוייכת וראויה גם ל´קללה´ - הומוסקסואל. אם תמשיכו להתחבא מאחורי ענני הסובלימציה יפי הנפש שלכם, לא תגיעו רחוק ולאור העובדה שחלקכם שכח שאנחנו באותה הספינה, זה אומר שאנחנו לא נגיע רחוק. חבל. וכן סקיפי, בשביל לגלות ולגבש את הזהות של עצמי מדדתי גם בגדים מהארון של אמא. אני לא בוש ונכלם על הדבר, להיפך הוא הנכון, יצאתי אחלה גבר. כשכתבתי את הקטע הקודם על מהות המילה "הומוסקסואל" הכוונה לא הייתה להביא לאיזו מהפכה לשונית תרבותית חדשה אלא להכניס למילה הזו משמעות חיובית בדיוק כמו שהצלחנו לעשות עם המילה הומו. לגבי נישואיו של אלאדין - מפרגנות ! (מצד שני כשאני הייתי נשואה אף פעם לא היה לי זמן לשחק בהתכתבות האמא-אבא הזו שמנהלים פה בפורום, בלי לעליב אף אחד כמובן. אלאדין יקר, תתמקד בקשר, זה עושה קסמים. ולגבי גילי הלא מופלג, זו רק שאלה של זמן עד שכל האידיאולוגיה שלך תעבור לקיפול שמונה ותיכנס למגירות החורף של הארון, מאחורה. עוד עשור תעמוד אצלי בתור וחוצמ´זה זה לא הגיל זה התרגיל וגם בתרגיל אני הרבה יותר טובה. לוגמת יגרמייסטר ועושה על כולכן גרעפס של תבונה, תומעאס

קיפול שמונה? קיפול שמונה???

פעם אחרונה שמישהו ביקש ממני לעשות קיפול שמונה זה היה המ"כ עם השן העקומה בטירונות שלי (אחלה לפתיחת בקבוקים, חרה למציצות), ואין לי שום חשק להיזכר בימים האפלים האלה. נכון - היו מקלחות משותפות, אבל אם אני רוצה לראות גברים ערומים משתובבים עם סבון אני מעדיף לשלם 260 ש"ח לחודש ולהיכנס למקלחות של הולמס-פלייס (חסרון: כדי לא להיות שקוף מדי אלאדין צריך גם לעלות קודם על מכשיר אחד או שניים. יתרון: אלאדין הוריד כבר שני קילו ועוד מעט הוא יחזור להיות הכלבה הסקסית שכולם אוהבים). עכשיו תומאס, עם כל הכבוד לאלמנטי החיברות של המילה הומוסקסואל (איכס! מי הפליץ כאן מילים של אקדמיה? מגעילות כולכן!), נראה לי שהדיון הזה די פאסה - לא ככה? ככה. ואם אתה רוצה אתגר, תום-אס דולי, נראה אותך מכניס משמעות חיובית למילה מנדבושקעס. ולעניין החשוב באמת: כבר היום אלאדין עומד בתור אצל כל מי שמוכן לעשות לו טובה. והחדשות הרעות, מיין קינד, הן שבעוד עשור גם אתה תהיה באותו תור (הקסם הזנותי שלנו מתפוגג יותר מהר מניחוח האפטרשייב של אורנה דץ ביום קיץ חם לח ועצבני). אז בוא תביא לי קורטוב של נחת, ותיכנס אלי לתחת

ת ו מ א ס

New member
בלי וואזלין...

בדיוק כמו שגיי נהיה חוקי והומו נהיה בסדר גמור, יש לאן לשאוף בהענקת משמעות מחוייכת וראויה גם ל´קללה´ - הומוסקסואל. אם תמשיכו להתחבא מאחורי ענני הסובלימציה יפי הנפש שלכם, לא תגיעו רחוק ולאור העובדה שחלקכם שכח שאנחנו באותה הספינה, זה אומר שאנחנו לא נגיע רחוק. חבל. וכן סקיפי, בשביל לגלות ולגבש את הזהות של עצמי מדדתי גם בגדים מהארון של אמא. אני לא בוש ונכלם על הדבר, להיפך הוא הנכון, יצאתי אחלה גבר. כשכתבתי את הקטע הקודם על מהות המילה "הומוסקסואל" הכוונה לא הייתה להביא לאיזו מהפכה לשונית תרבותית חדשה אלא להכניס למילה הזו משמעות חיובית בדיוק כמו שהצלחנו לעשות עם המילה הומו. לגבי נישואיו של אלאדין - מפרגנות ! (מצד שני כשאני הייתי נשואה אף פעם לא היה לי זמן לשחק בהתכתבות האמא-אבא הזו שמנהלים פה בפורום, בלי לעליב אף אחד כמובן. אלאדין יקר, תתמקד בקשר, זה עושה קסמים. ולגבי גילי הלא מופלג, זו רק שאלה של זמן עד שכל האידיאולוגיה שלך תעבור לקיפול שמונה ותיכנס למגירות החורף של הארון, מאחורה. עוד עשור תעמוד אצלי בתור וחוצמ´זה זה לא הגיל זה התרגיל וגם בתרגיל אני הרבה יותר טובה. לוגמת יגרמייסטר ועושה על כולכן גרעפס של תבונה, תומעאס

skeep

New member
לוגמת יגרמייסטר...

אוקיי, אני מתחיל להבין. אתה לא היא ואת לא הוא. אתה מישהי באמצע. סבבה, אחותי היקר, אני בעד. אבל כשאתה כותבת אני מרגיש שלא הייתי בסדר כשלא מדדתי את הבגדים של אמא. אחוששילינג, איזה סוטה אני... מה אמא, מה אבא, עזוב אותך משטויות. כל אחד מקשקש מה שהוא מרגיש, את החוויות את הסבבה ואת הבאסה. מה רע בזה? לגבי העשור והתרגיל, אני מודה. לא הבנתי. מודה ועוזב ירוחם. תעשי חיים ותיזהרי לא לקבל נקע באצבע. סקיפ. נ.ב. - שרימפי, שוב הצלת אותי מלעשות אאוטינג לעצמי.....מת עליך. סקיפ.

assafcohen1

New member
בגלל זה דרך אגב

אני מקפיד להשתמש בביטויים "פייגעט", "נושך", או "אוכל בתחת".

למעלה