../images/Emo86.gifסקיפוש אני הומוסקסואל בריא...
לפחות מבחינה פיזית, רוב מכריי יסכימו שאני בריא גם במחינה מנטלית. לדעתי יש להחזיר עטרה ליושנה ולהחזיר לשימוש את המילה הומוסקסואל. בן אדם שמרגיש שהמילה היא בעלת קונוטציה שלילית עבורו, מרגיש את זה מאחר והדיקציה הארוכה משהו נותנת לך זמן לחשוב על הכל. גיי זה כזה סבבי באבי, כזה מגנובי משהו קצרצרצ´יק וכך גם המשמעות של המילה קצרה. הומו זו מילה יותר ארוכה מגיי ולכן גם נשמעת לכאורה קצת פחות קלילה, זו מן מילה לטוראים שסיפרו רק אתמול לאמא ונתמלאו בהרגשת גאווה ירוקה. הומוסקסואל זו מילה כזו ארוכה, זה לא מתחבא מאחורי קלישאה סלנגית טרנדית הזויה. כאשת מודה שאתה הומוסקסואל אתה בעצם מודה בכל האשמה: "אתה שונא כדורגל, אתה לא אוהב כל כך מכות בסרטים, לפחות פעם בחייך מדדת משהו מהארון של אימא, לפחות פעם אחת בחייך קיבלת בתחת, לפחות פעם אחת בחייך הכנסת זין של גבר אחר לפה שלך, אתה קצת נשי". ואני מודה בכל האשמה, אני הומוסקסואל, אני לא מרגיש חולה כשמצמידים לי את המילה הזו, אני לא מרגיש שעשיתי משהו שצריך לכפות אותי עבורו ולזרוק אותי בבית משוגעים. אני הומוסקסואל וכיף לי נורא עם ההגדרה הזו. גיי זה מישהו שרוצה להיות גבר גבר עם הסתייגות קלה של לאהוב גברים. הומו זה קצת יותר קיצוני, זה אומר שאתה גם רץ כדורגל אבל גם יודע לרקוד לא רע. הומוסקסואל זה כל החבילה, זה לקבל את עצמך ולקבל כל מי שנמצא בכל הניאנסים של הסקאלה הזו. תלמדו לקבל, לקבל אחרים, לקבל מאחורה, לקבל את עצמכם ותנו חיבוק לכל מי שאתם אוהבים גם אם הוא הומוסקסואל, לא סטרייט, ולא גיי, ולא הומו אלא הומוסקסואל. כך שסתם לידיעתך, סקיפוש, הומוסקסואל זו לא מחלה זו רק סימפטום. סימפטום לאהבה גדולה. אוהב את כולם, תומאס