פינת הדמויות 94- פיני טבגר!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר שחקתי את עצמי עם שתי פינות כולל השלמות, יונתן החליט לבחור בשחקן מפתיע...

פיני טבגר.jpg

פיני טבגר! שחקן אהוב, נחמד שברור מי ינצח בדמויות שלו.​

YossihNew

Well-known member
מנחה.jpg

מקום שביעי: מנחה (ראש גדול 2)

כן, הכנסתי את זה. בעונה השנייה של ראש גדול, בפרק האחרון, מור ויעל פורצות לאולפן ערוץ הילדים כדי להתעמת עם צייר הקומיקס שגנב למור את הקומיקס. יעל, בעזרת הכוחות שלה (כן, יש לה) גילתה איפה הציורים המקוריים של מור, וככה הן חושפות את התרמית בשידור חי. אז למה אני אומר את זה? כי המנחה של הפינה היה פיני, אפילו לא היה לו שם, הוא היה סתם מנחה של ערוץ הילדים שם. לבסוף, אחרי החשיפה, מור מקבלת את הפינה של הצייר, ודניאל מתקשר כדי להשלים עם יעל ולהיות בן הזוג שלה. אז כן, לפיני יש הופעה בראש גדול. זה מאודמוזר, אבל יש לו שם פרק.​

YossihNew

Well-known member
אייל ירום.jpg

מקום שישי: אייל ירום (איננה)

התפקיד החדש של פיני! איזה מצחיק היה לראות אותו שם. כמו שאנחנו יודעים, איננה דיברה על איש צבא לשעבר שביום פרישתו, בתו נהרגת בתאונת דרכים והוא מנסה לברר למה. אז לאבנר, שכבר דיברנו עליו, הייתה אישה בשם רויטל, והיא עבדה בחברה של מציאות רבודה עם אייל. החברה נקראת גרייט מיינדס, והשניים מנסים לקדם את פרויקט הכיתה החכמה, פרויקט של לימוד במציאות רבודה, למרות שרויטל חוששת מהממצאים של המחקר, ומההשפעה של המציאות הרבודה על המוח של הילדים. הבעיה עם אייל הייתה שהוא ורויטל ניהלו רומן בעבר, ונויה תפסה אותם בכנס בים המלח. זה די פגע ביחסים בין נויה ורויטל. אבל מעבר לזה- אייל היה קיים רק קצת, הוא לא באמת תרם לעלילה חוץ מלהיות זה שבגדו איתו. היה נחמד לראות שם את פיני, אבל הוא לא היה מהמשמעותיים באמת בסדרה הזאת, לצערנו.​

YossihNew

Well-known member
פנחס פליישר.jpg

מקום חמישי: פנחס פליישר (דני הוליווד)

לא פיני, פנחס. כן, אז בדני הוליווד, היה לפיני תפקיד קטן במיוחד בפרק 32. למי ששכח- באותו הזמן לקחו את אהובה ועשו לה מייקאובר, כדי שהיא תהיה יפה, ולקחו אותה לדיסקוטיל כדי שהיא תוכל לנסות את קסמיה על גברים. ואז בא פנחס! פנחס פליישר היה מלך הכיתה בתקופה שאהובה למדה בתיכון, היא הייתה מאוהבת בו כל הזמן, אבל הוא לא שם לב אליה, כי היא הייתה מכוערת מין הסתם. עכשיו כמובן שברור שהוא שם אליה לב, והבנות עוזבות את אהובה לרקוד איתו על הרחבה לצלילי אלביס. אבל לבסוף אהובה מחליטה לסרב לפנחס. שנייה לפני הנשיקה היא רואה את חיים, שהיא מאוהבת בו המון זמן, והיא המזכירה שלו. וככה, אהובה מסרבת לפנחס בטענה שהיא אוהבת מישהו אחר. לא שאהובה הייתה כל כך במצב טוב עם חיים, הוא בעצמו התייחס אליה רע. אבל פיני שיחק יפה את הדוש החתיך. מאוד אהבתי את דני הוליווד, אחת הסדרות הכיפיות ביותר שהיו פה אי פעם. וכן, לפיני היה שם תפקיד. כמובן, בגלל הקשר ליוצר...​

YossihNew

Well-known member
אורי.jpg

מקום רביעי: אורי (יומני החופש הגדול 2)

כן, אהבתי את העונה הזאת. אז למי ששכח, בפתיחת העונה אנחנו מגלים את אורי- נציג חברה סלולרית שעושה תחרות בה המנצח יזכה לחוזה להפקת רינגטונים לחברה שלו. דפי, שבדיוק שם כדי לעזור לדין, חבר שלה, פוגשת אותו. אורי מתלהב לגמרי מהרעיון שזמרת כזאת תהיה מעורבת בעניין ומחליט לקחת את דפי להיות בחבר השופטים. דין מתחרה שם והבעיה היא שדפי צריכה לבחור בין שני רינגטונים- השיר של דין והשיר של המתחרה שלו. לצערנו, דפי מחליטה להיות אובייקטיבית ולהצביע נגד דין. זה מוביל כמובן לזה שדין מגלה, ומחליט שהוא כועס על זה שדפי לא בחרה בשיר שלו. לאחר מכן אורי גם מנסה להחתים את דפי על חוזה, אבל החוזה כל כך כובל ודפי מחליטה לא לחתום על זה, בכל זאת היה לה מספיק משרון הסוכנת שלה בעונה הקודמת, ודפי הולכת להפיק את הדיסק שלה במימון המונים. אני מאוד אהבתי את העונה הזאת, אבל בסופו של דבר התפקיד של פיני לא היה גדול כל כך, למרות שהוא כן תרם לפירוק הזוגיות של דפי ודין. בכל זאת אני אזכור מהעונה הזאת את העלילה של אדם ואלינור, עלילה שכבר אמרתי שאני מאוד אוהב. אבל מעניין שהוא היה שם, בתור המנהל של החברה הסלולרית.​

YossihNew

Well-known member
סרגיי הורוביץ.jpg

מקום שלישי: סרגיי הורוביץ (הילדים מגבעת נפוליאון 3)

כן, זה הוא שם! ההומלס הזה שגרם לכם לסיוטים? האיש המפחיד הזה? זה פיני! העונה הזאת הייתה מאוד מוזיקלית. החבורה גרה בחופש באולפן של אח של תומר, עידו מאוהב במורה שלו לפסנתר, ואבא של עידו מפסיק להיות צייר ומקים להקה. ותוך כדי אנחנו מכירים הומלס רוסי, מפחיד במיוחד שלא דובר עברית, אבל מבקש דבר אחד: פסנתר. זהו סרגיי הורוביץ, הנכד של סרגיי רחמנינוב, הפסנתרן הדגול. כביכול אמא שלו מחפשת אותו, אבל פושעים רוסים בינלאומיים מנסים לתפוס את סרגיי. הם מנסים להקליט אותו מנגן כך שהם יוכלו למכור את היצירות שלו, ולשווק אותן במחיר מופקע. החבורה פוגשת אותו ומנסה לעזור לו, ובשלב מסוים גם הם רוצים להקליט אותו מנגן כדי להרוויח את הכסף. לצערם זה לא קורה, אבל סרגיי גומל להם בזה שהוא מנגן פסנתר בליווי לשיר של אוס, אני נולדתי בחולון, עברנו לאשקלון ומשם לנתניה. הוא לקח את ההקלטה שלו מנגן וממשיך לברוח מהפושעים, נטען שהוא בורח ברחבי העולם מכל הפושעים שמנסים לרדוף אחריו. למרות שנכנס לסיוטים של כל מי שצפה שם, יש לי בעיה מסוימת עם הסדרה הזאת שלא פתרה אף תעלומה שלה, למרות שפיני נתן אחלה תפקיד שם. אז זה התפקיד השלישי שלו מבחינתי, כי היה מאוד מפחיד במשחק שלו.​

YossihNew

Well-known member
נחי פוטרוך.jpg

מקום שני: נחי פוטרוך (הסדרתיים)

או שמא נמרוד מילר? אל הסדרתיים מילר מצטרף כמאמן נבחרת הכדורסל החדש במקום יששכר סטולר שמסולק מהסדרה. הוא אבא של שי לי שמאוהבת ברון, והוא מנסה לקדם את רון יותר ויותר בנבחרת הכדורסל. בסוף אנחנו מגלים שמילר הוא בעצם נחי פוטרוך (שם שכביכול שייך לעובד הקפיטריה), מעריץ של נווה עלומים שנשאב אל הסדרה והתחבא בה. הוא גרם למותה של רחל של שיסל בגלל שהתאהב בה ולא הבין למה שיסל גנב אותה ממנו, ולאחר מכן הוא סחט את זהבה לעזור לו להשתלט על השייק בר כדי לנקום בשיסל. הוא שולט בניצבים- הוא גילה שהם לא יכולים לעשות שום דבר חוץ מלציית לפקודות- ובסוף רון מגלה על זה. כמו רון, הוא מאוד לא רוצה לחזור להיות הלוזר שהיה במציאות, ומעדיף להיות הכוכב של נווה עלומים, וכשרון מגלה את זה הוא משתף איתו פעולה. לבסוף, מאמץ של גאיה, זהבה שנמאס לה מהסחיטה, דוקטור גולדפיש, וגלוך וברדה שעברו לצד הטוב, מונע ממילר לבצע את התוכנית שלו, כשכולם מעסיקים אותו בשיר של כולם. אבל לבסוף גאיה ורון לא הספיקו לחזור הביתה לפני שנווה עלומים קרסה לתוך עצמה. או שכן? לכו תדעו, אנחנו לא יודעים מה קרה בסוף ומי הושיט לגאיה יד. כנראה שבעונה הזאת נחי לא יהיה, ויהיו לנו רעים חדשים שיערימו קשיים על הגיבורים שלנו. אבל עם כל הכבוד לסדרות מוזיקליות עם פיני, כמו שיונתן הורנצ'יק גילה על בשרו, יש בדיוק סדרה אחת כזאת שהיא בפסגה של הדירוג...​

YossihNew

Well-known member
נחי בן חגי.jpg

מקום ראשון: נחי בן חגי (השיר שלנו/תיכון השיר שלנו)

כן, זה היה ברור. במקום הראשון נמצאת הדמות המוכרת ביותר של פיני, הדוס המזמר, הבעל הבוגדני של מיקי, המעריץ של נועה שחר ואבא של אליוש- נחי. את נחי אנחנו מכירים כשהוא מתקבל לאקדמיה לאומנויות של ירדנה טמיר, ומפתיע את כולנו בשירים של יונה וולך, בזה שהוא ישן באקדמיה ובזה שהוא מעריץ את נועה שחר באופן לא הולם. הוא מתאהב במיקי כמובן, מה שהזוי- היא חילונית ממש והוא דתי- אבל הם מתאהבים יפה, שוכבים, הופכים לחברים של נינט וזוהר ואפילו מחליטים להתחתן בסוף העונה, כולל איזה תאקל עם אחיו יחיאל שמאוהב בה גם. בעונה השנייה נחי מקבל הרבה יותר בשר, הוא הופך לעוזר של נפתלי אטיאס, איש דתי גם הוא- וגם מנסה לחפות על נועה, שעכשיו חזרה בתשובה והפכה לבת שבע. לצערנו, נחי נזכר שהוא היה מאוהב בה. מיקי מצליחה בקריירה שלה ואילו נחי די נתקע בניסיון לשחק עגבנייה אצל משה דץ. כל זה מוביל לטיסה לאמריקה, במהלכה נחי ונועה עושים את הבלתי יאומן ושוכבים, ומיקי עוד מגלה את זה כשהיא באה להפתיע את נחי. זה הורס הכל, מיקי מנסה לקחת ממנו את אליה, הבת המשותפת שלהם, וכמובן חושפת בשידור חי (מטומטמת אחת) את נועה כבת שבע. אבל לבסוף מיקי סולחת לנחי, ולפי הכתוביות בסוף הסדרה, מערכת היחסים שלהם פתוחה כנקמה על מה שנחי עשה, דבר שעד היום יש אנשים שלא סלחו לו על זה. אחר כך ראינו את נחי מופיע בדמיון של תמרה בעונה 3, מנסה לשיר לה את שיר השירים אשר לשלמה כי גם היא דתיה עם בעיות, ואפילו ראינו את נחי חוזר בתיכון השיר שלנו, מנסה לעזור לירדנה כשהיא מובטלת, אבל זאת הייתה הופעה קטנה. נחי תמיד יהיה מזוהה עם פיני, ולכן הוא במקום הראשון.

כאן הסתיימה לה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא יהיה תורה של שיר לבחור. עד אז!​

Johyboy26

Active member
תודה יוסי , הוא גם שיחק את אבא של תום שלייפר בהאלופה עונה 3

YossihNew

Well-known member
תודה יוסי , הוא גם שיחק את אבא של תום שלייפר בהאלופה עונה 3
נשבע לך שרציתי להוסיף את אשר. אבל הוא כל הזמן מופיע בפלאשבקים רק בסאונד ולא היה לי חשק לחפש את הפרק הספציפי שגם רואים.

Johyboy26

Active member
נשבע לך שרציתי להוסיף את אשר. אבל הוא כל הזמן מופיע בפלאשבקים רק בסאונד ולא היה לי חשק לחפש את הפרק הספציפי שגם רואים.
מבין לגמרי גם העונה ה3 של האלופה הייתה מיותרת לחלוטין

שיר m

Well-known member
כיף לקרוא:-):

אני בוחרת במישהי שאתה אמור לבחור בה, לירז חממי

למעלה