פינת הדמויות 93- נינט טייב!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר דירגתי עבור שיר את הדמויות של יהודה בוחבוט, אני החלטתי להפתיע עם שחקנית...

נינט טייב.jpg

נינט טייב! המאמי הלאומית, האישה שגם השיער שלה מספר הכל. ואתם יודעים לאן נגיע בדירוג.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
נינה.jpg

מקום שמיני: נינה (רמזור)

מישהו זכר שנינט הייתה בפרק האחרון של רמזור? היא הייתה מכרה של אמיר וטלי שרצו לשדך לחפר, וחפר סירב כי היא הייתה שמנה. הטיירים, הטיירים. לבסוף מסתבר שנינה רזתה, וחפר ממש שמח ורוצה לצאת איתה. רק בעיה קטנה- חפר החליט להיגמל מעישון, ובגלל זה הוא התחיל להתמכר לאוכל. כשנינה פוגשת אותו, חפר כבר ממש משמין, ולכן היא לא רוצה לצאת איתו כרגע. קצת עצוב. מעניין הקטע הזה שנינט הופיעה שם, אבל זאת הייתה הופעה קטנה במיוחד ולא צריך לזכור אותה יותר מדי. אז נמשיך לדמויות יותר משמעותיות שנינט שיחקה בקריירה שלה?​

YossihNew

Well-known member
מאדאם פוטור.jpg

מקום שביעי: מאדאם פוטור (כראמל)

סליחה, זה פשוט שהשאר ניצחו אותה. מאדאם פוטור היא מגדת עתידות בסאנידייל, עיר ילדותו של ארתור ג'רום, ומכרה ותיקה של מילה. מאז שהיא הגיעה לסאנידייל, מילה המוטרדת מההורות לאוליבר ומהמצב של הילדים מנסה לפנות למאדאם פוטור כדי לדעת את העתיד שלה. ובאמת, היא חוזה לה את העתיד באופן די מדויק, ואז גם את העתיד של ספ, ומקבלת נבואה מפחידה לגבי האחים לבית ג'רום. בסופו של דבר, זה היה מאוד מפתיע לראות את נינט שם. לא ידעתי שהיא תהיה, וכשחשפו את זה, והודיעו שיהיו לה סצנות עם אפרת, האיחוד הזה גרם להתרגשות רבה מאוד בעיני הציבור. זה היה איחוד שחיכינו לו שנים. למרות ההתרגשות והסמליות שבהגעה של מאדאם פוטור לכראמל, בסופו של דבר היא לא הייתה דמות כזאת חשובה בקריירה של נינט. אבל טוב שהיא עשתה אותה, תאמינו לי, זה היה משהו שכולנו היינו צריכים, אני חושב.​

YossihNew

Well-known member
נינט ליברמן.jpg

מקום שישי: נינט ליברמן (הפיג'מות)

בפרק אלמותי בפיג'מות, אילן מקבל מספר טלפון מהאחיינית של צביה, המזכירה של אמא שלו. והוא יוצא לבליינד דייט עם אותה הבחורה. אותה בחורה, שהיא עשוורצע, היא נינט ליברמן. היא לא הבת של קצובר, היא פוליטיקאית, הרי אין סיבה אחרת שכולם יגידו שהצביעו לה. ואז נינט מגיעה אל ההמבוגרי, והדייט מסתבך. חברים של אילן מנסים לספר לו שהיא לא פוליטיקאית, היא בעצם הזוכה בתחרות ההיא, כוכב נולד, מוקלט, משהו. מה שמוזר, כי היא מדברת רק על פוליטיקה ואין סיכוי שהיא זמרת. ואז, לא עלינו, היא סטרה לאילן. כי היא שמעה הכל במערכת הכריזה... אלמנט מעניין במיוחד כשחושבים על זה, לשמוע דברים שלא צריך דרך מערכות כריזה. למרות שמערכת הכריזה, אבנר שמה, לא פועלת שוב, ועודד לא יודע איך הוא הצליח להפעיל אותה. פרק נהדר בפיג'מות שכולם זוכרים עד היום, מסתבר שאילן ממש התעקש על נינט שתהיה הבליינד דייט שלו בסדרה. אבל אני הייתי מצביע לה אם היא הייתה הולכת לפוליטיקה. ולליברמן אם היה הולך לכוכב נולד. אולי נדמיין מה היה קורה אם הם היו מתחלפים.​

YossihNew

Well-known member
יעלי.jpg

מקום חמישי: יעלי (בשבילה גיבורים עפים)

דמות מעניינת אך לא פעילה מספיק. יעלי, אישה שכביכול נהרגה בתאונה בקולומביה אבל בפועל היא חטופה בכת "היתומים". לאחר שמגלים שהיא חיה, האקס שלה אביב, אחיה דובי, האקס הקודם שלה הימלר וחברה הטוב בנדה מנסים לבצע מבצע הצלה. את יעלי רואים בעיקר בפלאשבקים כשרואים איך עברה מהימלר לאביב, איך היא ואביב נפרדו אחרי הטראומה של אביב ממלחמת לבנון השנייה ומות מפקדו הנערץ. אנחנו גם רואים אותה בכת, מגדלת את הבן של אביב, ומנסה לצאת מהכת שנלקחה שבי בידי ברון סמים שניסה להשתמש ביכולות רקיחת הסמים של מנהיג הכת לטובתו. לבסוף החבורה מצליחה למצוא את האזור של הכת, ואביב מבקש לשחרר את יעלי ואת בן, בתנאי שהוא ינסה את הסמים של מנהיג הכת. לבסוף, הניסיון של ברון הסמים לחסל את הכת גורם לזה שאביב מצליח לברוח גם הוא, והוא מצליח להחזיר את יעלי ואת החבורה- פחות הימלר שנהרג במבצע- לישראל. יעלי מסרבת לחזור לאביב, אבל לבסוף הם כן מתחבקים. סדרה מעניינת ואפילו חשובה, למרות שנינט הייתה פחות פעילה בה. היא הייתה המושא- בשבילה הגיבורים עפו. לכן זה מספיק רק למקום חמישי בעיניי, ולא יותר.​

YossihNew

Well-known member
מימי.jpg

מקום רביעי: מימי (גחליליות)

הדמות החדשה. מימי היא חבלנית משטרתית שמגיעה ליישוב ליד ים המלח בניסיון לפנות מוקשים, ועוזרת לחברת ילדותה דקלה, השוטרת, בלהבין למה אנשים מתפוצצים ביישוב. השתיים התנתקו למשך 20 שנה, בעיקר בגלל המוזרות הגדולה של מימי, והמתח המיני העצום בין שתיהן. מימי אפילו שרפה את הבית עם אח שלה, שגם צץ לו באזור. הנתק נגרם בגלל שדקלה לא הסכימה להעיד למה אמא של מימי התפוצצה לפני מלא שנים. במהלך הסדרה, מימי ודקלה רבות אחת עם השנייה בניסיון לחקור איך מנגנון התפוצצות של גחליליות הגיע לאנשים רבים ביישוב. דקלה אפילו מנסה להרוג את מימי כדי להיפטר מהעול שלה ולנטוש אותה בתוך שדה מוקשים, ומימי לא בדיוק מקלה עליה עם הגישה המאוד מסתורית שלה. לבסוף מסתבר שבילדותן השתיים בלעו גחליליות, וזה הקשר המיוחד בין שתיהן שיכול לגרום לפיצוצים האלה. משהו בסדרה הזאת היה מסתורי ממש, עד עכשיו לא ממש הבנתי איך בסוף יש אחת שכמעט מתפוצצת רק בגלל שהיא נמצאת עם אנשים ולא כי היא בודדה, אבל נינט ממש שיחקה דמות שונה בסדרה הזאת. משהו במסתוריות של מימי היה מאוד יפה, וזה הצליח להביא את הסדרה הזאת להיות משהו מיוחד בעיניי. חבל שכנראה היא לא תימשך, ולא הרבה אנשים יבינו את היופי המיוחד בסדרה הזאת.​

YossihNew

Well-known member
ליזי.jpg

מקום שלישי: ליזי (זגורי אימפריה)

נו, בחייכם, זאת כבר בדיחה כמה זמן שאנחנו מחכים! אל הסדרה "זגורי אימפריה", שאני לא בטוח שאתם זוכרים כמה רעש היא עשתה בזמן אמת, נינט הגיעה בתור ליזי. היא היחידה בפתיח שלא מהמשפחה המטורללת. אבל היא קשורה אליהם קשר הדוק- היא הבת של השכנה המטורללת שלהם, ותמיד, מאז הילדות שלה, הייתה קשורה לאביאל ואבישג. היא מייצגת בפני אביאל את העבר, את המסורת, את העל טבעיות, כי היא מבינה בקריאה בקלפים ובכף יד וכאלה. ליזי ואביאל עם סיפור אהבה בלתי פתור, אביאל נפרד לבסוף משחר החברה שלו כדי שהוא יוכל להיות עם ליזי, אהבת נעוריו מפעם, אבל נפרד גם מליזי מהר מאוד כשהוא מנסה להתנתק מכל הבעיות של השכונה. המשולש הזה, אביאל-אבישג-ליזי, רודף אחרי כל הסדרה, ותמיד היה נחמד לראות את ליזי מנסה לעזור לאביאל בצרות שלו. בסוף העונה, ליזי עוברת לניו זילנד ואביאל לא מלווה אותה. בעונה השלישית של זגורי... אה, כן, לא ידוע מה קורה בעונה השלישית של זגורי, זה עדיין לא עלה! אני באמת בהלם שאנחנו מחכים כל כך הרבה זמן לעונה 3, אבל אולי זה יעלה עד סוף השנה, כי בחייכם, זה כבר נהיה מוזר. אבל ליזי הייתה דמות מאוד טובה של נינט, בסדרה שגם היא הפכה ללהיט, ולכן אני מרשה לעצמי לתת לה את המקום השלישי, מתחת לשתי הדמויות שהכי מזוהות עם נינט אי פעם, וכנראה ירדפו אותה לשארית הקריירה שלה, לא משנה מה.​

YossihNew

Well-known member
נינט.jpg

מקום שני: נינט טייב (השיר שלנו 3-4)

מי היה מאמין שזה קרה בגלל שהיא רצתה לעזוב? נינט רצתה לעזוב את השיר שלנו ולהתמקד בשירה, ולכן עברו לעונות נפרדות, שבהן מתגלה שהכל היה רק סדרה בשם "השיר שלה". היא בעצם שיחקה את עצמה והרעיון היה שהיא תעזוב לעשות את השירה שלה. אבל היה עיכוב מאוד גדול בדיסק הראשון ולבסוף נינט החליטה לחזור להיפרד מהסדרה בשתי העונות האחרונות. נינט חוזרת עם בן זוג בשם חורף דיין, והם דורסים את הכלבה של חנה לסלאו, מה שמאלץ את נינט לעשות עבודות שירות, והיא עושה אותן בלהקת הנח"ל החדשה, זאת עם רני אביב, יונתן ברק והשאר שמעריצים אותה מהסדרה. זה כמובן מעורר בעיות אצל תמרה ורני, תמרה בטוחה שרני ונינט יהיו זוג כמו שהיו בסדרה. לקראת סוף העונה השלישית, לנינט מתחילה עלילה חדשה, רומן עם אלוף בשם יותם ברקת, שמתפתח לאחר שהיא שפכה עליו מים בקולנוע. בעונה הרביעית אנחנו רואים את נינט מנסה להתקבל במשפחה שלו, אצל הבת שלו שי ואצל גרושתו רונית, ואז כמובן מגלים שיו יו הוא חתיכת פסיכופת, והוא היה זה שירה בקארין קורן ובתמרה בסוף העונה הקודמת. סיפור האהבה של נינט ויו יו מקבל תפנית אפלה, לבסוף יו יו משתגע וכמעט הורג אותה, אבל הוא נהרג לבסוף. נינט שופטת אותו בשמיים ומחליטה שלמרות הבעיות בעזה הוא צריך ללכת לגיהינום. ובסוף הסדרה, נינט רואה את יהודה לוי על הבמה וחושבת שהוא חמוד, במין "מעבר עידנים" כזה. אבל נינט טייב לא הגיעה למקום הראשון בכלל. למקום הראשון הגיעה דמות שקדמה לה, כי אתם יודעים שזה מה שנועד להיות בפינה הזאת...​

YossihNew

Well-known member
נינט לוי.jpg

מקום ראשון: נינט לוי (השיר שלנו 1-2)

במקום הראשון ניצבת הדמות שתמיד יזכרו בה כשמדברים על נינט. כן, נינט והשיר שלנו זה אחד, אבל כשמדברים על נינט שם, הכוונה בעיקר לשתי העונות הראשונות, לתקופה של הזוגיות עם רן דנקר, לתקופה שנינט הייתה בדיוק אחרי כוכב נולד. היא הייתה אהובה על כולם והיה ברור שהיא תצליח אם יבנו סביבה סדרה בשם השיר שלנו. אז נינט לוי באה מקריית גת כדי לעבוד באקדמיה של ירדנה טמיר, אבל כשדורון המורה שומע אותה שרה היא הופכת לתלמידה שם. היא מסתבכת במשולש אהבה עם זוהר להט ועם נועה שחר, אבל אחרי הפלה שלא הייתה מהריון שלא היה, נינט וזוהר מסתכסכים. לבסוף הם מתאחדים שוב, ונינט אפילו מעידה נגד גבעון, החבר של נועה, במשפט, למרות שנעמי שחר גונבת לה את השיר "האור בחיי". לבסוף השלישייה שרה אותו באירוויזיון ונכשלת, ובעונה השנייה אנחנו מקבלים משולש בין נינט וזוהר לאחיו של גבעון, אריאל. נינט נכנסת להריון ממישהו מהגברים וצריכה להחליט עם מי להתחתן, רק שבסוף אריאל נורה בחתונה בידי גבעון כשהוא מגן על נינט בגופו, ונינט מתחתנת עם זוהר. למרות שברור לנו שהילד שלה בכלל מאריאל, תאמינו לי. לא היה תמיד קל לאהוב את נינט לוי. בואו, מדובר היה במישהי שכל פעם כשהיה קצת קשה ברחה לקריית גת, ובנוסף מישהי שמיהרה לקפוץ למסקנות בעונה השנייה לגבי זוהר, להיפרד ממנו מהר בלי לשאול שאלות. אבל בסופו של דבר, כולנו יודעים שהדמות הזאת היא הכי טובה שהייתה לנינט, כי היא הייתה בתקופה תמימה יחסית בקריירה שלה, תקופה שלא תחזור. במילים אחרות, חברים, אני אנסה לנסח את זה אחרת: זה נגמר. לגמרי לגמרי נגמר.
כאן הסתיימה לה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא יהיה תורו של יונתן לבחור. עד אז!

שיר m

Well-known member
סליחה אבל למאדאם פוטור מגיע מקום גבוה יותר
כיף לקרוא כמו תמיד:-):

שיר m

Well-known member
היא מנצחת את 4-6 לדעתי. דמות משנית שהשאירה רושם גדול (לפחות עלי)

שנה טובה יא יוסי!

YossihNew

Well-known member
היא מנצחת את 4-6 לדעתי. דמות משנית שהשאירה רושם גדול (לפחות עלי)

שנה טובה יא יוסי!
את מימי?! נראה לך?!

ממש לא! דמות ראשית תמיד תנצח דמות של כמה פרקים!

חכי, אני מכין הפתעה. שקשורה לפינת הדמויות ותעלה תכף.

למעלה