פינת הדמויות 87- פיליפ שאולוב!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר דירגתי עבור יונתן את דמויותיו של יניב פולישוק, שיר נזכרה את מי היא רצתה לדרג...

פיליפ שאולוב.jpg

פיליפ שאולוב! כל כך צעיר, אבל תכל'ס שחקן שקיבל מלא תפקידים וכבר הוכיח את עצמו יפה.​

YossihNew

Well-known member
לב דוידוביץ'.jpg

מקום 11: לב דוידוביץ' (אף אחד לא עוזב את פאלו אלטו)

זכרתם? אני בקושי זכרתי שפיליפ היה שם. אני גם בקושי זוכר משהו מהסדרה הזאת, חוץ ממגי אזרזר נראית מדוכאת מהחיים. כלומר, אני זוכר שלב היה מדריך במעבדה לאנטומיה, וטניה, שזאת אלכס זילברג, הייתה גם מדריכה ואמרה לו שיש גופה אחת יותר מדי במעבדה. ואז איריס חוקרת את זה ומגלה שמדובר בגופה של משורר חיפאי, וחושפת קנוניה על רכישת אדמות בשכונת ילדותה. אבל מעבר לזה- לא משהו קריטי...​

YossihNew

Well-known member
ערן אוחיון.jpg

מקום עשירי: ערן אוחיון (בת השוטר)

בבת השוטר 2 גילינו שלאיתי יש אמא. בנוסף גילינו שלאדם יש אח. כן, זה האח של אדם! הוא היה ב-8200, קראו לו ערן, ולקח לי זמן להבין מה פיליפ עשה שם, למרות שזה היה אחרי שהתפרסם. מה שקרה זה שאחרי שדניאל התקשר לחני ודנה, דנה החליטה שהיא צריכה את אח של אדם כדי לנתח את הסאונד בשיחה של דניאל. ובאמת, ערן מצליח לנתח את השיחה ולגלות שיש שם סאונד, שמאפשר לדנה וחני להסיק שדניאל נמצא בצפת. אבל מעבר לזה? לא זכור לי שהוא עשה עוד משהו. אבל מצחיק לחשוב שהוא האח של אדם, זה היה דבר ששכחתי בכלל...​

YossihNew

Well-known member
אנדריי.jpg

מקום תשיעי: אנדריי (משמר הגבול)

הכריזו שפיליפ לוהק, ואני זוכר, אבל לקח לי המון זמן להיזכר בשם של הדמות או מה שעשה שם. למרות שבקידום הסדרה כולם התמקדו בו גם. אבל הוא לא היה גדול כל כך, למרות שהייתה סדרה טובה מאוד. חשבתי שהוא לקח יותר חלק, אבל לא ממש. בעצם מה שאני זוכר מהדמות של אנדריי היה שהוא היה מעורב בלימודי קרב המגע שאבי וקובי עברו. הוא היה חלק מהחבר'ה שלהם ביחידה, ולא היה שם יותר מדי מעבר. ראו אותו קצת מתאמן, וזה נחמד, אבל מעבר לזה? אני לא חושב שמישהו יזכור יותר מדי מהדמות שלו. אפילו מהדמות של אלכס אני אזכור יותר, כי היה פרק שלם שהיא עשתה משהו עם קובי בתל אביב. וזה מוזר כי הייתי בטוח שלפיליפ היה חלק יותר גדול בסדרה. אולי התבלבלתי בגלל נועה אסטנג'לוב? יש מצב שהתבלבלתי...​

YossihNew

Well-known member
אלכס סטלינסקי.jpg

מקום שמיני: אלכס סטלינסקי (סובייצקה)

פיליפ היה בתפקיד קטן בסדרה עם סוזנה! האמת שהדמות הזאת לא הייתה זכורה מי יודע מה. אני כן זוכר שהוא חבר ללימודים של ענת (או אניה, איך שלא תרצו לקרוא לדמות של סוזנה). ואני זוכר שהוא מנסה לגייס אותה לתחרות. המון התלהבו מזה שתהיה בסדרה הזאת ייצוגיות רבה יותר לשחקנים יוצאי חבר העמים. ונכון, הייתה שם המון ייצוגיות, אבל הדמות של פיליפ בסדרה בעיקר הייתה די מתעצבנת. הוא נורא כעס שבמקום ללמוד לתחרות הפיזיקלית, אז ענת עסוקה הרבה יותר בתחזוק הדמות שלה, סובייצקה, ובייצוג תקשורתי של הדור השני לעלייה הגדולה. דווקא יואב רוטמן היה יותר חשוב ותמיד גנב את הלב של ענת. כל מה שאני זוכר מפיליפ זה שבדרך כלל היה לו פרצוף מדוכא בסדרה הזאת, והאמת שאני ממש לא זוכר איך זה התקדם בין שניהם בסדרה הזאת. אם מישהו זוכר, שיבוא ויתזכר אותי, כי זה כל מה שאני זוכר מהדמות הזאת.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
יורן קפלינסקי.jpg

מקום שביעי: יורן קפלינסקי (לבד בבית)

מישהו זוכר שהיה למיקה חבר? כן, היה לה חבר. פרק מאוד מוזר בו מיקה יוצאת עם מישהו מאוד מקובל וחשוב, ברמה שאף אחד לא מאמין שהם יוצאים, וזה מאוד מוזר. אבל ביורן יש משהו מאוד מוזר- הוא משום מה מתרץ לה למה היא לא יכולה לפגוש את החברים שלו. מה יכולה להיות הסיבה? אולי שמיקה... בעצם גם יכול להיות... כלומר... כן, היא די מביכה, מיקה. למרות שירדי מנסה להסב את תשומת ליבה לזה, מיקה לא מאמינה, עד שזה רודף אותה, והיא מחליטה להתעמת עם יורן על זה. ואז נחשפת הסיבה האמיתית שיורן סירב לתת למיקה להיפגש עם החברים שלו- הוא פשוט חושב שהחברים שלו מאוד מביכים. לצערנו, ברגע שמיקה מנתה את כל החסרונות שלה, יורן הבין בעצם כמה מיקה מביכה, ובואו נגיד שהמפגש הזה לא הסתיים בצורה טובה כל כך. אז פיליפ התארח בעוד סדרה קטנה בחינוכית, והיה לנו פרק מאוד מצחיק בו מיקה הראתה כמה היא מפדחת. או מושלמת, לפי ירדי, כי הוויכוח של מיקה וירדי בפרק היה מאוד מצחיק בעיניי.​

YossihNew

Well-known member
ליאם.jpg

מקום שישי: ליאם (מקיף מילאנו)

אז במקיף מילאנו 3 יש פרק אלמותי בו עדן, אחות של שירן, חוגגת יום הולדת. והיא חוגגת עם פלג ועם שירן וגם עם שני חברים שלה, ואיזה קטע- אחד מהם זה פיליפ, ולדמות קוראים ליאם. במציאות, אגב, פיליפ ואורי ביטון, הלא הוא פלג, חברים טובים במציאות, אחד לא ראה קטטה, אחד לא טס לחלל, הם מכירים מהדרום. מה שמעניין בדמות הזאת, זה שליאם החליט להביא משהו מאוד מיוחד ליום ההולדת של עדן- בראוניז. שירן מתלהבת כי היא מתה על בראוניז, אבל מסתבר שיש שם עוד כל מיני דברים חוץ משוקולד ודברים של בראוניז. כן, הם שמו שם קנאביס, זה האש-בראוניז. לחגוג את היום הולדת. ואחרי ששירן הולכת בכעס, לעדן נמאס מההטפות שלה, וגם פלג מחליט להראות שהוא מגניב אז הוא אוכל מהבראוניז. ואז במהלך הטריפ, פלג נכנס להתקף פסיכוטי, ושירן צריכה להיות זאת שמרגיעה אותו ואת עדן אחר כך. פרק קצת זכור ממילאנו, ופיליפ לקח בו חלק. למרות שאני לא יודע אם אמרו את השם של הדמות פרט לכתוביות, אבל תודו שזה הזוי לשחק עם החבר הטוב שלך בטלוויזיה ולמסטל אותו, נכון? נכון.​

שיר m

Well-known member
ערן אוחיון (בת השוטר)
וואו! מגניב :-):
מקום שמיני: אלכס סטלינסקי (סובייצקה)
וואו! מגניב:-): 2
מקום שישי: ליאם (מקיף מילאנו)
וואו! מגניב:-): 3

הייתי מחליפה בין שני המקומות הראשונים אבל שטויות|טמבל|

תודה היה כיף לקרוא!

YossihNew

Well-known member
וואו! מגניב :-):

וואו! מגניב:-): 2

וואו! מגניב:-): 3

הייתי מחליפה בין שני המקומות הראשונים אבל שטויות|טמבל|

תודה היה כיף לקרוא!
ומה עם וואו! מגניב :-): 4 ליורן קפלינסקי? תודי שבטח שכחת שהוא שיחק בן זוג של נטע!

YossihNew

Well-known member
אנטון.jpg

מקום חמישי: אנטון (אינדל)

סדרה שאין לי מושג למה לא חודשה, כי היא הצליחה, עוררה שיח, וגם לפיליפ היה בה תפקיד- משני, אמנם, אבל תפקיד ממש טוב. שוטר מקומי וגזען רוצח נער אתיופי בשם יצחק, מה שמוביל את אינדל קבדה, צעיר כריזמטי ועבריין, להוביל מלחמה ומרד של ממש של הצעירים האתיופים באשדוד, ולהקים אוטונומיה. אנטון הוא חייל ממוצא רוסי כמובן, משרת כחובש בהנדסה קרבית, וחבר של אתיופית שקטה בשם רחלי. אנטון, למרות שהוא לבן, משתלב היטב בחבורת האתיופים, ולמען האמת הוא יותר קיצוני בדרך מאשר רחלי, בעיקר כי רחלי נאנסה בידי אלון השוטר. אנטון מסתבך בדרך של אינדל, הוא תומך בו ללא סייג, משגיח על אלון השוטר הגזען, ומסביר לכולם בדיוק למה המרד של אינדל מוצדק, למרות שהחברה שלו, אתיופית, מסרבת לזה. באחד מהמקרים, ציינו שזה לא שרחלי יוצאת עם לבן, אלא שאנטון הוא בעצם השחור והוא יוצא עם רחלי הלבנה. פיליפ הפגין אחלה תפקיד שם, של רוסי שהוא אתיופי יותר מכל האתיופים, ומוכן לצאת למלחמה קשה במיוחד. אני באמת לא מבין למה הסדרה הזאת, שכולם דיברו עליה והצליחה ממש, לא חודשה לעונה נוספת. המרד של אינדל היה, ונגמר. אבל היה טוב ממש.​

YossihNew

Well-known member
ולאד ברטונוב.jpg

מקום רביעי: ולאד ברטונוב (שומקום)

ההתחלה ככוכב, אהבה ראשונה, ואורי גרוס. ולאד (המכונה פוטין) הוא חניך בפנימיית שומקום, שמחזיקה בה ילדים אבודים ונטושים. הילדים גרים בקצה השמיים, בסוף המדבר, ומונהגים בידי ללי גורדון, ילדה בלי הורים שהגיעה לשם בגיל 11. הם נלחמים במשפחת ברגר שרוצה לפנות אותם מהשטח ולהקים במקומם בית מלון. ולאד נמצא שם עם טאשה, אחותו הקטנה, והוא שומר עליה מכל משמר. ולאד מאוהב באופן נואש ממש בדנה פלדמן, נערה עשירה שלא מסתדרת עם אבא שלה והמשפחה החדשה שלה. הוא לא יודע שעדן טגניה, עוד נערה בבית האומנה והחברה הכי טובה של ללי, מאוהבת בו, בעיקר כשהאקס הפושע שלה אושר, חוזר לחייה. בסוף העונה, דנה מצליחה לשדך בין עדן לוולאד, והשניים הם זוג. אבל לצערנו שומקום לא השאירה חותם גדול מדי. היא הייתה, היא הלכה, עוד אחת מהסדרות של אורי גרוס שלצערנו לא שחזרו את ההצלחה (למרות כל הרפרנסים השונים והנהדרים), ולכן למרות שזה תפקיד הפריצה, ולאד לא הותיר חותם. כלומר, חוץ מזה שבסדרה פיליפ הכיר את אלה לי והם הפכו לזוג מלכותי ונחמד לתקופה מסוימת. אה, וכמובן שהוא העיד לטובתה במשפט הרצח של ללי, ואמר שזה שהיא רוצחת זה כאילו הוא יטוס לחלל. אבל מי יזכור את הקטע הזה, אה?​

YossihNew

Well-known member
דוד קליינמן.jpg

מקום שלישי: דוד קליינמן (מגרש הרוסים)

כן, אני יודע שזה נשמע דבילי, אבל בתכל'ס? תראו את פיליפ בסדרה הזאת, מבחינת משחק בלבד- אולי הדמות הכי טובה שלו. דוד הוא עובד במשרד החוץ, במחלקה שאחראית להבאת עולים יהודים מברית המועצות ארצה. אנחנו רואים אותו מפעם לפעם בפרקים, בעיקר כשהבן של מאשה תוקף אותו. אבל בפרק האחרון, נחשפת בפנינו האמת- דוד הוא בעצם הרוצח שחיפשו כל העונה. הרוצח שתקף אמהות בברית המועצות ואז רצח עולה חדשה בארץ. הוא תבע בהן מספר. דוד רצח ספציפית נשים שנחשף שמסרו את הילדים שלהן לאימוץ ולבתי יתומים, מסיבה כזאת או אחרת. נחשף שהוא עצמו נמסר לאימוץ בילדותו וסבל מכל רגע בבית היתומים. הרגע בפרק האחרון בו הוא חוטף את מאשה ומצדיק את עצמו, וברגע משתנה מדמות נחמדה וחייכנית לרוצח קר לב, הוא רגע מדהים. אנחנו רואים שם את העימות של דוד עם יהודה ג'ראסי, הבלש שחקר את מקרי הרצח האלה, ולאחר מכן דוד נורה בידי אנדריי- אבא של נער שהורשע ברציחות הללו מברית המועצות, ורצה למצוא את הרוצח האמיתי שברח לישראל. המשחק של פיליפ בסדרה היה פשוט מצוין, הוא הפגין שם דברים שמעולם לא ראינו בו בסדרת נוער או אפילו בסדרות בוגרות אחרות. בגלל שפיליפ כיכב בעיקר בפרק האחרון, הדמות הזאת לא יכולה להגיע לפסגה, היא הייתה שולית מדי פרט לרגעים האחרונים. אבל באמת- משחקית? הכי טוב של פיליפ.​

YossihNew

Well-known member
גורי ולירז.jpg

מקום שני: גורי ולירז (קווסט)

שניים למקום השני! אז לאי גרין, לתחרות נייצ'רלוסט, מגיע הגיימר הביישן גורי, ואחיו התאום והבטוח בעצמו לירז. לירז רק רוצה שגורי יזכה בתחרות ובמלגה של חברת מיינדסט ויפנה לו את החדר, בעיקר לאחר שהוא פגש את צליל, אשתו לעתיד. גורי מאוהב ברייבן, הגיימרית, אבל לירז משבש הכל כשהוא בטעות גורם לגורי לשבור רגל. התאומים הזהים נאלצים להתחלף, ובואו נגיד שלירז לא מבין בגיימינג כל כך, מה שמוביל לרגעים מצחיקים. גורי גם נגרר שלא בטובתו למזימה של צליל ומאי שצריכות להפיל את הכתבת נגה, שחשבה שהיא עלתה על טריק התאומים. רק שאחרי שגורי מגלה שלירז גרם לו לשבור רגל ושומע מה לירז חושב עליו, הוא מחליט לעשות תוכנית זדונית, ולגרום לזה להיראות כאילו לירז בגד בצליל. כשלירז מגלה, גם הוא נוקם באחיו, נותן לו חומר משלשל ומתחזה אליו, מה שגורם לכך שלירז נחטף עם הגיימרים בידי ליזה, המנהלת של חברת מיינדסט, וגורי נשאר לבד. גורי לבסוף מצליח להזעיק את חיל הים להציל את כולם, למרות שכנראה המקל שהניף גם הצליח לעצור את החיילים של ליזה, אני בטוח. בתפקיד הכפול, פיליפ הביא המון שונות: מצד אחד גורי המסכן, חסר כל יכולת חברתית, מאוהב ברייבן. ומצד שני, לירז, מצחיק, בטוח בעצמו, ועם אהבה מאוד טובה מול צליל. אבל מעניין מה יקרה בעונה השנייה, כי הדמויות הללו יחזרו לעונה נוספת. האם צליל ולירז ימשיכו להתאהב? האם יקרה משהו בין גורי ורייבן? ומה עם אלה סיגלוביץ'? אבל בינתיים הם לא יקחו את המקום הראשון, כי גם בכוחות משותפים, יש דמות אחת שפיליפ שיחק והיא מעל כל הדמויות האחרות.​

YossihNew

Well-known member
מקס.jpg

מקום ראשון: מקס (דרימארס)

כנראה שזה נועד להיות. אז למרות הבטחותיו החוזרות ונשנות שהוא *לא* טס לחלל, פיליפ הגיע כמהנדס הלוויינים הביישן מקס לפרויקט דרימארס, אבל נחשף בעונה הראשונה שהוא לא ממש יכול לטוס לחלל. האמהות שלו לוחצות עליו, הוא נכנס לחרדות, ולבסוף הוא באמת לא טס אלא שתום טס במקומו, ומקס נשאר כאחראי לוויינים בכדור הארץ, מנסה לשכנע את סיטאר, חברתו הטובה, לעשות את הדבר הנכון ולא לבגוד בהם. אחרי היעלמות תיבה 2, בעונה השנייה מקס אכן טס לחלל (מה שמפריד בינו ובין גבי- נו, הוא הבטיח) והופך לאחראי לוגיסטיקה מהגיהינום, אבל גם לזה שמקבל את חברי תיבה 2 כשהם חוזרים לחלל וחושד לגבי חזרתם. בנוסף, קיבלנו מקס שאמנם בחלל, אבל מסרב לצאת החוצה למאדים, והוא גם היה מעורב במשולש אהבה- הוא ניסה לעזור לסיטאר להשיג את יושי הבוטנאי הציני, רק כדי לגלות שיושי מעדיף אותו. במהלך העונה ראינו את מקס ויושי מתקרבים ואת מקס מתחבט לגבי הידידות עם סיטאר והאם זה בסדר לבגוד בה, ובסוף העונה, באמת קיבלנו את מקס עושה את הרגע שחיכינו לו- הוא יצא מההביטאט והלך על מאדים בחליפת חלל, כדי להציל את יושי ולעזור לכולם בתוכנית לניתוק סיימון. למרות שבעונה הראשונה הוא היה הרבה יותר שולי, בעונה השנייה מקס קיבל סצנות מצוינות, משולש אהבה פורץ דרך (שנשמע נהדר בגרמנית), אבל גם הפר את ההבטחה שלו ולכן הוא רב עם גבי המון. אוקיי, הוא רב עם סיטאר המון אבל אני מניח שגם היו ריבים עם גבי מתישהו. הלוואי שמקס יחזור אלינו לעונה שלישית, כי מבחינתי פיליפ היה הכי טוב בדמות הזאת, וזה היה הכי כיף.

כאן הסתיימה לה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא יהיה תורי לבחור. עד אז!​

למעלה