פינת הדמויות 85- דין הפנר!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר דירגתי לשיר את הדמויות של דני שטג, החלטתי לכבוד סיום סדרה לדרג דמויות של חברה...

דין הפנר.jpg

דין הפנר! חברה שהולכת איתי לפעמים לכמה הצגות. אוקיי, הצגה אחת. היה מצחיק.​

YossihNew

Well-known member
בייבי.jpg

מקום עשירי: בייבי (זה לא הגיל)

סדרה נשכחת למרות שהצחיקה. הסדרה מספרת על טליה שמתאהבת בישי, חבר של הבן שלה, והדינמיקה המוזרה שנוצרת מזה. בייבי היא בעצם האקסית של ישי, ולמרות שהיא נראית נחמדה שהתקדמה הלאה, היא ממש לא התקדמה והיא מנסה לגנוב את ישי בחזרה מטליה. הסדרה הזאת תהיה זכורה בעיקר בגלל התפקיד היפה של לידור בסדרה, ואפילו ליאנה הייתה שם לרגע, אבל כן- אני לא חושב שאני אזכור משהו מהקטע הזה של דין. אבל גפן ברקאי צריך לבדוק את זה.​

YossihNew

Well-known member
קורל לי.jpg

מקום תשיעי: קורל לי (טרנינג)

שכחתי לגמרי. בטרנינג, סדרה נשכחת של חברנו ירון ארזי, דין שיחקה משפיענית מוזרה שגבי לוסטיג, הסייפת המוכשרת, צריכה להפסיד לה כדי לקבל קמפיין גדול להגינות בספורט. בואו נגיד שאחרי שגבי מפסידה, קורל לי לא בדיוק עוזרת לה עם זה ומתרברבת עליה באינסטגרם, מה שגורם לגבי להזמין אותה לקרב חוזר, שם היא כמובן מכסחת אותה, מה שמחסל את העסקה. מצחיק, פגישה ראשונה בין נאיה פדרמן לדין הפנר, פגישה שתמשיך הרבה, עד שהן אפילו יעבדו יחד בהצגה כשתי אחיות. בהצגה נאיה לא תילחם מולה בסיף, יש לה רשרוש בלב, אז זה לא יקרה.​

YossihNew

Well-known member
יעלי.jpg

מקום שמיני: יעלי (מלכות)

זה קטע כל כך מוזר, מה שהיה איתה. דמות מאוד מוזרה. למי ששכח, נינה מלכה נפרדה משחף, והיא יצאה עם אלכס לגלידרייה. ושם היא פגשה את שחף עם יעלי, החברה החדשה שלו. מה שגרם לכולנו להיזכר בזוגיות אחרת שהייתה ביניהם, אבל אתם יודעים- לא הכל מקבלים. בינתיים יעלי מעצבנת את אלכס כי לוקח לה יותר מדי זמן לבחור כדור גלידה, ואלכס ממש מתעצבן וכמעט מתקוטט עם שחף, עד שנינה אומרת לו ללכת והוא גונב משחף את הנשק שלו כדי שיואשם בהפקרת נשק. דין קיבלה את השורה האלמותית: "חבר שלך ממש ערס", ונינה ענתה לה ולשחף שהיא פגשה את אלכס בטינדר. סצנה קצת אייקונית שהיה ברור שהיא משחקת על כמה מישורים, ואני ממש אהבתי. אבל אי אפשר לשים את יעלי יותר ממקום שמיני.​

YossihNew

Well-known member
הנסיכה אליזבת'.jpg

מקום שביעי: אליזבת' (פלמ"ח 3)

כן, כן, ההיא שמתה לא מזמן. אז בפלמ"ח 3 היו ליהוקים של מלא זוגות שרובם לא שרדו: מיכאלי גבעתי ובר מיניאלי, רן מושיוב שבא לתגבר את נאיה בינשטוק, והחברה השלישית שבאה לעזור לטל גרושקה שלנו- דין. דין לוהקה לתפקיד של אליזבת', אז הנסיכה של הממלכה המאוחדת, בתו של ג'ורג' מלך בריטניה, שבדיוק מתחתנת עם פיליפ. החתונה של אליזבת' היא חלק חשוב בעונה הזאת, כל הדמויות נוסעות לחתונה ולבריטניה, בעיקר שרה, שמכירה יפה את הנסיכה ומסבירה איך היא הייתה החברה הכי טובה שלה, בסצנה שמסתיימת בחבישת הכתר בידי אליזבת', היורשת לעתיד. זה היה תפקיד קטן, אבל חשוב יחסית בעונה ההיא. בנוסף, בניגוד לשאר מערכות היחסים, דין וטל אפילו שרדו ממש יפה ולמרות שהם נפרדו לזמן קצר, הם חזרו וגרים ביחד עד היום, ואולי אפילו בהצגה שהם משחקים זוג. כן, אתם יודעים על מה אני מדבר. אז דין הייתה נסיכה בסדרה הזאת, והיה נחמד, אבל זה היה רק 15 פרקים וזה היה ממש מעצבן.​

YossihNew

Well-known member
דין קסטנר.jpg

מקום שישי: דין קסטנר (מורובוט)

סדרה שהייתה קצת זמן והביאה לנו את נטע אורבך! התפקיד של דין היה בעצם פרודיה על עצמה. דין קסטנר, כוכבת סדרת הנוער "קפואה" (מעניין על מה זה), שיש לה אחות תאומה מרושעת ואויבת בשם נמסיסית. הבעיה הייתה ששני, המורובוטית שנוצרה, לא ממש מבינה מה זה סדרה, ומנסה להגן על דין, ומגנה קצת יותר מדי כשהיא חוטפת את דין. לאחר שמיכל מנסה לעזור לדין ולהשתיק את כל העניין, היא מתעצבנת כשהיא מגלה שדין לא באמת כוכבת נחמדה כל כך, ולכן נותנת לה לברבר המון שטויות מול המצלמה כדי שכולם יחשבו שדין השתגעה. מה שלא קשה כל כך. טוב, ערוץ KIDZ עשה קידום יפה לסדרת הדגל שלו באמצעות התפקיד של דין בסדרה הזאת, שבאמת הייתה מעט מדי זמן ולא המשיכה, למרות שנתנה לנו הצצה ראשונה לשחקנית עם עתיד גדול במיוחד. בינתיים קיבלנו את דין עושה פרודיה על עצמה, בטקסט שהיה מצחיק במיוחד אם צפית בסדרה, כי כולנו ממש הבנו למה כל הטקסטים האלה נכתבו. מסתבר שזה אותו יוצר והוא יצר גם את פטריק.​

YossihNew

Well-known member
יעלה.jpg

מקום חמישי: יעלה (אל עצמי)

הדמות החדשה של דין מתברגת במקום טוב באמצע של הדמויות שלה. המורה המוזרה ביותר שראינו, שזאת בעצם דין רק לבושה בלבוש מאוד מוזר עם משקפיים, כאילו היא למדה ממישהי אחרת איך להתלבש ככה, תפקיד שונה לגמרי ממה שהיא בדרך כלל עושה, כי בפעם הראשונה דין הייתה מבוגרת. מורה לכל התלמידים והתלמידות שרוצים ורוצות ללמוד וללמודה. ראינו אותה מנסה לחנך את ציון, לעלות אם הוא העתיק במבחן או לא, וכמובן עוזרת לרזיה, שהשם שלה יבורך, לגלות אם ציון היה זה שעשה ונדליזם לתמונות של תמי. זה היה מאוד מצחיק לראות את דין לבושה ככה ומגלמת מורה עדינה שלא קשורה לשום דבר. היא הייתה כל כך צבעונית יחסית למורה, והפגינה צד חדש שלא הכרנו בדין. לא, לא צד אכפתי, צד ביזארי לגמרי. אבל גם אכפתי, היה נחמד לראות אותה ככה. כמובן שברור שזה שרומי ויעלה נכנסו לכיתה ביחד לא היה כי במקרה ראו הצגה איתי, הרי הבנות האלה בכלל לא קשורות אחת לשנייה ואין כאן שום העדפה לתלמידה, נכון המורה? יפה.​

YossihNew

Well-known member
זוהר איציק.jpg

מקום רביעי: זוהר איציק (אחותי קפצה כיתה 3)

בבום! בעונה השלישית של אחותי קפצה כיתה, קורל עוזבת, ומכיוון שהיא ודין עוברות כבסטיז ולא אמא ובת, חלילה, הוחלט שדין תהיה התלמידה המחליפה שתהפוך לחברה הכי טובה של מיכל. העונה מתחילה בזה שכולם מחפשים את התלמיד החדש, איציק- ואז הם מגלים שמדובר בתלמידה, בעצם. זוהר איציק, שמכנים אותה רק "איציק". איציק היא בעצם טומבוי, היא ספורטיבית, אוהבת ריצות, ואפילו מתאהבת בדישי, וחושבת על כל דבר במונחים של לתת איפון. אנחנו ראינו אותה מנסה לעזור למיכל כמה פעמים, ואת מיכל מנסה לוותר לה על דישי, לא בהצלחה רבה. הדמות הזאת הייתה מצחיקה, אבל היא הגיעה רק בסוף של אחותי קפצה כיתה. אמרתי כמה פעמים שאני חושב שהיה צריך להביא לסדרה הזאת עוד עונה, כי לא קיבלנו פתרון לגבי העלילה של מיכל עם שוביק ודישי, שרבו עליה בסוף ועל הידידות שלה. גם לא קיבלנו פתרון לרוני וקובי או למה שהדס מרגישה לקובי. זה היה הזוי. אבל דין הפתיעה יחסית בסדרה הזאת, היא הייתה ממש חמודה שם, וכולנו נזכור את ה"בבום" שהיא אמרה כל פעם שהיא התלהבה. היא יכולה להפסיק לאיים עליי באיפון אולי?​

YossihNew

Well-known member
אמילי גדות.jpg

מקום שלישי: אמילי גדות (ראש גדול- ראש חדש)

הראשונה שלה. הדמות הראשונה שהביאה את דין אלינו (לא כולל ההופעה הקטנה בכוכב הצפון) הייתה אמילי, באיחוד של ראש גדול. אמילי היא חברה טובה של מוריה, והיא הקשר לראש גדול הישן- יש לה אח בשם תום (שום דבר לא חשוד פה) והיא בת אחותה של נורית שכטר, משמע בת דודה של יעל. כמו בת הדודה שלה, אמילי בטוחה לגמרי שהיא בעלת כוחות מיוחדים- היא חלמה ששמר הציל אותה מנפילה מצוק ולכן היא מאוהבת בו, ועיוורת לאהבה של גילי, חבר לכיתה, אליה. לאמילי הייתה בעבר קונדיטוריה לפני שההורים שלה נהרגו בתאונת דרכים, והיא רק רוצה לשמור על הקונדיטוריה הזאת בשביל ההורים שלה. למרות שנורית מנסה למנוע את זה, לבסוף הקונדיטוריה ניצלת- החבורה מחליטה לעזור לנהל אותה, בעיקר יעל שסופסוף מחליטה שזה מה שהיא רוצה לעשות בחיים. אבל לבסוף, באופן מאוד מוזר, אמילי נשארת לבד- שמר לא רוצה להישאר איתה, וגילי כבר התאהב ביסמין, אחות של מתאבק שהתאבק מולו. שלא תחשבו שאמילי מוותרת- אמילי מתלהבת לגמרי כשהיא חלמה על פרח וראתה מישהו ממש מחזיק אותו, ובסוף העונה היא שוב מנג'סת למוריה שהיא מאוהבת במישהו. יחסית להופעה ראשונה של דין, היא הייתה ממש נהדרת, ועד היום אני אזכור את זה כפעם הראשונה שראיתי אותה. שנה לפני הפריצה הגדולה האמיתית.​

YossihNew

Well-known member
אלינור דנינו מינאז'.jpg

מקום שני: אלינור דנינו מינאז' (אבא מטפלת)

אלינור! כמה פרקים היא הייתה שם? בקיצור, אלינור היא הבת המפונקת של ליאור ומיקי, האמא שמנסה להיות יותר בסטי מאמא. היא מפונקת, מכורה לטלפון, ואמנם נדמה שהיא נערה מתבגרת טיפוסית, אבל תכל'ס... תכל'ס היא קצת מטורפת, ואנחנו ואייל מנסיני, שמתחזה ללילי, האופר של המשפחה, מגלים את זה. לאלינור יש חבר בשם יודפת. יודפת נעלם באופן ממש לא חשוד בעונה השנייה, ואלינור עוברת לחבר אחר בשם רועי, שאגב, היה הרומן הכי טוב שלה בכל העונות ואפילו היו להם רגעים קצת חמודים אחד עם השנייה, בעיקר בפרק שהם התנשקו. בעונה הרביעית וגם בחמישית אלינור מקבלת חבר בשם דופק צור, כוכב סדרת הנוער "כחושה"- מעניין מה זה מזכיר- ומנסה לנווט את היחסים ביניהם למרות שדופק הוא שחקן וצריך להתנשק עם המון נשים. בעונה השישית אנחנו מקבלים אלינור אחרת, אלינור שגויסה לצבא. וזה מבגר את אלינור יותר. סתם, אין מצב, היא ממשיכה להיות אותה אלינור ולשגע את המפקד שלה צח, כי היא כל הזמן בורחת, וגם נחשפים שם כל מיני סודות אודותיה. עם כל התהפוכות באבא מטפלת, אלינור הייתה מהדברים היחידים שהיו קבועים שם ותמיד ידעה בדיוק לתת לנו את מנת הצחוקים. רק כדי שנסגור- השמועות האלה שיודפת שהוא בעצם אח שלה והפך לבן זוג שלה ואז נעלם באופן לא חשוד ונעול בארון שלה לא נכונות. אם כבר תבדקו איפה רוני צור הישן, אל תיטפלו לאלינור. נכון?​

YossihNew

Well-known member
גאיה סבן.jpg

מקום ראשון: גאיה סבן (כפולה)

כן, זה היה ברור. שנה אחרי ראש גדול דין קיבלה את ה-דמות שלה, גאיה, שכביכול בוססה על עדי ביטי. האויבת של נועה קירל, שמנסה לגנוב ממנה את חבר שלה בן חממה (ואף מצליחה), ומנסה להסתיר שהיא בעצם מבוגרת וקוראים לה גילה צ'רניאק. אה, ויש לה סוכנת בשם דליה קסוטו, הזיה מוחלטת. כל מה שגאיה עברה בעונות של כפולה היה הזוי, מהניסיון להסתיר את זה שהיא מבוגרת, ליריבות עם נועה שכללה גניבת שיר ונעילה במעלית, לזה שהיא הייתה אלרגית ופיתחה תגובה של עור סגול, לרומן עם מיגל חממה, אחיו של בן, והמעבר לסביח שלו, עד לחזרה לזרועותיו של בן בעונה הרביעית, לאחר שהיא חשפה שליאב ניצלה אותו כדי להגיע לכסף של עיריית כפר סבא שבן הבטיח להפוך לגדולה... שוב? ועם הסכסוך המוזר ההוא עם אדון עולם, שהסתיים בזה שמיגל קיבל אותו לעבוד בסביח. נו, זה כפולה, אין לי באמת איך לסכם את כל הטרלול שהלך שם בסדרה, זה פשוט הזוי. בעונה החמישית גאיה דווקא נעלמה קצת, היא הוצגה ככוכבת מבוססת בעונת הפריקוול על הפריצה של נועה, ולא ראינו אותה הרבה פרט לניסיון לבחון את נועה ולקליפ שהיא עשתה עם תותי. אבל כמו שאמרתי כמה פעמים, מדובר בכפולה, סדרה שאף פעם לא רצתה לקחת את עצמה ברצינות וטוב שכך. הסדרה אפשרה לדין להיות אלמותית, הבנתי ששרו את השיר של דין גם בעונה הנוכחית של האח הגדול, דין הצליחה למלא עם גאיה את מנורה (בסדר, בזכות נועה), והכי חשוב- היא הוכיחה שם שכולם פה יודעים, ואין מה לדבר, שהיא טובה יותר, כי נועה סתם חיקוי, וגאיה המקור, הסמל של ארצות הקור. אני מת על גאיה סבן.

כאן הסתיימה לה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא יהיה תורו של יונתן לבחור. עד אז!​

YossihNew

Well-known member
וואלה? נחמד. מי זוכר
פעם צילמתי את זה והיא התלהבה ושיתפה.

היא הייתה כזה בסוף העונה הראשונה, היא וחברה שלה התארחו במלון והתאהבו בבן לפרק אחד. דניאל צחקה מזה. כן, פוקי וגאיה.

למעלה