פינת הדמויות 103- נאיה בינשטוק!

YossihNew

Well-known member
אנחנו שוב בפינת הדמויות!

פינת הדמויות היא פינה שקיבלתי את הרעיון לה (רק הושפעתי) מפינה דומה בתחום ההיאבקות שדירגה דמויות שונות של אותו מתאבק.

בעצם, אתם תבחרו שחקנים (מומלץ שחקנים ותיקים ומנוסים עם המון בשר וותק) ואני אדרג את הדמויות שהם שיחקו, מהגרוע עד לטוב ביותר. אני אכתוב מילות סיכום על כל דמות ואכתוב למה דירגתי אותה ככה. חשוב לציין שאני לא מדרג דמויות שאני לא מכיר.

אחרי שבשבוע שעבר עשיתי השלמות, יונתן התלבט אבל אני בחרתי בשבילו בשחקנית...

נאיה בינשטוק.jpg

נאיה בינשטוק! אמנם היא צעירה, אבל שתדעו שיש לה מלא דמויות להכניס לפינה אז אפשר לעשות עם זה המון.​

YossihNew

Well-known member
תילי.jpg

מקום שמיני: תילי (4:20)

אל תחפשו סיבה לפרידה של רן ונאיה יותר מזה. הם שיחקו אחים בסדרה! למי ששכח, תילי היא סוחרת הסמים של רפי, היא מעשנת איתו לפעמים כמה דברים וזה נחמד. עד שבסוף הסדרה אנחנו מגלים שהיא אחות של יקותיאל, שכן, משחק אותו רן. והם די היו מנותקים כי היא יצאה בשאלה, עד שמחלה לאבא שלהם, הרב שניאור, קוראת לה לחזור. תשמעו, אני בקושי זוכר משהו מ-4:20. סדרה שהיוצרים של גאליס ניסו לפרוץ איתה לעולם המבוגרים, זה אמנם היה נחמד לראות את נווה צור משתולל שם, באמת, דמויות ממש מצחיקות, אבל נאיה ורן בתור אחים? זה כמעט כמו שהם נאלצו לשחק זוג בהבימה. ואז אמרתי להם שזה בטח היה להם קשה לשחק. אולי אני הפרדתי ביניהם ולא הסדרה הזאת?​

YossihNew

Well-known member
שיינה שולמן.jpg

מקום שביעי: שיינה שולמן (ריקוד האש)

נאיה קיבלה תפקיד עם קטע. אז שיינה היא נכדתו של האדמו"ר מפאיירסלוב. היא לא הבת של הרב נתן שולמן, לא, היא הבת של רבי ישראל שולמן. אך למרות שישראל הוא הבן השני של האדמו"ר, הרב נתן מכתיר אותו להיות האדמו"ר החדש. יש לה אח בשם שייע (עידו טאקו! לא פעם אחרונה שיהיו אחים), אבל הקטע ההזוי עם שיינה הוא שבפרק השני, כלב מתנפל עליה. הכלב הורס לה את הפנים. זה היה פשוט הזוי לגמרי, נאיה סיפרה איך היו צריכים לצלם את הקטע שהכלב תוקף אותה, עם חמאה על הפנים שלה. שיינה יוצאת מזה עם צלקת, אבל פייגי עוזרת לה בפגישה עם החתן שלה, מה שמקרב ביניהן. טוב, לא זוכרים הרבה מהדמות הזאת חוץ מהקטע של התקיפה של הכלב. וחוץ מזה, כבר דיברנו על זה שהסדרה היא בעצם מין כתב הגנה לרב אליעזר ברלנד, שרמה בורשטיין היא חסידה שלו. זה היה בתקופה שנאיה עוד הייתה עם יחסית מעט תפקידים, ואני לא חושב שנזכור את הדמות יותר מדי. למרות שהסצנה של התקיפה, וואו.​

YossihNew

Well-known member
אלי דריקס.jpg

מקום שישי: עמנואל "אלי" דריקס (גולדה ומאיר)

תקשיבו, סדרה מוזרה. מדובר בשני נערים שהופכים בטעות לסוכנים סמויים ונכנסים למחנה קיץ, דבר הזוי לגמרי. כשגולדה ומאיר מגלים תיק משטרתי על שם עמנואל דריקס, הם לא מאמינים שמדובר באלי. אלי היא האחות של המחנה, היא אובססיבית למזרקים, ובואו נגיד שזאת הדמות הכי מטורללת שנאיה שיחקה. היא מתאהבת במאיר, בצורה אובססיבית עד שהיא מקליטה את הנשימות שלו, והמשטרה מחפשת את שלושת החברים האחרונים שלה שהעזו לחשוב על פרידה ממנה. יוחי מדמוני, החנון של המחנה, מאוהב בה ממש. טוב, אני לא ממש יכול לספר לכם על כל העניינים בסדרה הזאת. היא הייתה מוזרה, מין סדרה קומית עם תעלומה בלשית וקליף האנגרים, כבר אמרתי שיצרו אותה מי שיצרו את כפולה, אלעד חן ורז יובן, אז לא סתם ריף קיבלה שם קווי עלילה זהים. אבל אם אתם רוצים לראות את נאיה בשיא הטרלול שלה, אתם תהיו חייבים לראות את הסדרה הזאת, כי שם היא הייתה ממש מטורללת. תסתכלו עליה! טרלול מהלך!​

YossihNew

Well-known member
שני.jpg

מקום חמישי: שני (לבד בבית)

זה היה פרק פשוט בלתי נשכח, אוקיי? פשוט בלתי נשכח. גם יהודה בוחבוט הופיע בו, אגב. מה שקורה זה שמיקה מאוהבת בשגב מושיוף, וכדי להתחבר אליו, היא מעמידה פני טבעונית. ושני נמצאת לידו, והיא ממש טבעונית קשה. מיקה צריכה להוכיח כמה היא טבעונית, מצטרפת לפגישות של הקבוצה הטבעונית ואפילו מציעה לאזוק את עצמה למפעל בשר. לצערנו זה לא ממש עובד לה, והיא נשארת קשורה למפעל כשארנון (בעלה לעתיד, זה מפתיע) חופר לה עם שיר הייקו יפה שכתב לה. בסופו של דבר, מיקה מגלה ששגב- שהוא אהובה ביקום מקביל- בכלל לא טבעוני. הוא בסך הכל רצה להרשים את שני, ולכן הוא העמיד פנים שהוא טבעוני. אבל הוא בטוח שמיקה ממש מיליטנטית בתחום, אז הוא מברך אותה בנושא. מיקה נשארת לבד, אבל בסוף הפרק שני באה אליה ואומרת כמה היא מדהימה במאבק שלה, ומנשקת אותה. עד שהיא מריחה ממנה בשר. אני כמעט בטוח שראו שהדמות של מיקה ממש נהנתה מהנשיקה הזאת, כך שבעצם קיבלנו את כל מה שרצינו- נאיה ונטע רוט משחקות זוג לסבי. כן, לזמן קצר ביותר, כן, זה היה קצת מוזר. אבל זה היה נחמד לראות את נאיה משתתפת בפרק שהוא אחד האהובים עליי בסדרה.​

YossihNew

Well-known member
תמר זהבי.jpg

מקום רביעי: תמר זהבי (הגרמני)

אהבתי את הסדרה. הסדרה מספרת על משפחה של שורדי שואה ממוצא גרמני: אורי ואנה, וילדיהם איתן ותמר. תמר היא סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה, היא זאת שמנסה לגלות במחקר שלה על טראומה בין דורית של שורדי השואה. היא מצליחה לשכנע את תלמה להעיד, ולמרות ההתנגדות של ההורים שלה, לבסוף גם אנה מעידה, מה שפותח תיבת פנדורה נוראית בחיים שלה ושל אורי, ולא מהסיבות הנפשיות. בנוסף, אל הקיבוץ מגיע ד"ר סטיבן מילק, פסיכולוג אמריקאי שלוקח את תמר תחת חסותו, ומנסה לעודד אותה במחקר שלה. השניים מתאהבים ותמר אפילו רוצה לנסוע ללמוד בחו"ל, חווייה די משפילה לבקש מהקיבוץ. אבל בסוף הסדרה, שנייה לפני שהיא טסה לחו"ל, אנה חושפת בטקס שבועות את הכל- את מה שגילתה על אורי. ואף אחד לא מאמין לה, כי הוא הצליח להוציא אותה משוגעת. בסוף אנחנו רואים את תמר מפנה את אמא שלה לבית משוגעים ואולי אחת מהיחידים שמאמינים לה, למה שגילתה על אורי. היה מעניין לראות את נאיה משחקת את הדמות, זאת הייתה דמות ממש מגניבה, היה מעניין לראות אותה מצלמת ומבקשת מכולם להסביר את מה שעברו בשואה. וגם הרומן המוזר הזה עם סטיבן מילק היה מעניין. אבל אני לא חושב שיתנו עוד עונה לגרמני, וזה חבל, כי היה כיף לראות את זה. אבל אם כבר דיברנו על נאיה שמשחקת דמויות בשם זהבי, זה לא נגמר וגם בדמות הבאה יש את זה.​

YossihNew

Well-known member
נטע זהבי.jpg

מקום שלישי: נטע זהבי (בלקספייס 2)

כן, גם היא זהבי. בעונה השנייה של בלקספייס אנחנו נחשפים לנטע, שבמסיבת סיום התיכון נאנסת באכזריות על ידי מישהו. והיא לא יודעת מי. אחר כך מורג השוטרת מגלה שמדובר בכמה אנשים, חמישה לפחות, וכל הסדרה מנסה להתעסק במי שרוצח את הנערים אחד אחד ובמה בעצם קרה שם באותו לילה של המסיבה בחדר המסתורי אליו נטע הלכה. במהלך העונה אנחנו רואים את נטע מנסה להשיג תמיכה מהחברים שלה, מתעמתת עם האנסים שלאחר מכן מסתבר שסתם הימרו על מי שהם יאנסו באותו היום, וכמובן- ביחסים שלה עם האבא שלה, ליאור, שזועם ומנסה לחפש את מי שאנס את בתו במסיבה, ואפילו נחשד בחטיפה ורצח של אחד האנסים. במהלך העונה נחשף בפנינו שמורג שתלה שם מסכת חד קרן כדי שכולם יחקרו את תיק האונס, ושקובי, אבא של בן, הוא זה שרצח את האנסים וניסה להבריח את בנו לקפריסין. נטע עצמה חשודה כרוצחת של דקל, שנחשב לבחור המקורי שאנס אותה. כל העונה נטע מסתירה משהו, ומסתבר שזואי, החברה הכי טובה שלה, הרגה את דקל כשניסתה להציל אותה מהאונס. נטע מקבלת את האשמה כהגנה עצמית. בלקספייס תמיד הייתה מלאה בשחקני נוער וגם בעונה הזאת זה היה נכון, ונאיה הייתה הציר שסביבו סבבה העלילה. עם זאת, למרות הרעש המאוד גדול שהעונה הזאת עשתה, לא יודע, היה קצת קשה להתחבר לנטע. כולם רצו לדעת מי הרוצח, חלקנו הצטלמו עם הרוצח בלי לדעת שהוא הרוצח, אבל לפחות לנאיה היה תפקיד גדול.​

YossihNew

Well-known member
נורי נאור.jpg

מקום שני: נורית "נורי" נאור (מקיף מילאנו)

רגע, זה לא היה נורי נור לפני? ואז זה היה נורי... לא משנה, אני לא חוזר לבדיחה ההזויה הזאת. בכל מקרה, נורי היא אהובתו של עומר מהילדות, ולומדת בתיכון אגם לאומנויות, התיכון בו היא לומדת עיצוב. עד שתקלה (אני מסתכל עליך, גל רון) גורמת לכך שהתיכון עובר למקיף מילאנו, ולימים גם התיכונים מתאחדים. המפגש בין נורי ועומר מצית את האהבה, למרות שבעונה הראשונה נורי בטוחה שעומר הומו, והיא בכלל עם גיא. שלא לדבר על זה שנורי מחפשת את אבא שלה ובטעות גורמת לחידוש הקשר בין אמא שלה, מיכל, לאיתי, אבא של סופי מבורך. בסוף העונה, נורי נוסעת ללמוד עיצוב במילאנו, וחוזרת קצת מחורפנת בעונה השנייה, מה שמחריף בגלל זה שסופי בבית שלה. הלחץ לעצב חליפות מגניבות גורם לנורי להעתיק ממעצבת קוריאנית ולהתחיל למרוט את השיער שלה, בואו נגיד שהשלב האיטלקי של נורי לא עבד כל כך. בסוף העונה, נורי, שנפרדה מעומר בגלל כל מיני בעיות שלו עם סטרואידים ושלה גם, כמעט חוזרים. אבל בעונה השלישית היא קצת יוצאת עם מור הרקדן. תשמעו, עם כל הכבוד לנורי, הייתה לה בעיה אחת. לא, לא זה שהיא מחורפנת ואמא שלה הייתה צריכה לטפל בזה. היא הייתה אמורה להיות הדמות הראשית, היא ועומר, אבל בסוף הסדרה נתנה בוסט עצום לאהדה של עילי צ'פמן ובעיקר- למיקה צור, שהפכו לזוג הבלתי מעורער של הסדרה. נורי ירדה למקום שני, וזה בסדר, אבל כולנו יודעים שסופי וגיא היו הזוג, ולכן נורי לא תוכל להגיע ליותר מהמקום השני. וזה בגלל שבמקום הראשון נמצא את הדמות הראשית הבלתי מעורערת של נאיה, ה-דמות הכי טובה שלה...​

YossihNew

Well-known member
אלינור דסברג.jpg

מקום ראשון: אלינור דסברג (פלמ"ח)

במקום הראשון, כמו במקרה של אברהם, נוכל למצוא אצל נאיה את החייקית הפרטיזנית מהפלמ"ח, אלינור דסברג. אלינור שונה לגמרי מאמיל, ציונית בכל רמ"ח איבריה, רוצה רק לעלות לארץ על ספינת המעפילים. השניים קופצים מהספינה לפני שהיא מגורשת ושוחים לחוף, ומצטרפים להכשרה של הפלמ"ח, שם אלינור מעורבת במשולש רומנטי עם אורי, הצבר האולטימטיבי, ורות היפהפייה. תוך כדי היא מנסה להבין מה המשימה שההורים שלה הטילו עליה, ומופתעת כשתומאס, אהובה מהולנד, חוזר לבלבל הכל. בסוף העונה אלינור, שכמעט עוזבת עם תומאס להקים קיבוץ, וחוזרת בסוף להציל את הפלמ"חניקים שלה, בורחת עם שרה, בת המפקד הבריטי והחברה של אמיל, להתחבא, ובאמת בתחילת העונה השנייה רואים את אלינור ושרה חיות יחד בבקתה בנגב. בעונה הזאת אלינור עוברת ללח"י לאחר שהיא לא יכולה לשבת על התחת בזמן ההבלגה, והחבורה נפרדת לקראת סוף העונה. בעונה השלישית אלינור ואורי חוזרים, לא לפני שאלינור מצילה את שרה ממוקש, והיא גם מצליחה לנצח את מרטין זים, האויב הנאצי שרדף כל הזמן אחריה. אבל מה שחשוב זאת לא האהבה של אלינור ואורי, אלא האהבה חסרת הגבולות בין אלינור ושרה. למרות ששרה מיועדת רק לאמיל, אי אפשר שלא היה לראות את הכימיה הנהדרת בין נאיה ונטע, שפשוט היה כיף לצפות בה. זה היה התפקיד הרציני הראשון של נאיה, אף אחד לא ממש הכיר אותה לפני, ובכל זאת התפקיד הזה פשוט יהיה במקום הראשון המון זמן, אלא אם נאיה תקבל תפקיד ממש מרכזי בסדרה ברמה הזאת שוב. חבל שהיו מלא קיצוצים, אבל תמיד נאהב את אלינור, או כמו שאומרים: הפלמ"ח, הפלמ"ח, אני אוהב אותך כל כך.

כאן הסתיימה עוד פינת הדמויות. בשבוע הבא יהיה תורה של שיר לבחור. עד אז!​

למעלה