אז מה עם ציון ברוך גם פחות...
YossihNew Well-known member 23/11/25 #21 נכתב ע"י Johyboy26: אז מה עם ציון ברוך לחץ כדי להרחיב... גם פחות...
J Johyboy26 Active member 23/11/25 #22 אין לי כרגע עוד שמות אולי שיר תבחר ואני אבחר שבוע הבא ? סליחה עם פגעתי
שיר m Well-known member 23/11/25 #23 נכתב ע"י Johyboy26: אין לי כרגע עוד שמות אולי שיר תבחר ואני אבחר שבוע הבא ? לחץ כדי להרחיב... מובן לגמרי זה נהיה ממש קשה... אוקיי אם לא הלך עם פיניש, ננסה את מריאנו. מה אומר יוסי? יש מספיק דמויות?
נכתב ע"י Johyboy26: אין לי כרגע עוד שמות אולי שיר תבחר ואני אבחר שבוע הבא ? לחץ כדי להרחיב... מובן לגמרי זה נהיה ממש קשה... אוקיי אם לא הלך עם פיניש, ננסה את מריאנו. מה אומר יוסי? יש מספיק דמויות?
YossihNew Well-known member 23/11/25 #24 נכתב ע"י שיר m: מובן לגמרי זה נהיה ממש קשה... אוקיי אם לא הלך עם פיניש, ננסה את מריאנו. מה אומר יוסי? יש מספיק דמויות? לחץ כדי להרחיב... לא, אין... וזה ממש לא קשה, יש לי רשימה של מלא שחקנים שאתם יכולים לבחור מהם. בשביל יונתן אני אנדב את נאיה בינשטוק. הנה, בבקשה. קשה?
נכתב ע"י שיר m: מובן לגמרי זה נהיה ממש קשה... אוקיי אם לא הלך עם פיניש, ננסה את מריאנו. מה אומר יוסי? יש מספיק דמויות? לחץ כדי להרחיב... לא, אין... וזה ממש לא קשה, יש לי רשימה של מלא שחקנים שאתם יכולים לבחור מהם. בשביל יונתן אני אנדב את נאיה בינשטוק. הנה, בבקשה. קשה?
J Johyboy26 Active member 24/11/25 #26 נכתב ע"י YossihNew: לא, אין... וזה ממש לא קשה, יש לי רשימה של מלא שחקנים שאתם יכולים לבחור מהם. בשביל יונתן אני אנדב את נאיה בינשטוק. הנה, בבקשה. קשה? לחץ כדי להרחיב... אהה חשבתי שהיא כבר הייתה סליחה פאשלה שלי
נכתב ע"י YossihNew: לא, אין... וזה ממש לא קשה, יש לי רשימה של מלא שחקנים שאתם יכולים לבחור מהם. בשביל יונתן אני אנדב את נאיה בינשטוק. הנה, בבקשה. קשה? לחץ כדי להרחיב... אהה חשבתי שהיא כבר הייתה סליחה פאשלה שלי