פינת הדילמה VIII

ofribecker

New member
פינת הדילמה VIII

המצב במגרש: הקבוצה שלכם בפיגור 27 - 10 ונותרו 7:30 לסיום המשחק. אתם בהתקפה בקו ה20 של היריבה וזה 4th down and 8. נתונים נוספים: ההתקפה שלכם עד עכשיו ביום בינוני מינוס (130 יארד בריצה וטצ'דאון, 90 יארד במסירה ב 55% השלמה) למרות שבד"כ היא אחת המובילות בליגה. ההגנה שלכם אפשרה שני טצ'דאונס בריצות ארוכות של למעלה מ 50 יארד. נגד המסירה ההגנה עבדה די טוב עד עכשיו. בועט הפילדגול שלכם הוא מעל הממוצע (בטופ 25%). הדילמה: מה תכנית המשחק שלכם מעכשיו? 1) נבעט פילדגול ואם ייכנס נבצע און סייד קיק. 2) נבעט פילדגול ואם ייכנס נבעט קיק-אוף עמוק. 3) נלך על הנסיון הרביעי במהלך ריצה. 4) נלך על הנסיון הרביעי במהלך מסירה. 5) אחר. אגב: זה מקרה שמבוסס על מצב אמיתי שהיה.

laufgas

New member
אני הייתי הולך על 2

7:30 דקות עדיין נשמע זמן סביר להצליח איכשהו לצמצם את ההפרש לט"ד אחד, ומשם כבר נראה מה יקרה.

roei90210

New member
הייתי הולך על אפשרות 2

מנסיון צפייה של הרבה שנים, למרות שאני לא זוכר את המקרה המדובר, כשהקבוצה שלך בפיגור של 3 הבקעות אתה חייב להתחיל לצבור כל סוג של ניקוד. קצת מוקדם מדי לנסיון רביעי או onside.

ofribecker

New member
התשובה שלי (לא פתרון בית ספר)

אבל מה אני אגיד לכם, אני חכם גדול לאחר מעשה... מעשה שהיה כך היה: מישיגן מול מישיגן סטייט באוקטובר 2004. מישיגן בפיגור 27-10 כשנותרו בערך 7:30 לסיום בביג האוס. הכדור של מישיגן בערך במצב שתארתי (גיב אור טייק). מישיגן הלכה כאן לפילדגול, שנכנס. 27 - 13. מיד אח"כ בעטה און-סייד קיק, ו... הכדור פגע בשחקן של מישיגן סטייט ושחקן של מישיגן השתלט עליו. דרייב חדש שהסתיים בטצ'דאון די מהיר (בקיק-אוף הבא דוקא בעטו עמוק, ההגנה עמדה ובדרייב שאחריו עוד טצ'דאון). מיותר לציין ש 60 דקות נגמרו ב 27-27 והמשחק הסתיים רק לאחר שלוש הארכות בנצחון 45 - 37 למישיגן. חתיכת היסטוריה. (אני הייתי שם). אז אין מה לעשות, אני בוחר בתשובה 1.

DEJ

New member
נראה לי שאם מצב כזה יהיה עוד מאה פעמים

אולי פעם אחת זה יצליח שוב.

למעלה