פינת הדילמה VII

ofribecker

New member
פינת הדילמה VII

הפעם בפינת הדילמה: אתם מאמנים את ניו אינגלנד פטריוטס והקווטרבק שלכם זה טום בריידי והוא בריא כמו שור. המצב במגרש: התוצאה 26 - 26 מיד לאחר טצ'דאון והשלמה בבעיטה של היריבה (יוסטון טקסנס) וזה משחק בית שלכם. לאחר הקיקאוף הכדור שלכם על ה 30 יארד שלכם ולא נשארו פסקי זמן כלל. הדילמה: מה תכנית המשחק שלכם מעתה? 1) נרד על הברך ונלך להארכה מיד. 2) ננסה מהלך ריצה ואם ילך עד הסוף אז יופי, ננצח. 3) ננסה שניים-שלושה מהלכי מסירה להגיע לטווח פילדגול או לטצ'דאון. 4) אחר האם ואיך היתה משתנה התשובה שלכם אם לקווטרבק שלכם קוראים בשם אחר?

avishaiam

New member
לא ממש משנה שם הQB

ולא ממש משנה שם הWR ואפילו לא הCB במצב של 17 שניות על השעון הייתי (אם הייתי מאמן ועדיין הייתי מחזיק בדעותיי ההרפתקניות) מנסה משחק של מסירות ארוכות החוצה עם ריסיבר אחד פנימה מהסיבה הפשוטה שיודעים שאני מנסה לשמור על שעון עוצר למען התקפה נוספת או FG ויש סיכוי שזאת אפשרות המסירה שתשאר חופשית לגמרי. במצב של תפיסה והשעון ממשיך רצוי לעצור אותו ואפילו אפשר במצבים קיצוניים לנסות בועט ממרחק שעוד לא ניסו. במצב של תפיסה ושעון עוצר אפשר התקפה חדשה ושוב נסיון לארוך אלא אם קצר יכניס אותי לטווח הבועט ואז יהיה קל יותר להשלים מסירות ולעצור את השעון. אני לא דואג לחטיפה כי בד"כ עוצרים את הנסיון לפני השגת מרחק משמעותי ולכן הנסיונות הראשונים ילכו רחוק.

Yo-man

New member
2 מסירות לסייד-ליין

(אופציה 3) אם אחת מהן תצליח ליותר מ-20 יארד, יש מצב לניסיןו שער שדה ארוך. הסיכוי לזה נמוך, אבל גדול יותר מהורדת ברך ובעל רמת סיכון נמוכה.גם אם הכדור ייחטף זה לא ישאיר זמן לקבוצה השניה ליותר מ-2 מהלכים. התשובה רלוונטית לכל קבוצה ולכל QB בנקודת ראיה של מאמן. עם בריידי אני מרשה לעצמי להאמין שזה באמת יכול לקרות. זה כל ההבדל

laufgas

New member
אני הייתי הולך על 3

לא ממש משנה לי מי הקורטרבק, כי גם צריך רסיברים שמסוגלים לרוץ ולתפוס למרחקים כאלה, להביס את המגנים וכו'.

meirhala

New member
גם לא צריך רסיבר סופרסטאר

ע"ע 6 השניות האחרונות של אטלנטה - שיקגו

למעלה