פינת הדיונים של זבנג

• פותח הנושא ghony
  • פורסם בתאריך

ghony

New member
פינת הדיונים של זבנג

כאן תעלו כל מיני שאלות שהטריפו את השכל שלכם ולא נתנו לכם לישון ואנחנו נעשה על זה דיון! דיון מס' 1: למה ג'ינג'י ממשיך להציץ ליוספה למרות המכות שהוא מקבל (כבר הוכח שלא קשור ליציאה מהארון)

G-maN

New member
המממ...שאלה טובה

קודם כל , בימים אלו הוא כבר לא כלכך בקטע של להציץ לה , אלא יותר בקטע של להציק לה.(הוא הפסיק ,כנראה, בגלל שהמציאו את האינטרנט) בכל זאת , הוא עדיין ממשיך לחטוף מכות חופשי... ההסבר הכי הגיוני שאני מוצא לתופעה הוא שפשוט הבנאדם מאוהב ביוספה מגיל אפס ומקווה שיום אחד היא תבין את זה ; או שהוא סתם מזוכיסט...

../images/Emo95.gif

אין להם ממש שם משפחה, לא שמפרסמים אותו... בזבנג 0 היה סיפור בו הזכירו את שם המשפחה שלהם - רשף. שלחתי אימייל לאורי פינק שאני יודע את שם המשפחה וכל זה, והוא אמר שזה לא השם משפחה, ושזה היה השם משפחה של האמא לפני החתונה ועוד כל מיני תירוצים. מישהו בפורום אמר שבקלפים של זבנג שהיו פעם, פורסם שם המשפחה.

ומישהטו גם אמר (נראה לי אתה)

שזה רק טריק שלו להרוויח עוד כסף, כי הוא יוציא ספר מיוחד ל"מי זה גל ומאיפה הוא בא" כנ"ל לירון, אפילו שהם תאומים. למה זה לא נחראה לי חשוד?

את האמת, אתה לא היית מציץ?

לבחורה עם כזה גוף שופע, למרות כל המכות- קשה לעמוד בפיתוי

אגב מכות,

פעם הסתכלתי על הציור המורכב של ג'ינג'י (כשהיד הולכת מאחורי הראש)- בפרק של "לא לאלימות", עקבתי אחרי כל הגפיים ולא הבנתי לאן כל אחד הולך :-O

R W B

New member
זבנג 7

מישהו יכול להסביר לי את הפרק "יציאה מסריחה" בזבנג 7 עמ' 27 קראתי אותו מיליון פעם ועדיין לא הבנתי אותו!

../images/Emo95.gif

כנראה שאתה מתכוון לחלק האחרון. ביציאת מצרים הים נפתח לשניים, אז כאילו אשר הפליץ ופתח את הים, אבל בים אין קול, אז אי אפשר היה לשמוע את זה. וגם מישהו אומר בסוף "וגם אין ריח!"...את זה אפשר לנחש למה... הבנת?

../images/Emo4.gif אם תשימו לב

גם בספר 13 הוא עושה את זה וגם בעוד ספר יש "יציאת מצרים" עם צחי בשירותים וגל גולש על המצה- מדור מיוחד לחג. אולי כדאי שמישהו ישרה לו את המצות במים במקום שכל שנה נצטרך כאלה סיפורים?

ghony

New member
דיון 2

האם זעפני מלמדת ושונאת ללמד או שהיא מלמדת רק בשביל להתעלל בתלמידיה? כל פעם מתפרסמת הוכחה שונה (לדוגמה בזבנג 5 ביום הראשון של הלימודים ובדיאט זבנג 3 בסיפור של פולטרגייסט-שתי הוכחות שונות ל2 הטענות)

למעלה