פינת הבית ב'

אטיוד5

Active member
פינת הבית ב'

פינת הבית א' הסתיימה בקביעה הנחרצת שסף אמור לבלוט משני צידי המעקה. ועכשיו לבעיה יחסי האנוש שאינני יודע איך לפתור. יש שם כשבעים מטרים של מעקה, סביב סביב לגג וגם בעוד מרפסת. הכל כבר מורכב. כלומר, כל הענין התגלה באיחור, וכבר חשבנו על פתרון של הוספת לייסט מבפנים, ותוך כדי הקבלן המשיך להרכיב, ועכשיו איך אני אומר לו שכל העסק לא מקובל עלי, שהוא צריך לפרק הכל ולהתחיל מחדש? אני אפילו מוכן לקחת על עצמי חלק מההוצאות בתור מפקח שפישל קצת, אבל האמת היא שהפשלה העיקרית היא של הקבלן. הוא הביא את החומר והרכיב אותו.

אטיוד5

Active member
הבעיה שלי ...

היא להיות אסרטיבי ולהגיד לבנאים שיפרקו את מה שעשו במשך 3 ימים, ושישאו בתוצאות של הפשלה הזאת, חומרים ועבודה. אני חושב שאני פשוט אוותר להם. כלומר, אגיד להם את מה שאני חושב אבל באופן מעשי לא יקרה כלום. הם כבר אמרו לי ש"ככה עושים" בכפרים שלהם.

אטיוד5

Active member
כן, כבר עשיתי לעצמי ...

ראציונליזציה כזאת.

shellyland

New member
אבל בכפר שלך לא עושים ככה

ומכיוון שאתה משלם ואתה תגור בבית הם צריכים לעשות כמו שאתה רוצה. מה פה מסובך?

shellyland

New member
אז רגשות האשם שלך הם אלה

שלא מאפשרים לך לבוא אליהם בטענות? א. לא כל דבר הוא אחריות שלך. נראה לי שכאן האחריות היא משותפת. ב. אתה חושב שהאחריות שלך גדולה משלהם? שא במחיר שלה ושלם יותר מהם. ג. אתה הלקוח וזכותך לבוא בדרישות, כמו שזכותך לטעות או להתחרט. יאללה, ג'ינג'י. לעסק.

אטיוד5

Active member
מזמן לא ג'ינג'י

ואף פעם לא הייתי. לכי ספרי את זה למ"כ שלי בטירונות.

shellyland

New member
בלי ללכת לשם

אני יכולה לנחש על מה ברכת אותי ותודה, אבל על כזה דבר לא מברכים. היה עצוב ומבזה. מבחן התוצאה, במקרה הזה, לא מעיד על כלום.

אטיוד5

Active member
בניגוד לדעת הרוב

אני דווקא חושב שהיה משמח וראוי להערכה. היה משחק לא רע בכלל, וקחי בחשבון שהקרואטים קבוצה חזקה מאוד, והם צבאו על הכוכבים הברזילאים בקבוצות של 2-3, ועם כל זאת לברזילאים היו הרבה יותר הזדמנויות. הכל בסדר, תאמיני, תאמיני. נראה לי שיהיה טוב. לא כל קבוצה ניתן להכניע 5-0.

shellyland

New member
אז בוא להגיד את זה בפורום ברזילאית

כי המצברוח שם מאוד ירוד. (636)

למעלה