** פינת האימוץ **

rada

New member
כלבה מקסימה לאימוץ

מצאתי כלבה נטושה בפארק הלאומי ברמת גן ולקחתי אותה -לחפש לה בית. כיום היא בת 5 חודשים שחורה נאווה ואינטליגנטית כנראה גולדן מעורבת בקוקר היא באמת מתוקה וקבלה את כל החיסונים האפשריים אשמח שנמצא לה בית חם ואוהב ונובל לבקר אותה גם לפעמים וגם הכלב הגדול שלי יוכל לראות אותה לפעמים תודה 052342691 עדה

Necrophil

New member
לאימוץ! מהמכלאה העירונית בירושלים

כלבים רבים מחפשים בית חם, במיוחד בירושלים הכה קרה בחורף... בכלביה יש עשרות כלבים מקסימים, חלקם מבתים, מחוסנים, מקסימים ומחפשים חום, אהבה, טיפול והגנה... חוץ מזה השארתי כבר הודעה בפורום, רק שלא ראיתי אותה הפעם(!) - בכל אופן במודעה חיפשתי בית לטריירים קטנים - ושמחה להודיע כי הם מצאו... אבל כמובן רבים אחרים עוד מחפשים.. בעיקר חתולים, שלא זוכים להרבה אימוצים. לפרטים אפשר לפנות לפלאפון 055-216996

reni

New member
בצער רב מוסרים חתול אנגורה מדהים.

מאי הוא חתול אנגורה גדול ומקסים בן ארבע (מצורפת תמונה). בעוד זמן קצר אני מתגייסת ולא יהיה מי שיטפל בו כמו שאני טיפלתי בו עד עכשיו. לכן בצער רב אני נאלצת למסור אותו למשפחה טובה שתיתן לו בית חם כמו שהוא רגיל . הוא חתול מפונק שלא יוצא מהבית ומי שיקח אותו לא יתחרט. מי שמעוניין שיפנה ל Email: [email protected]

champ

New member
הוא פשוט ../images/Emo108.gif מקסים

והלוואי שיכולתי לאמץ אותו אבל אני חושב שצ´מפ
ושמוליק
לא כל כך יסתדרו איתו חוץ מיזה.....יש לי המון
ואני לא רוצה לחשוב מה מאי
יעשה להם
חבל, ונשאר רק לאחל לך בהצלחה במציאת משפחה אומנת שתעניק לו
Champ

judyr

New member
אויש

אויש רני אני מקווה שתצליחי למצוא בית חם לילדון ככה קיבלתי את החתולה שיש לי לפני 10 שנים גם "אמא" שלה היתה צריכה להתגייס אני ממש מקווה שתמצאי לו בית חם אולי תצייני אם הוא מסורס או לא אולי זה ידרבן מאמצים.... בהצלחה

reni

New member
הוא מסורס.

מאי הוא מסורס ומי שיקח אותו יקבל גם את המסרק שלו, הארגז חול שלו, הכלי של האוכל ואת כל האוכל שלו (יבש ושימורים) שישאר לי.

reni

New member
לא ממש.

הוא חתול שבקושי יוצא מהבית אז הוא לא מסתדר לא עם החתולי רחוב שיש לי בחצר ולא עם כלבים.

judyr

New member
חבל

חבל חשבתי להביא אותו מתנה לאמא שלי אבל מה יהיה איך הוא יסתדר עם הכלבה והחתולה שלי??? הן כל הזמן הולכות איתי

shirlley sarid

New member
גור כלבים חייב להמסר היום!דחוף עזרה

גור כלבים כבן שלושה חודשים-מחפש בית חם או בית זמני עד ים שישי. הכלב דומה לצ´יוואווה, בצבעים חום לבן. יהיה קטן. אין באפשרותי להחזיק אותו, מאחר ולי יש ששני כלבים ואני גרה עם ההורים. מי שיכול לעזור שיתקשר 03-6570345 שירלי

tookmy

New member
אימוץ כלבים

אני מצרפת מסמך הפונה לאנשים בקרית טבעון והאזור לאימוץ כלבים. האישה שמדובר בה מצילה המון כלבים, רובם אצלה בחצר, היא מחזיקה על חשבונה ומנסה למצוא להם בתים. אם יש מישהו מקרית טבעון והאזור (נשר, יקנעם, מגדל העמק, חיפה) שיכול לאמץ או לעזור לה אפילו בלקיחה זמנית של כלב, זו פשוט מצווה.

rielly

New member
למסירה חתול מדהים בן 3 שנים../images/Emo108.gif

למסירה לבית חם בלבד חתול אפור גדול, מדהים ביופיו, בן שלוש שנים, מסורס, מחוסן ומתפנק + ארגז לעשיית צרכים + כלי אוכל + חול. 280898-067

shulywolters

New member
למסירה חתולה פרסית

יפיפיה בת שנה וחצי עם תעודות באזור ירושלים.

tiger

New member
כלבה שנזרקה מבית מחפשת בית....

היום היתה לי שיחה עם בעלי הכלבה שנזרקה (כן עוד לא נרגעתי מכך) ושטפתי אותם קשות במשך חצי שעה , האישה בכתה לי בטלפון ותרצה כל מני תירוצים טפשיים כמו לא יכולנו להחזיק בה וכיוב´. אגב סוף הסיפור לא תם וכרגע אין לה בית והיא ממתינה לגורלה . הכלבה קצת מבוהלת וזקוקה לחום ואהבה דחוף.לצערי אין לי יותר יכולת לטפל בה , היא הבריאה פיזית והעברתי אותה לכלבייה בינתיים , אני מקווה שאולי אחד הגולשים יסכים לעזור לי ואולי אפילו למצוא לה בית חם. כותב ההודעה הוא וטרינר (יש אצלי את שמו והטלפון שלו למי שיוכל לעזור) שפשוט ראה "על חם" משפחה כאשר היא משליכה מהרכב את הכלבה, כמובן שהוא התלונן וגם טיפל בכלבה אך מחפש לה בית. מי שיהיה מעוניין בעוד פרטים שיפנה אליי לדואר [email protected] ואמסור לו את הטלפון של הוטרינר, שנמצא באזור חדרה בתודה קשכפית

למעלה