פינת האור השבועית

פינת האור השבועית

מבקשת ממי שמוכן לשתף אותנו במשהו טוב שקרה לו השבוע ..

קרן אור שלי

והשבוע התחיל בתחושות קשות ,משבר כלכלי קטן , והפתעה ...מימקור לא צפויי כסף שחישבתי לאבוד... הוחזר לי ,
אז אצתי רצתי לקנות מחשב...
וגאה עצמי ,שהצלחתי להתגבר על מחלת הקניות שלי ,
והיום מקבלת מחשב חדש!!!!!!!!! וגם חזרתי הביתה וכייף לי!!!!!!!

emmy5

New member
הים הרגוע ../images/Emo49.gif על המחשב החדש ,../images/Emo24.gif

בוקר טוב , רק דרים טובים שיהיו לך .

היי טלי,אממי,ולכולם,לי אתמול היה טיול מוצלח,

,אתן(ם) בטח כבר יודעות(ים) איזו ארץ גולן,גליל מדהימה יש לנו, כבר 40 שנה שאני מטיילת ואני כל פעם נדהמת מחדש מארצי שלי, חרשתי אותה אינספור פעמים רגלית עם קבוצת מטיבי הולכי רגל,היום אני כבר יותר עם אוטובוס ,יורדים מהאוטובס לאתר וחוזר,שמעתם,ראיתם,(איפה כתבו על זה?)את קסם הגולן שמוקרן באולם עם מסך חצי עגול וגדול אור קולי בעל עוצמה חזקה,זה אמור להרשים יותר את הילדים,

emmy5

New member
שוש יקה , אני הייה בטיול לסיום שנת הלימודים

לראות את היופי של גולן , להשוות עם מה שהיה לפני 40 שנה , כואב הלב ,ולא מוכנה להחזיר את היופי הזה.

emmy5

New member
,שוש יקרה,תקון .../images/Emo140.gifשבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif

קרן האור שלי יצאה לנשף סיום הגמנסיה

WOW ..........איזה אשה נאה וחתיכה הבת שלי ........... ......במטה קסם הפכה מנערה לנסיכה הוליוודית .......... לא להאמין שרק רק אתמול הנקתי, חתליתי לוותי לגן ,כיתה א' וכ'ו... ....והיום עומדת בפני אישה צעירה יפיפה.........מה שתסרוקת, איפור, מקצועי ושמלת ערב עשו לילדתי .. ...........חבל שלא מרשה לי לעלות תמונה... לא רוצה אותה אישה.
.......רוצה אותה ילדה קטנה שמתכרבלת בקרבי, מתפנקת,.. ......צאה מהבית עם נסיך בטקסדו יפיפה......... ואותי השאירה מרחוק לצפות בה מתרחקת.... ועצוב לי ...ומקווה שאביה צופה ושומר עליה ...יו רק חושבת ועיני מתמלאות דמעה אוטוטו צבא..... בתי מחמל נפשי כבר לא ילדה קטנה ...... גאה בה וסומכת עליה ...... ............בהצלחה בת ...מאושרת עבורך ילדתי .... ותמיד תשארי הילדה שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מכירה את ההרגשה... גם הבן שלי מסיים י"ב עכשיו

מסיבת הסיום שלהם בתחילת החודש הבא, והוא גם "מזכיר" לי בהומור, בכל הזדמנות מתאימה, שעוד חודש וחצי יהייה בן 18 וכבר לא יהייה יותר "קטין".....
- רק אתמול נולד לי

למעלה