פינת האופנה על דנה..

Oren 19

New member
פינת האופנה על דנה..

בפינת האופנה של גיא פינס של דורין אטיאס די קטלו את דנה על השמלה האדומה בפסטיבל השירים...נתנה לה שני כוכבים.. אכזבה אותי דורין. בדרך כלל היא די קולעת ויש לה יציאות מצחיקות על איך שסלבס מתלבשים...היא לא אהבה את השמלה ואמרה שגלית לא עבדה יפה. האמת, שהשמלה היתה מושלמת לולא השובל הזה שהפריע...היא היתה צריכה להיות עם השמלה קצר כמו ממים לדוד המלך. גיא קצת הגן על דנה ואמר שדורין מקנאה בדנה שגם היא לבשה כמוה בתכנית.

שני32889

New member
לא אהבתי אבל תמשולשים מאחורה

כשמסתכלים על זה מקדימה זה נראה תקוע כזה שם ולא קשור אבל סה"כ שמלה נחמדה כמובן שתמיד יש יותר טוב חוץ מזה אני רואה אתה ממש מכור לגיא פינס כפרה יומיום מעדכן אותנו מה הולך שם חחח,תודה רבה מותק זכה למצוות לתרבה לעשות

RINAT1983

New member
גם כן דורין אטיאס הזאת?!

מה היא מבינה בכלל?! היא ניראת כמו הצרות שלי...חחח. הייתה צריכה לתת 5 דרקונים (גם כן כל הקטע עם הדרקונים גועל נפש), השימלה סוף, רעיון טוב היה לקרוע את החלק התחתון, הרי דנה צריכה איך שהוא לדפוק הופעה ולגנוב את הצגה וזה היה דבר, זה סקסי ומגרה לאללה, כל הקטע מהשימלה הצנוע הפכה לשמילה קצרה סקסית. מה שכן החיסרון הוא הפיפיון, לא היה צריך לשים אותו כי זה כבר פסה ולא יפה.

שני32889

New member
../images/Emo5.gifבעע שחכתי לראות

וואי אמרתי לכם שהזיכרון שלי דפוק חח הלכתי לקנות טרנינג בקניון ועכשיו פתאום נכנסתי לפורום ואני כזה אה וואלה שחכתי חחח אוף חבל דווקא רציתי לשמוע מה היא אמרה עליה

RINAT1983

New member
יש לך זיכרון של תינוק...חחח.

תשימי תיזכורת בפאלפון שלך.

שני32889

New member
אל צחקי אני כל הזמן עושה את זה

ואחרי זה הוא מצלצל אני חוטפת התקפת לב באלוהים יש לו צילצול של חיה חחח

ידעתי אמרתי לכם

דורין הכונפה הזאת קטלה את דנה, איך היא מעזה, שתסתכל על עצמה בראי ולא בפוסטר של גלית גוטמן, שתראה כמה שהיא דומה לגויאבה מהפרדס של כץ, אני נותנת לדורין 2 בצלים זה לא מגיע אצלה לדרקונים בכלל, היא זוועתית

razrazonnnnn

New member
חחחחחחח

דורין דווקא מאוד חמודה אני מת על הפינה שלה שם היא קוטלת כל מה שזז!! ובאמת מתאים לה השם גויאבה

למעלה