יש לייי../images/Emo42.gifאהאהאהאהאהאה
שירים אופטימים
השיר הכי אופטימי ששמעתי זה
J-Five - Find The Way תמיד שאני בבאסה - השיר הזה מעודד אותי מאוד! (חלק ממנו היה כתוב לי פעם בחתימה) I'm alive I'll give you all my time I'll put it all on the line, hey Find a way to the light
Mika - Relax Take it Easy
שירים להוציא עצבים יש לי שירים שעוזרים לי להוציא את כל העצבים...
רוב השירים של
Linkin Park רוב השירים שלהם...אני מרגישה שמדברים עלי... אני שומעת את השירים ומצליחה לפרוק את כל העצב...כעס החוצה! שירים כמו
One Step Closer וגם
Crawlin ויש את
Numb בקיצור...רוב השירים שלהם...ישנים וחדשים... אני חיה ונושמת את לינקים פארקקקקק!!!
המלכה...האחת והיחידה
כריסטינה אגילרה עם השיר
Fighter - איזה טוב להוציא עצבים!!!
שירים פסימים
אחד השירים הכי עצובים...מזכירים לי את הידיד הכי טוב שלי שהיתאבד לפני כמעט שנה... כל מילה ומילה בשיר מדברת אלי...מדברת על מה שאני מרגישה בלי אותו ידיד...
Christina Aguilera - Hurt
עוד אחד שעושה לי רע...
Shakira - illegal - זה השיר ששמעתי כשהתקשרו להגיד לי שהוא היתאבד... (הוא היה האהבה הראשונה שלי...גם אחרי שניפרדנו הוא אמר שהוא תמיד יאהב אותי - גם אם לא באופן הזה) ואיזו אירוניה - הפיזמון בשיר אומר You said you would love me until you die And as far as I know you're still alive
ממש אירוני אה?לשמוע את השיר הזה במחשב...ובאוזן השניה בטלפון חברה שאומרת לי שהוא היתאבד!
שיר שמזכיר לי את אמא...
Someones Watching Over Me - Hilary Duff
Justin Timberlake - Losing My Way
3 Doors Down - When I'm Gone פסימי?אולי...לא יודעת...אני מאוד מתחברת אליו...מתישהו לא אהיה כאן...כאלו החיים
טוב חפרתי יותר מדי... אני אפסיק פה...כי אחר כך הרשימה של השירים הפסימים רק תגדל ותגדל... שבוע טוב.