פינת האבדות והמציאות

hananlv

New member
פינת האבדות והמציאות

באמת היה אחללה שם בבת שלמה..אממה מה מרוב בירה וסקורפות לא היה אחד שלא נטש רכוש בשטח אז ככה: 1. הכפפות של קולרגול – הוחזרו לבעליהן 2. החולצה+ המסמכים של שביט – הוחזרו לבעליהן במבצע נועז 3. המפה של MEX עדיין אצלי מחכה לבעליה 4. הכידון והאבן של סטיב –כנראה זיכרונם לברכה 5. זוג סנדלים – שנאספו מי שמכיר יקבל תמורת סימנים 6. תיק הכלים שלי – מי שלקח אותו נא להחזיר

הנה התיק מצאתי אותו!!

תסתכל מה קשור למותניים של הרוכב הזה , הנה הגנב
קולרגול

stivenz

New member
מוזר.. מי שנשאר אחרון לא עשה סריקה

אחרי כולם? חנן- אתה נשארת אחרון? לא נתקלת בכידון? ובאבן? קולרגול- דיברת עם חליל? סטיב שלא אוהב שדברים כאלה קורים.. סך הכל היינו שם די לבד חוץ מהקבוצה של החבר´ה הצעירים שבאו... והם לא היו כאלה קרובים אלינו..
שכל אחד יבדוק שוב בציוד שלו אולי נפל לשם בטעות כידון, או סלע, או תיק כלים או כל דבר שלא שלו... אני אישית באתי עם מצלמה, דיסקט, וכמה עותקים של ה"תפילה", וכמובן- 3 קילו חומוס(אחלה- אלא מה?) חזרתי רק עם מצלמה.. השאר התכלו להם בשטח.. סטיב ששואל אתכן- האם יש טעם לחזור לשם לחפש את האבדות אחרי יום רביעי?

stivenz

New member
למה "זכרונם לברכה,??"

אף אחד לא ראה? לא שמע? אני חושב שראיתי את מ_ק_ מרכ__ בין העצים...
ואני שואל שוב קולרגול- פוליגרף????? יתלה הגנב בכיכר העיר.. איפה חליל? אני חושב שהוא ידע.. עשינו שם סדר כשאתם נסעתם.. יכול להיות שזה אצלו.. קולרגול- בררת? סטיב שאישית חזר עם פחות דברים ממה שבא..
|חיזר עצוב|

MexMex

New member
אהההההההההההה!!!!!!!!!

אז לא רק המפה, אלא גם הסנדלים
..... איך חוברים להשבת האבידות?

stivenz

New member
ההליך פשוט:

כותבים ייפוי כוח שבו מוסרים לידי הסטיב וקולרגול את הסקורפה, מקבלים אישור מהע"וד של השניים מפה ואילך- מדברים עם חנן והוא ייתן לך את מה שתרצה... (חנן- רוצה להצטרף? עוד אחד מתאים לך?) סטיב חייזר זדוני שהושפע מהדובון הזדוני...
אבויה- הכל טוב? מחר יוצאים לרכיבה עם שרקי לא?

stivenz

New member
קולרגול- בזמן אחרון אתה יותר מדי

תמהה...
אני אישית לא נתקלתי בגמדים רומנים... ובערפילי יער גם כן לא.. סטיב תמהה במקום הקולרגול.. נ.ב קולרגול- בוא לצ´אט..

STIVENZ 426

New member
גמדים אמרת? עכשיו נזכרתי..

אולי החלילונים הלא כשרים עשו זאת? אולי הגמדים הקטנים ששרקי מחזיק בארגז המשאית כדי שיחזיקו לו את הקטמ עשו זאת? סטיב שיש לו הרגשה ממש חזקה שקולרגול והכידון ביחד.. הדובון פשוט צריך לבדוק בתיק 0(ואולי גם יכבס את הציוד בהזדמנות..
) ואם לא בתיק אז באוטו.. הכידון בטוח יימצא.. נ.ב דובון- צריכים עזרה בסימון במירוץ הבא? צריכים מרשלים? סטיב רוצה לעזור. יוכל????
426

מכסיקו שלי , אולי תחבור לתמונה של

היועצת של היועצת שמוקדשת לך ורק לך... היועצת של היועצת זוכרת את משפטך :"...אני מאוהב..." היועצת של היועצת יעצה ליועצת לא לקום ממיטת חוליה ביום ש´ ולכן מתנצלת גם וגם ( גם ממנה וגם ממנה)

למעלה