פינת אמנות היכולת

avshalomat

New member
תהיה בקשר לשיעורי אומנות היכולת

בשבוע שעבר הייתי בשיעור ניסיון של אומנות היכולת אצל בן היה כיף. לאחר השיעור הרגשתי "בום" בחיים שלי. אתמול לא היה לי כוח ללכת לשיעור או לפחות כך חשבתי. אני חושב שעשיתי את המעשה הנכון. הייתי זקוק למנוחה בבית אבל לאחר מכן עשייתי כל מיני דברים שהרגשתי שגורמים לי נזק, כמו למשל ללכת לישון מאוחר יותר ממה שרציתי והשקעתי המון ארגיה בסיכסוכים מיותרים ההגיון שלי אומר שאין מה לעשות יש תהליך מסוים וזה שהייתי הולך לשיעור במצב שהייתי לא היה עוזר לי(הבהרה הרגשתי שהשיעור הקודם נגע לי בדיוק בעיניין של פעולה בהווה של של להתחיל להבין מה זו אחריות ) . חשובה המודעות למה אני יכול כרגע ופשוט לעשות את המיטב. מה דעתכם?

שיעור אומנות היכולת 24.07

בסך הכל היה היום שיעור טוב מאוד בשבילי, הגעתי לשיעור על הדקה לתחילתו לאחר שהדרך לוותה בחששות אם אני אגיע בזמן או לא (הגעתי עם טרמפ שעשתה קודם קניות ולאחר מכן נתקענו בפקק, מזל שהיא עצרה לי בסוף בשדרות בן גוריון)בהתחלה התפלאתי מהמבט התמפלא של בן, לאחר מכן במהלך השיעור הוא אמר לי שהוא הופתע לראות אותי כי לא תאמתי מראש את הגעתי לאחר שיעור הניסיון (אני פשוט הנחתי שמאחר שפרשתי את התלבטותי בפורום לגבי זה שלא הגעתי לשיעור אחד, זה ברור מאליו לבן שאני מעוניין להמשיך) המשך השיעור היה מעניין מאוד, לאחר ריצה קלילה שעברנו בזוגות ובו טליה הנחתה אותי והיא אגב מדריכה מצויינת עברנו לעבודת poshung hands בעבודה עצמה די השתשתי בכוח למרות שז לווה במחשבות מודעות של אני לא זורם מספיק אני לא מספיק כמו אוויר היד לא "מימית" מספיק וכדומה, אבל אני חושב שרק לאחר שטלי ההעירה לי על זה שזה לא קרב ואני לא חייב להשתמש בכוח התחלתי להבין שאני משתמש בתרגיל בתור מוצא לתיסכולים פשוט באותו רגע ובכלל בימים האחרונים היה לי כאב רב, במיוחד בקשר לקשר עם המין הנשי, מצחיק שזה התפוצץ בדיוק על טליה
(עימך הסליחה טליה
) דבר שהיה היה ממש טרפותי באותו רגע במיוחד עם התיקונים שלה ושל בן לתרגיל. מעבר רלכך יש עוד הרבה דברים שהשפיעו עליי בשיעור: נושא המודעות לצד הפנימי וחלהפרדה בינוח ובין החיצוני, ובכלל לראות כמה דברים דינאמיים יש בפנימיות והתרגלים הכיפים של הפרה העיוורת והנשוא שמאד הזר של ההחדשות לא להישאר באותו כיוון מחשבה. בכל אופן כרגע אני עוד מעט הולך לישון יכול להיות שאמשיך את ההודעה במועד מאוחר יותר

MsPiggy

New member
דעתנו?

דעתנו היא כדעתך - עשית את הדבר הנכון... האינטואיציה שלך לא יכולה לטעות, כנראה הייתה סיבה - ואתה כנראה גם יודע אותה.

לא שיעור באומנות היכולת

אלא באמנות היכולת (בלי "ו"). אומנות היכולת זו שיטה אחרת...

avshalomat

New member
והמצחיק הוא שאמרתי לעצמי באיזשהו

שלב בכתיבת הודעה שצריך לרשום אמנות היכולת רק עכשיו שמתי לב שלא הורדתי את ה-"ו" הראשונה, או שבכלל צריך להוריד את ה"ו" הראשונה אחרי האלף כדי לרשום אמנות, אןלי לא אמרתי לעצמי מספיק? הא הבנתי בראש כלומר כשאני חושב מילולית לא ניקלט לי שאין את הצליל או באמנות היכולת מצחיק

deep ocean

New member
עשית את המעשה הנכון

כי פעלת לפי איך שאתה מרגיש
תשמע, שיעורי אמנות היכולת מביאים ל-"בום" ואולי זה קצת הפחיד אותך גם לבוא שוב פעם לשיעור. פשוט תקבל את כל מה שקורה לך. בהצלחה!

לא היית בשיעור אומנות היכולת, אלא

בשיעור אמנות היכולת (האבקות הצללים).
לגבי אוּמנות היכולת (הכוח שבתוכנו), אני אפתח תכף שרשור נפרד.

Talia E

New member
אין לי מושג מה נכון לגביך

אני יכולה רק לספר מהניסיון הארוך שלי (5 שנים) בלימודי אמנות היכולת, שלעתים הרגשתי חוסר חשק/התנגדות/עייפות להגיע לשיעורים, או דברים אחרים. לרוב הגעתי בכל זאת, לפעמים לא הגעתי. בפעמים שהגעתי - אני לא זוכרת מקרה שבו חשבתי "חבל שהגעתי" - תמיד שמחתי על כך שלבסוף הגעתי (בד"כ השיעורים האלה היו שיעורים נהדרים
) בפעמים שלא הגעתי, כמעט תמיד (אם לא תמיד) הרגשתי שלמה עם זה. אני חושבת שצריך גם לשקול את העניין בפרופורציות האישיות; האם אתה נתקל לעתים קרובות במקרים של "חוסר משמעת עצמית"? (אני שמה במרכאות, כי יכולים להיות המון גורמים למה שקרוי כך). האם אתה חש עייפות לעתים קרובות? אם כן, אז הייתי עושה מאמץ נוסף להגיע, ולו רק כדי להווכח שוב ושוב שהיה שווה... אם זה לא קשור להרגלי חשיבה והתנהגות, ובאמת היית זקוק למנוחה - אז סבבה
בעצם, בכל מקרה סבבה

למעלה