לרוקדים ולמבלים באדמס פינת האבדות נימצא עגיל ,נימצאה טבעת לכל מי שאיבד ינתן בחזרה לפי סימני זיהוי
א איש שטח New member 23/7/05 #1 לרוקדים ולמבלים באדמס פינת האבדות נימצא עגיל ,נימצאה טבעת לכל מי שאיבד ינתן בחזרה לפי סימני זיהוי
ב בונבונית 36 New member 23/7/05 #7 השמיכה של רחל228 ורגע..... היא אמרה שהיא כבר חוזרת...... היכן את ילדה? לאן נעלמת על הבוקר?
ש שגית המקורית New member 23/7/05 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אני חזרתי עם ארגז חול בתיק...
ק קושית New member 23/7/05 #9 ../images/Emo10.gifגם לי אבד צמיד באדמס צמיד עם חרוזי מתכת בזהב וסוגר לב. ושוב אבל חוץ מזה היה אחלה. תודה ענת
../images/Emo10.gifגם לי אבד צמיד באדמס צמיד עם חרוזי מתכת בזהב וסוגר לב. ושוב אבל חוץ מזה היה אחלה. תודה ענת
א איש שטח New member 24/7/05 #11 ../images/Emo105.gif לכל מי שלא היה ליד מחשב בסוף השבוע ואיבד באדמס עגיל ,טבעת ,באזור הישיבה של הקבוצה יוחזרו הפרטים לפי תאור .
../images/Emo105.gif לכל מי שלא היה ליד מחשב בסוף השבוע ואיבד באדמס עגיל ,טבעת ,באזור הישיבה של הקבוצה יוחזרו הפרטים לפי תאור .