פינתרבות

אייבורי

New member
פינתרבות

בלילות של ירח מלא (לשיר כמובן עם ערן צור ווקשה) הלכנו תמול למישור עמיעז, ליד סדום (מממ...חומר למחשבה) ישנו שם טיול מקסים לאור ירח בתוך מערת הקמח בנחל פרצים. מומלץ מומלץ רק להזהר ממליון רוכבי אופנים (מחשבה מוזרה על מטריקס...כולם אוטודבר)

אייבורי

New member
זהו אין לכם כלום מה לומר על טיול

בחיק הטבע....איייף יאללה פומי מייד תסבירי להם

אין לי כוח אייב.

אבל עזוב.. הם לא ייצאו לטיולים כאלו.. זה ישאיר לנו יותר מקומות פנויים לשוטט בהם בלילות כאלו... אפשר גם לקחת נר או שניים, בקבוק יין, ושמיכה. מי צריך יותר? ובעניין רוכבי האופניים - זה כך בכל העולם..

אייבורי

New member
יוווווווווו היין הזכרת לי

בקבוק יין נעלם לו בגרון ואז על מזרן אוויר צפנו עד שיכרון חושים מזל שהאוהל קצת החביא אותנו מכל הסובבים

Z o d i a c

New member
אני את א"ש הלילה שלי סיימתי אתמול

נסעתי לכרמי יוסף לחגוג יומולדת לחבר מאובזר בקסאנדו. בשיחת הטלפון הראשונה הוסבר לי שזה ליד לוד. בשיחה השניה שזה קרוב לבית שמש. בשיחה השלישית "אה אתה בדרך לבית שמש? יופי, תמשיך לנסוע..." היה מלא אוכל, בעלו של בעל האירוע הוא שף בפוטנציה כך שמתוקים לא היו חסרים...מרוב סוכר שקלנו לחזור הביתה ברגל..

אייבורי

New member
ככה - פינת הפולניה

מי שאוכל לבד משמין לבד ותשאיר לנו את קסאנדו בבקשה

Z o d i a c

New member
אתה רומז שאני שמן??

זה מה שאתה אומר לי בעצם? שאני שמן?? שיש לי צמיגים?? שאני לא אטרקטיבי?? זה מה שאתה בעצם אומר לי?? לא כי אם כן אז תגיד לי! בלי להתבייש! ישר בפנים!! מה איכפת לך?? כל כך שמן שיש לי עור של פיל!!

אייבורי

New member
|מביא קרם לחות|

זוד את החייב למרוח קצת קרם ל'חוט על העור של פיל זה לא נעים למגע. חוצמזה רוצה לשתף אותנו במשו

Z o d i a c

New member
נננרררריייססססססהההההההה

אייבורי אמר לי שאני שמן ומכוער וכונף!! ושעכשיו אף אחד לא ירצה אותי יותר ושכל החיים שלי אני אשאר לבד!!!

nerissa

New member
זה בסדר, מותק

אני מוכנה לאמץ אותך יקירי. לא לידוג. חוצמזה - הוא סתם קנאי. אתה הכי חתיך, הכי מושלם, הכי חטוב, הכי חכם, הכי כריזמטי, הכי שנון, עם הזין הכי מושלם - או בקיצור.. הכי! הפרוטוטייפ של הגברים הגאים (והלא
) בפלנטה המצחינה שלנו.
זהו. <איך הייתי?>

Z o d i a c

New member
|חורץ לשון לאייבורי|

רואה רואה??? עכשיו אני יכול להצליף בו??

nerissa

New member
אהמממ

אם אתה עומד להצליף בו עם ה"הכי" שלך, רק תזהיר. שלא אעמוד קרוב מידי ואקבל פליק בטעות..

אייבורי

New member
קח עוד שוקולד קובב מתוק שלי

(מזל שיש שם לשון שאפשר לשים את השוקולד עליה).

אייבורי

New member
|מהנהן בראשי להסכמה מלאה|

בחיי אני בזבוז של גבר יש מאמצים חוקיים ולא חוקיות ?

xanadu

New member
סליחה שנייה...

מה זאת אומרת תשאירו לנו את קסנאדו? קסנאדו לא להשאלה. מה בדיוק אתה מתכנן לעשות עם קסנאדו? (תיזהר, אני נחבל בקלות, אני מדמם ואני נושך ושורט וצועק נורא נורא חזק)

אייבורי

New member
מה פיתום השאלה - מכירה פומבית

הצעה ראשונה לאחד קסאנדו שנחבל בקלות מדמם נשוך שורט וצועק חזקקק |אייב מוציא פטיש מכירות פומביות| מי קונה פעם ראשונה מי קונה פעם שניה

למעלה