פינתרבות

odery

New member
פינתרבות

נחת על מיטתי(אני לא ישנה באולפן) הדיסק החדש של בנאי מאיר,טוב אתם בטח כבר מזהים את לך אלי הטחון גלגלצ,היתה אספה משפחתית בענין הדיסק,בגלל שאחד מבני משפחתי הוא היחסי ציבור של בנאי לא אפרסם את הפרוטוקול המלא אבל זה הלך ככה:אבשלי:מה מצאתם בזה עדיף את הפיטנים הרגילים והמוכרים,כל מה שצריך זה רק לפתוח את הלב.(יעני השלילי הראשון)אמשלי:כל החוזרים בתשובה האלה,בסדר,שישירו רגיל,מה הם מנפנפים בדתיות החדשה שלהם? כמו הבניון הבכיין הזה שלך(היא מתכוונת אלי) אחי הבכור:גאוני,פשוט גאוני.אודליה: מממ,איזה כיף לשמוע את הפיוטים האלה בעיבודים שמתחברים לחיים שלנו כמו שהם היום,עם האוירה הישראלית יותר והגלותית פחות.וזה עוד לפני מה שעושה לי הקול של מאיר.פשוט יפה,מציף בזכרונות שאף פעם לא היו לי ובכל אופן מרגיש מוכר ושייך.

ואיזה כיף לך שעל זה אתם מדברים בבית ו....

שיש לך אפשרות לשמוע את כל הדיסק לפני כולם. כמו כן ממליץ לשמוע את כל הדיסק של יונתן רזאל "סך הכל" - הדיסק כולו שמיימי

odery

New member
מיחוד זה לא כזה לפני כולם למיטב ידיעתי הדיסק

יצא כבר ביום חמישי. אבל אולי הפעם זה כן היה מוקדם.. יונתן רזאל היה אצלנו בראיון והברנש עמוק,ויש לו חתיכת רזומה. יש לי 3 דיסקים יהודיים שאני שומעת בזמן האחרון והם: הרהורים-אלוף בשחור-בניון שואף-המדרגות סך הכל-יונתן רזאל ועכשיו הצטרף בנאי מאיר לרשימה אגב מישהו אהב את החדשים של האושפיז שולי רנד? (אני לא הצלחתי בכללל בכללל להתחבר)

../images/Emo45.gif הוצאת לי את האותיות מהמקלדת...

בפעם הראשונה ששמעתי את 'אייכה' לא ממש הבנתי מה זה.... אבל היום אני כ"כ מתרגשת שאני שומעת את השיר הזה. נכנס לנשמה.

למעלה