פינתי, מכירים?

FreakOfNature

New member
פינתי, מכירים?

גם אני לא...
מסתבר שזו רשת חומוסיות שמקורה בירושלים, ועכשיו יש לה סניפים בר"ג, ת"א (בוגרשוב), מודיעין (ישפרו), בית שמש ועוד כל מיני מקומות. בכל אופן הרשת פותחת סניף ביכין סנטר, במקום הבנק הבינלאומי. נראה שיש להם תפריט די מוצלח (מצורף האתר של הסניף בצומת אשתאול, התפריט אמור להיות די דומה...) ובמחירים ממש מצוינים :) http://rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=9908&txtNavID=3&txtItemID=297777

yaely2

New member
מנהל
אני לא מחליפה את "בעלמא"

שלום כולם, דיברתם כאן על אוכל כזה ואחר ואני אומרת לכם שאין כמו "בעלמא" רח'איכילוב 11 ממש ליד סניףהדור. האוכל טעים וטרי אפילו לאנינת טעם כמוני. השרות הוא אדיב בצורה יוצאת דופן. יחסית לא יקר אני חושבת שזה מספיק. ובכול זאת אוסיף מילה. במקום עובדים פגועי נפש בהחלמה. תמיד כשאני אוכלת ונהנית כול כך אני נזכרת שגם עשיתי מצווה ותרמתי לחברה. דרך אגב: ממש לא ניכר עליהם שהם בשלבי שיקום.

yaely2

New member
מנהל
אני לא מחליפה את "בעלמא"

שלום כולם, דיברתם כאן על אוכל כזה ואחר ואני אומרת לכם שאין כמו "בעלמא" רח'איכילוב 11 ממש ליד סניףהדור. האוכל טעים וטרי אפילו לאנינת טעם כמוני. השרות הוא אדיב בצורה יוצאת דופן. יחסית לא יקר אני חושבת שזה מספיק. ובכול זאת אוסיף מילה. במקום עובדים פגועי נפש בהחלמה. תמיד כשאני אוכלת ונהנית כול כך אני נזכרת שגם עשיתי מצווה ותרמתי לחברה. דרך אגב: ממש לא ניכר עליהם שהם בשלבי שיקום.

פזי24

New member
קפה בעלמא

שלום לך גם אני לא מחליף את קפה בעלמא . אך פשוט ללידע אותך יש קשר בין המילה בעלמא לבין פגועי הנפש המתפעלים אותו והקשר הוא המילה בעלמא פירושה נפש בספרדית. כל כך חשוב להראות בעיר שגם בעלי מוגבלויות למיניהן יכולים לתרום ממרצם ומזמנם.

yaely2

New member
מנהל
שמו של בית הקפה "בעלמא"

תודה לפזי 24 שהחכים אותי. אינני יודעת ספרדית, ולכן לא ידעתי את הקשר בין השם בעלמא = נשפש.בספרדית. במילה "בעלמא" בעברית = סתם.. דיבורים בעלמא = סיבורים סתם. אז תודה לך פזי24.

Cell313

New member
נשמע מצוין

ד"א ראיתי שפותחים משהו במקום קפה בוקה שנסגר זה נראה כמו בר.. כדאי לבדוק

FreakOfNature

New member
בוקה נסגר? ../images/Emo10.gif

אמנם בפעם האחרונה שהייתי שם הייתי בן 15 לפי דעתי, אבל בכל זאת זה קצת עצוב. בית הקפה הראשון של מטלון, הרבה לפני שהשם "בליקר" נולד, או שמישהו ידע מה זה ארומה... אני מקווה שיהיה במקומו משהו מוצלח

FreakOfNature

New member
עברתי שם היום

השם של המקום הוא: emmet brown bistro bar. נשמע מגניב
מעניין מתי הוא ייפתח...

Dug E

New member
הם מעולים

עמדתי במחסום מכבים (ליד מודיעין-גבעת זאב) במשמרת לילה ועובדים הורידו לנו עשרות פיתות,חומוס,אורז,קבבים,קובות וכו`.. אחרי הרבה זמן שלא הרחנו,הרגשנו וראינו בית-האוכל שלהם ישר החזיר לנו את ההרגשה.

למעלה