פינתי החביבה!!

tahel93

New member
פינתי החביבה!!

איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע? בילוי השבוע? אכזבות השבוע? התחדשות השבוע? צדיק/ת השבוע? מאכזב/ת השבוע? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? קיץ או חורף???

רוני13

New member
../images/Emo54.gifשבוע טוב../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע?נורא-אני הולך להשתגע בלי מוזיקה...
מה היה טוב?להיות בסניף! מה היה רע?לא לשמוע מוזיקה שנמצאת במרחק לחיצה ממך! בילוי השבוע?יום גוש קטיף בסניף שהיה אמור להתחיל ב-4 אבל בוטל משהו והייתה שיחה שתוכננה ל-7 אז נשארנו(כל הפראיירים של השבט) שהגיעו ב-4 ודיברנו והיה מהנה במקצת.
אכזבות השבוע?מוזיקה!!! התחדשות השבוע?אין. צדיק/ת השבוע?יש... מאכזב/ת השבוע?אממ רייצ'ל!
מה אתם מתכננים לשבוע הבא?צום ונסיעה לארה"ב...
קיץ או חורף??? קיץ!!! רק לא חורף!!!!!!!!!!!!!!!!

רוני13

New member
מוסיף משהו../images/Emo54.gif

בתיכנוני השבוע: יש לי מחר מבחן הקבצות במתמטיקה!!! תאחלו לי ב"הצלחה! כעיקרון,אני ב4 יח"ל אבל החלטתי לנסות את מזלי שוב במבחן החוזר.

HoDoSh 16

New member
עונה!

ממ השבוע היה מעפן!!
מה היה טוב? אממ שבת בערב מה היה רע? הראיונות עבודה בילוי השבוע?פגשתי מישהו ל 3 דק' ויצאתי עם חברות לערב עידוד (לא משנה למה..) אכזבות השבוע?ראיונות עבודה...שיעמום התחדשות השבוע?אין..9 הימים.. צדיק\ת השבוע-חברה שלי שלקחה אותי לערב עידוד ובאה לישון אצלי בשבת =] מאכזבת השבוע-מממ זה שגרם לכך שאני אצטרך ערב עידוד מה מתכננים לשבוע הבא... ראשון-כלום שני-שלישי - צום... רביעי-אמא טסה..!! חמישי-לבוא לפגישת פורום וחברה באה לישון אצלי בערב בע"ה שבת-..?! קיץ או חורף?! ברור שקיץ!!!

עונה ../images/Emo78.gif

איך עבר השבוע? מממממ... הייתי אומר שלא רע בכלל ב"ה. מה היה טוב? ה-80 בפסיכולוגיה, המבחן הדי מוצלח באנטומיה והעובדה שהקורס מתקרב לסיומו. מה היה רע? איש אחד בקורס שחושב שלרדת עליי בכל הזדמנות זה ממש משעשע, יותר מדי אנשים שאני אוהב ורע להם, וגם ההתנזרות ממוזיקה. בילוי השבוע? ארוחת בוקר מפנקת עם כמה חברים ביום חמישי אחרי התפילה בסניף. יאמי. אכזבות השבוע? שלא יכולתי מסיבות כאלה ואחרות לצאת לשבת חב"ב. התחדשות השבוע? תשעת הימים. נאדה. צדיק/ת השבוע? ממממ אין מישהו ספציפי... כולם צדיקים!
מאכזב/ת השבוע? יובל המבולבל. מה אתם מתכננים לשבוע הבא? צום, להתחיל להתכונן למבחן המעשי בקורס ומסיבת אירוסין לאחי ביום חמישי. רק מפגש לא בתכניות.
שבוע טוב. קיץ או חורף???

למעלה