פינק פלויד ?

פינק פלויד ?

דיברתי היום עם ידידה ותיארנו לעצמנו מצב שערסים שומעים פול ווליום באיביזה הצהובה שלהם את קומפורטבלי נאמב, והיא אמרה שהיא פעם שמעה רמיקס אלקטרוני לזה, אז רציתי לדעת אם יש קטעים כאלה שרימקססו קטעים של פינק פלויד, או שיצרו קטעים עם סמפלים מתוך האלבומים של פינק פלויד, אני בטוח שזה נשמע רע מאוד לכל מי שאוהב את פינק פלויד, אבל בכל זאת מזקרן אותי העניין אם יצרו משהו כזה ואם כן עד כמה מסריח זה ...

assafffff

New member
יש הרבה..

יש הרבה מיקסים לפינק פלויד רובם נוראיים... יש את the orb שזה אלבום מיקסים... אבל פעם שמעתי דיסק של מיקסים לדארק סייד.. מיקס dub כזה וזה היה מעולה אם מישהו יודע על מה אני מדבר אני מחפש את זה...

=-=-=-=-=-=-=

Easy Star All-Stars - Dub Side of the Moon על זה אתה מדבר ויש המון רימיקסים פלוידיים נחמדים דווקא בכל סגנון כמעט... לא יודע מה זה משנה כל כך

X Ripper

New member
יש את

Welcome to the machine-ברימיקס של OFORIA The Wall ברימיקס של EDL(איוול דראג לורדס -גיא שנטי) Auricular-Money Machine שנישען על השיר MONEY PinkFloyd-Welcome To The Machine(Dirty Funker Remixes) יש גם ארבע פרוייקטים של רימיקסים שממש יצאו בלימיטד אדישן(מהדרות מוגבלות): pink floyd-trance remix - animals pink floyd-trance remix - atom heart mother pink floyd-trance remix - dark side of the moon pink floyd-trance remix - meddle

Gamma Goblin

New member
ערסים ששומעים קומפורטבלי נאמב-

קרה פעם או פעמיים בבסיס שלי לא יותר, כי היו צריכים לשמוע גם את שרית חדד ישר אחרי.. שבוע טוב לכם. והמלצה קטנה לפני משפט: black rebel motorcycle club - Devil's Waitin oh yeah..

למעלה