פינק פלויד

פינק פלויד

אני יודעת שזה לא טראנס אבל הם אכן פסיכודלים מישהו שמע על המופע איחוד שלהם ? אם מישהו הפורום הזה יודע אם השמועה נכונה לגביי ההופעה שלהם אני אשמח מאוד אם ישלח לי הודעה פרטית ויודיע לי אני ממש מתה לנסוע לשם לראות אותם ! ודרך אגב יום טוב

THE BLACK MAMBA

New member
זה לא סגור 100 על 100 אבל יש מצב

רציני שהם ירביצו הופעת איחוד אמיתית כמו שהם לא עשו שנים, אבל זה הולך לעלות המון כסף רק כרטיס שמעתי יעלה בסביבות ה 500 יורו .

THE BLACK MAMBA

New member
חחחחחחחחחח מה את משווה בכלל ...

לא שאני יודע מי אלה Dream Theater, אבל אני לא משווה כלום לפינק פלויד להקה הכי טובה בעולם בכל הזמנים, לפני שאני נולדתי בכלל ואני בטוח שאין כאן אדם אחד שהוא מעל גיל 20 שיחלוק עלי בעניין .

GallaxY

New member
חחחחחחחחחח יא מצחיק

יש הרבה יותר גדולים מפינק פלויד כמו למשל לד זפלין או דיפ פרפל... חח זה עניין של למי אתה מתחבר יותר הם כולם קלאסיקות. דרים טיאטר אולי יותר חדשים אבל מוזיקה גאונית, תשמע תבין.

THE BLACK MAMBA

New member
בכל דבר יש מחלוקות ויש טעמים שונים

אבל תמיד יש שני צדדים למטבע, ואני אומר לך שרוב העולם יעדיף את הפינק פלויד ותעשי פה בפורום גם סקר ותראי .

GallaxY

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

בתור מה בידיוק אתה קובע את זה? עשית סקר עולמי? אתה מדבר בשם כל העולם? תסמוך עליי שפינק פלויד היא לא המועדפת בכל העולם... אולי בפורום כי זה פורום של פסיכודלי; כל שאר הלהקות זה רוק לכל דבר, רק שתדע שללד זפלין יש לפעמים שירים הרבה יותר מורכבים ומעניינים מכל הפסיכאדליה של פינק פלויד.

GallaxY

New member
אני העברתי לפורום רוק

ותעביר את הסקר שלי!! זה עם 8 האופציות

eranle25

New member
אל תהיה בטוח...

מעבר ל the wall כמעט ולא שמעתי מהם כלום....למרות שזה ככה יצא לא יודע למה.

TRANCE ADDICT

New member
פייי דרים טיאטר.. אפשר רק לחלום....

take me as i ammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

GallaxY

New member
רוצה ליסוע איתי?

אני נוסעת עוד מעט
In the name of god ...

GallaxY

New member
נצל"ש Dream theater

יצא האלבום החדש של 2005 !!!!!! כנ"ל לגבי Audioslave >>2005@!!! (איזה יצירת אומנות, האלבום אפילו יותר טוב מזה של 2002)....

GentlyWeeps

New member
זאת שמועה ולא יותר

היתה כתבה ושם היה הצהרה מהמנהל והמקים של האירוע שפינק פלויד לא ישתתפו

למעלה