פינק פלויד

זכרונות

בבית שלנו הקטנים הולכים על ג'ניס ג'ופלין. זה שיגע אותם שזה מהדור שלי. בני צדק צדק ירדוף

גריפון

New member
כשביתי היתה קטנטנה, היינו רוקדים

היתה לנו מסורת שכשהייתי מעיר אותה משנת אחה"צ, היינו רוקדים, "עם סיבובים", את I`ll Stand by you - Pretenders Bye bye baby bye bye - Joplin Tears in heaven - Clapton Summer in Siam - Pogues It`s my party - Lesley Gore Locomotion - Dusty Springfield והשיר שלנון כתב לשון, ואחרי עשרים שנה של שמוליק קראוס... ואז בא הפופ. את הספייס גירלז דווקא למדתי לאהוב, למגינת ליבם של חברי, אבל כשזה הגיע לכריסטינה אגילרה ובריטני ספירס וסידרת "נאו" זרקתי את המגבת. I`m too old for this shit.

פּרפרית

New member
ולא לשכוח את ה- "Greatfull Dead".

וגם את mike oldfild. האמת, הייתי רווית נחת כשראיתי שהבנשלי אוהב/שומע בצד הטרנסים הנוראיים גם את "Led Zeppeling" ואת "Pink Ployd". הוא בן 15, הביא אותי לחשוב שיש איתו תקווה...

datnyc

New member
לא יעזור כלום

הלהקות "שלנו" עדיין שולטות, גם אצלנו הילדים מכירים את החיפושיות ולפעמים אני שומע אותם זועקים we will, we will rock you איזה נחת

גריפון

New member
ולמען הצדק ההיסטורי...

יש דבר אחד או שניים שהורי אהבו וגם אני אוהב, עד היום - ביג בנד ג'ז, ובפרט את התזמורת של גלן מילר. אם אני שומע את "Moonlight Serenade", אני עף בשניה. וגם את פרנק סינטרה, שהזכירו כאן כבר. ומוכרח לציין שהזכירו כאן דבר או שניים שאני לא מכיר - מרי בלאק? בקווינס? (או שהכוונה לקווין של דטניק?
) והלהקה האהובה עלי ביותר של כל הזמנים היא הקלאש. והייתי רוצה להאמין שדייויד בואי ולו ריד סתם כך נשמטו מזכרונכם לרגע...

datnyc

New member
בוודאי ששכחנו את לו ריד...

חשבת אחרת? אתה יודע, הזיכרון הוא כבר לא מה שהיה פעם ואם כבר הזכרת ג'אז, יצא אוסף מופלא של שלשה דיסקים unforgetable באמת תענוג אמיתי לחובבי ג'אז.

פּרפרית

New member
../images/Emo9.gif אז החליק לי הקלאש....

אז התכוונתי לקווין, כמובן.... ומרי בלאק היא זמרת אירית
לצלליתה על הצלילים של ניל יאנג...

אסקורט

New member
ואיך זה שאף אחד לא הזכיר את...

סיימון וגרפונקל??? ומה עם לאונרד כהן? נדמה לי שאחד השירים היפים שלו "Chelsi hotel" (לא לוקחת אחריות על ה-Spelling) נכתב על ג'ניס ג'ופלין שדווקא הוזכרה פה. וגם דון מקלין עושה לי את זה ובגדול... "וינסנט" למשל או "ביי ביי מיס אמריקן פיי" או "על נהרות בבל" אין כמו מוסיקה ישנה בשביל התחלות חדשות? לא כך? אני בזמן האחרון שומעת המון את גיירסלנד של פול סיימון שאמנם הוא לא ישן כמו שאר החומרים שהוזכרו פה אבל בכל זאת יש עליו איזה 10-15 שנה.... הוא פשוט נפלא ופורט נפלא על נימים חדשים בנפשי שלא ידעתי (ואולי שכחתי) שהם קיימים... אסקורט

העניין בשרשורים כאלה הוא שהם כמו

אפקט דומינו: מישהו מזכיר משהו ומיד מצלצל פעמון אצל מישהו אחר. לרוב המוזיקה הפרטית שלנו אינה חופפת לגמרי לטרנדית ולרוב היא נקשרת לארועים פרטיים משמחים/דכאוניים. מיתר מרעיד בלב למשמע שיר ישן זה דבר כל כך נעים.

גריפון

New member
ברוכה הבאה, אסקורט. ואני בוחר לברך

אותך דווקא דרך הפתיל הזה, כי אני תמיד מוקסם מכמה אינפורמציה מוסר אדם על עצמו רק מלספר מה הפלייליסט שלו ואיזה מוזיקאים הוא אוהב... (בטח יותר ממה שכתבת בפרופיל שלך!
)

אסקורט

New member
ספר לי בבקשה...

ספר לי בבקשה איזה אינפורמציה למשל הסגרתי (או אחרים בשירשור הזה לצורך העניין) כשסיפרתי שאני אוהבת את דון מקלין,ליאונרד כהן ופול סיימון? (אני כמובן אוהבת גם את קווין ופינק פלויד ועוד רבים שהוזכרו כבר)

פּרפרית

New member
לאונרד כהן

כמה צחוק הבאת לי עם השם הזה..... הייתי חיילת כשאספתי שקל לשקל (או שזה היה לירה ללירה) כדי לראות הופעה שלו בבריכת הסולטאן ביקשנו חופשה מיוחדת מהבסיס החבר ד'אז ואני ובמיטב בגדנו הלכנו לראות חביבנו, כל זאת כדי ש... לפני סיום המשפט Suzanne takes you down to her place near the river נרדמנו על השמיכה שפרשנו על הדשא וישנו שנת ישרים עד סוף ההופעה (ואולי אפילו לפני שגמר לאמר S-u-z-a-n-n-e)

אסקורט

New member
אבל אני בטוחה שזו היתה שינה

אבל אני בטוחה שזו היתה שינה מתוקה במיוחד....

hrabba

New member
פרפרית?????????

ממך שנוררתי שם את הסגריה הראשונה שלי? אז הלכנו כל הגרעין....... באיזה שהוא שלב הם נעלמו לי, מהסטריה, לקחתי ממשהיא שם סגריה, מאז התחלתי לעשן ... את לאונרד כהן אני אוהבת, lover lover lover & blue raincoat היו שירי הצבא שלי. אחר כך שמעתי את מעיל גשם כחול בבצוע שלו עם טורי אמוס. זה בצוע נפלא לשיר הזה, מומלץ לאוהבי המשורר הקנדי היהודי חג שמח
)

פּרפרית

New member
לא יכול להיות. את צעירה ממני....

איזה מחזור היית בנח"ל? והשיר האהוב עלי הוא: "Like a bird on the wire" חור בהשכלה? לא מכירה את טורי אמוס.

hrabba

New member
מחזור פ'...

חשבתי סליחה
) ולגבי הגברת שווה האזנה, אם תרצי נקבע באיציק ואעביר לך את השיר.

למעלה