פינק פלויד

פינק פלויד

1. קודם כל- רציתי לדעת כמה דיסקים יש לפינק פלויד? כי הייתי בחנות דיסקים והיו שם מלאאא דיסקים 2. אני רוצה להתחיל לשמוע את פינק פלויד (^_^) .. אני יודעת שתתקפו אותי אבל.. זו מוזיקה שווה??? LOVE U ALL -יעל-

taya

New member
הכי שווה שיש.

אוקיי, אני לא המומחית כאן, אבל אני התחלתי לשמוע אותם מהאלבום המשובח - .Wish You Were Here אם תשאלי את גלעד הוא ימליץ לך על Animals. ורבים אחרי ימליצו לך על The Wall, יצירה טובה, אבל טחונה בטירוף. כמובן שיש צורך ברור לקנות גם את Dark Side Of The Moon. אנשים טוענים שכדאי גם את- The Pieper At The Gates Of Dowm. (לא שמעתי את האלבום הזה, אני בכלל לא בטוחה שהוא ככה [מומחית לפינק פלויד אמרה שככה כותבים את זה, מה זה pieper?], אז אהה, אהה) . בנוסף, איזה מוסיקה את שומעת עכשיו? כי אם את שומעת נגיד.. נירוונה, ואת רגילה לשירים של שלוש דקות, זה יהיה מעבר קצת חד לשירים של עשר דקות.. פינק פלויד זאת המוסיקה הכי שווה שיש.

המדריך השלם לפינק פלויד

דבר ראשון, כמו שטאיה ציינה, זאת המוזיקה הכי שווה שיש. נקודה (אם אתם מתנגדים, אל תטרחו להודיע לי את זה, כי אני מתכוון להתעלם) דבר שני, יש להם 21 אלבומים (כולל הופעות ואוספים) לרוג`ר ווטרס יש 6 אלבומים לסיד בארט יש 5 אלבומים לדייויד גילמור יש 2 אלבומים לריצ`רד רייט יש 3 אלבומים ולניק מייסון יש 2 אלבומים בקשר לאלבומים עצמם, מבחינתי, *כל* האלבומים הם אותו הדבר מבחינת רמה. אין איזה דיסק אחד שאני יכול להגיד עליו שהוא הכי טוב. כולם הכי טובים. זה בא בתקופות. אם את רק מתחילה, כמובן שתתחילי מהדיסק The Wall אחריו אני ממליץ לך לעבור ל Wish you were here אחריו The Dark Side Of The Moon אחריו Animals אחריו Meddle The Final cut The Piper At the Gates of Dawn אלה האלבומים שנחשבים ל*חובה* מבחינתי. אח``כ את יכולה לקנות כל מה שבא לך ... כמובן שחובה עליך לקנות את The Pros and Cons of Hitchhiking של רוג`ר ווטרס ... לקבלת מידע נוסף, יש לפנות לאי מייל [email protected]

taya

New member
אתה עוד תגרום לכל השאר לקנא...:)

סליחה מראש על כל פעם שאני אתנתק בפתאומיות.

ווווואוווו

אני בהחלט מתכוונת לקנות בתור התחלה אלבום או שניים, אבל בלבלתם אותי לגמריייי :))) אבל בכל אופן תודה, שכנעתם אותי שאני הולכת לשמוע מוזיקה אדירה וכו` וכו`... אז אחרי שאני אקנה אני אעדכן אותכם :)) וחוצמזה- שמעתי את hey u ואהבתי אותו בטירוף. ביי ביי!!

אחי

לא נראה לי שכדאי לה להתחיל מהחומה כי הוא ישמע לה יותר מדי מוזר האנשים היום רגילים לפופ קשה להגיד מאיפה להתחיל זה דיי תלוי באופי נגיד אם זה אדם ילדותי ומטורף אז כדאי להתחיל THE PIPER.... ואחרי זה ל DARK.... ואחרי שמבינים מה פינק פלויד רוצים מאתנו אז לעבור לחומה הוא יותר מידי כבד להתחלה אתה יודע שירים כמו MOTHER HEY YOU ועוד

כל הכבוד אחותי

את הולכת להחשף בפני עולם רצחני של שיכרון חושים של מוזיקה עליאית פסיכודלי ופרוגרסיב זה לא שמעת עד עכשיו זה באסה הגיע הזמן יש להם 20 ומשהו דיסקים תכנסי לאתר WWW.MITKADEM.CO.IL שם רשום לך

untitled

New member
ובינתיים

כדאי להוריד ב MP3 את השיר Coming back to Life שאין לי מושג איפה הוא הופיע בראשונה, הוא נמצא ב PULSE

למעלה