פינק פלויד היום בערוץ 33

• פותח הנושא eddi2
  • פורסם בתאריך

eddi2

New member
פינק פלויד היום בערוץ 33

כנסו לקישור למטה

the band member

New member
פשוט ב-ו-ר-ו-ת!!!

בושה, הרגו בנאדם עוד לפני שהוא ידע שהוא מת... סיד בארט חי!!!!!!!!!!

cut2

New member
טוב...

האמת היא, שבאתי לצפות בסרט הזה עם ציפיות נמוכות יחסית. הן נעלמו, פחות או יותר. אף פעם לא השתגעתי אחרי סיד בארט כמנהגם של שוחרי פסיכדליה ופינק פלויד, אבל הסרט הזה מציג את הבנאדם מכל מיני זוויות מקוריות ומעניינות (ולא בנאליות כמו שציפיתי): בין אם זה בתיאור עבודת האולפן באלבומי הסולו שלו, או הראיון עם שותפו לדירה, או הדברים שאמר חברו ל'Stars' (לא זוכר את שמו) בנוגע להתדרדרות שלו. חוץ מזה, תמיד פממפמתי לעצמי את המיתוס שווטרס של שנות ה90 ואילך הוא בנאדם קר ומתנשא. ולמרות שאין לי ממש חיבה יתרה לבארט - היה מרגש בהחלט לראות ווטרס (ואת כל שאר חבריו של בארט) מדברים עליו ככה. קצת חבל שלא התמקדו בתיאור הנפילה שלו יותר. הסקירה הזו היתה קצרה מידי, ולא הגיעה מהאנשים שרציתי שתגיע מהם: נראה לי טבעי שווטרס (ואולי גם גילמור, בזמן הקצר שהיה עמו על הבמה), בעיקר, ידבר על הנפילה שלו. וחוץ מכל זה, חצי מהסרט היה Shine On

HelterSkelter1

New member
היה אחלה

תוכנית מצויינת, מקורית, מעניינת, מסקרנת ועשוייה היטב. פשוט תיאור של כל הסצינה של סוף שנות השישים פחות או יותר דרך מוסיקאי אחד, וההדרדרות שלו. היה מצויין, חבל שהסוף קוצץ משהו...

CaerBannog

New member
גם אני מאוד אהבתי

וגם סוףסוף נופץ הסיפור המטומטם הזה עם המשחת שיניים.. ובכלל, כל הפלוידים נראו אנושיים למדי, ווטרס לא היה נראה בתסביכים או שום חרא כזה... מוזר

HelterSkelter1

New member
מיתוס עם משחת שיניים? ../images/Emo13.gif

לא מכיר. שתף בבקשה
אגב, ישנה תמית מאוד חזקה סביב ווטרס שהוא מנופחת ומוגזמת מאוד. הוא לא *כזה* דיקטטור ומתוסבך... היו כמה בעיות שהיו קשורות אליו, אבל לא בהכרח תמיד באשמתו.

xoxolka

New member
לא ראיתי :((

לצערי הספקתי רק ל10- דקות האחרונות של התוכנית, ומה שראיתי היה מעולה! שידור חוזר??? מישהו יודע..?

CaerBannog

New member
סיפור משחת השיניים

בגירסה שאני שמעתי של סיפור ההופעה שלו באמצע הקלטות שיין, הוא הגיע עם המון משחת שיניים בפה..

meandmeandme

New member
למען האמת..

אני חושב שבקטע שהם דיברו על ההופעה שלו באולפן ריצ'רד רייט אמר משהו כמו "He Was Just Standing there... Brushing his teeth and staring at us". בתרגום כמובן רשמו "הוא פשוט עמד שם... חרק בשיניים וצפה בנו" אבל מה ציפתם. זה ערוץ 33
.

eddi2

New member
כמה שאני אוהב את ווטרס

הוא כן *כזה* דיקטטור ומתוסבך. אם תברר יותר לעומק על ההיסטוריה של הלהקה, תגלה שהוא גם העיף את מייסון מהלהקה והכריח את גילמור ורייט לעבוד בתור שכירים.

HelterSkelter1

New member
תודה על האינפורמציה

אבל אני מכיר את היסטוריית הלהקה טוב. ואני עדיין חושב ככה. מדובר בלהקה, לא במדינה. ווטרס היה כותב המילים הבלעדי וגילמור כתב את רוב המוסיקה. רייט ומייסון לא תרמו הרבה בתקופה המאוחרת. לכן, אולי זה היה מעשה לא יפה, אבל זה כמו שהם העיפו את בארט.

CaerBannog

New member
תלוי מתי

בתקופה המאוחרת (משמע אנימלס והלאה, אולי גם וויש) ווטרס אחרי כמעט על כל הלחנים, עד עזיבתו כמובן

zambush

New member
תוכלי לפרט? ../images/Emo73.gif

לא כולם אוהבים את פינק פלויד אבל אי אשפר להיות בוטים כל כך ללא הסבר כלשהו

cha ching

New member
כן..כן.. ../images/Emo13.gif

אתמול פשוט מיהרתי, אז כתבתי מה שעלה לי בראש... שמע, פינק פלויד זאת אלחה להקה... הכל יופי טופי, אבל המוסיקה שלהם פשוט משעממת אותי... היא לא מתוחכמת מדי.. וזה לא שאני לא שומעת מוסיקה שהיא לא מתוחכמת ועונה לדרישות התחכום שלי.. אני יכלה לשמוע טוב מאוד גם את השיר סיום של fight club ולהנות ולאהוב בטירוף.. אבל פינק פלויד פשוט מ-ש-ע-מ-מ-ים.......... והמוסיקה שלהם היא לא כזאת גאונית כמו שכולם חושבים... חושב שתצליח לשכנע אותי אחרת?

מוסיקה על תנאי

הפסיכדליה של פינק פלויד, בלי הקונטקסט הפסיכדלי, היא אחד הדברים הכי משעממים שאני מכיר. זה כנראה תלוי באופי המאזין, אך ישנם הרכבים אחרים, רבים מאוד, שאני לא צריך להיות "פסיכדלי" כדי להעריך את המוסיקה שלהם. במקרה של פינק פלויד זה פשוט לא ככה. פסיכדליה טהורה - זו מוסיקה על תנאי.

למעלה