פינק פלויד באים לארץ!!!!!!!!!!

LEnnA no 1

New member
פינק פלויד באים לארץ!!!!!!!!!!

אמרו בגיא פינס שבגלל שהמון זמן לא היה פיגוע, פינק פלויד, אמינם, 50 סנט וכאלה מתכננים לבוא!!!!!! פאקק איזה רגש!!!! אני אשכרה בוכה!!!! אומייגאד.... יקח להם איזה שנה או משו, אבל שווה לחקות. ואל תכתבו לי תגובות כמו: למה ניראה לך? את חייה באשליות כן, אני חייה באשליות, אבל לפחות אל תהרסו לי, כי אני מעדיפה להמשיך לקוות, מרות שעד השנה הבאה הם בטח כבר יהיו גוססים..... אבל לא נורא.... אולי.... יש סיכוייי....

wommer

New member
אז תשמרי את האשליות לעצמך

עד שאין הודעה רשמית על כך מהנהלת הלהקה( וגיא פינס וכל יחצן אחר בארץ, שחושב את עצמו לאלוהים לא יכול לומר כל דבר...) פ"פ לא באים, נקודה. אין שום סיבוב הופעות, אין שום איחוד רגעי למען שלום. ואם יהיה, תאמיני לי, את לא היחידה שתהיה ככה באקסטזה

rozgil

New member
ערוץ 2: דפש מוד, אמינם ופינק פלויד

ערוץ 2: דפש מוד, אמינם ופינק פלויד בדרך לישראל דיווחו כי האמרגן שוקי וייס מביא את ענקי הרוק לארץ. אשת יחסי הציבור שלו ל-ynet: "מדובר רק במגעים. שום דבר לא נסגר" ynet להקת דפש מוד, אמינם ואולי גם פינק פלויד, מהשמות הגדולים ביותר בעולם המוזיקה, בדרך להופעות בישראל. כך דווח הערב (א') בערוץ 2. על פי הדיווח, האמרגן שוקי וייס, שהביא לארץ את הסקופריונס ופיל קולינס, מביא את דפש מוד ואמינם להופעות בקיץ 2006, כשב-2007 עשויה להגיע לכאן פינק פלויד. רונית ארבל, אשת יחסי הציבור של האמרגן שוקי וויס, ציננה את ההתלהבות ואמרה ל-ynet: "אנו נמצאים במו"מ, אבל שום דבר לא סגור. כרגע מדובר על סוף 2006, אבל אין חוזה ושום דבר עוד לא נחתם". דפש מוד נחשבת לאחת הלהקות הפופולריות בעולם זה כ-20 שנה. באחרונה היא הוציאה אלבום חדש ומצליח . הלהקה מעולם לא ביקרה בארץ, והיא נחשבת לאחת הלהקות האהובות ביותר בישראל, ואפילו יש לה מועדון מעריצים פעיל. הלהקה הנפיקה עשרות להיטי ענק במשך השנים. בימים אלה היא נמצאת במסע הופעות עולמי. אמינם נחשב כבר מספר שנים לזמר המצליח ביותר בארה"ב, כשהוא מנפק שערוריות חדשות לבקרים. אלבומו האחרון יצא לפני חודשים אחדים ולאחריו, גם בשל ההצלחה הבינונית שלו, הודיע אמינם כי הוא יתמקד יותר בהפקה ובטיפוח אמנים אחרים. ביחס לפינק פלויד, רק השבוע אמר רוג'ר ווטרס כי הוא בהחלט שוקל בחיוב איחוד מחדש של הלהקה, שהופיעה ביחד לראשונה זה 20 שנה במופע הלייב 8. חברים בלהקה גם אמרו בעבר כי ישמחו להופיע בארץ לקידום השלום. ידיעות על מגעים להופעה שלהם בישראל כבר התפרסמו בעבר .

יצחק 77

New member
אכן בזמן האחרון יש הרבה דיבורים על

כך אולי יש בזה משהו ואל תפסלו ישר

לא נעים לי לומר...אבל ...

לי כבר יש כרטיסים להופעה ו - backstage passage דייב (האחוכי שלי) סידר לי כרטיסים..... מה שיפה זה שזה יהיה כמו בפסטיבלים באירופה - כמה במות ומספר אומנים בו זמנית. בבמה המרכזית הפלויד, ובעוד שתי במות יופיעו רדיוהד, אר אי אם, פול מקרטני, והדייר סטרייטס באיחוד מרגש.... מדובר על שבועיים של אירועים שבסופם ייחתם הסכם שלום עם הפלשתינאים, סוריה ואירן. כמו כן כל המופע יופעל על אנרגייה סולארית ויקדם את נושא איכות הסביבה. אם כבר, אז כבר שלכם, ח. באספמיה

avki

New member
../images/Emo6.gif גדול! ../images/Emo45.gif ואל תשכחי את השידור

אל כל מדינות ערב דרך הרמקולים של המסגדים! ושכל ההכנסות מהמופעים ילכו לילדים הרעבים מהשטחים - פלשתינאים ויהודים כאחד, רק לאחר שכל הנשקים נמסרו לרשות האו"ם כמובן, וכל הפלשתינאים הסכימו ללמד בבי"ס (הפלשתינאים) את המורשת הציונית, ואנחנו נלמד בששון ושמחה את מורשת הטרור של מאת השנים האחרונות מהצד של הפלשתינאים! הו נפלא! ובסוף ווטרס יזמין את אמא שלו ואת סיד לבמה וכולם יתחילו בזמרת הבה נגילה הבה עם המילים של STCFTHOTS! רק עוד שנתיים! והכל בזכות פינק פלויד... הלהקה שאני הכי אוהב כבר אמרתי?

FuryUri

New member
אני מאוד מאוד מקווה שזב היה בציניות

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה....

:O

הייתה על זה כתבה לפני איזה חודש בעיתון. כולכם פיספסתם?
יש לי את הכתבה שמורה היטב.
אני לא יודעת בקשר לכל הלהקות, בכתבה דיברו פינק פלויד.
זה העיקר.

למעלה