פינקי והמוח

פינקי והמוח ../images/Emo99.gif

רק בזכות פינקי והמוח אנחנו כאן. כולם לזכור. 1.12 תאריך מיוחד, יום חג בשביל הפורום. לפיכך התכנסנו כאן כדי להכריז על יום הולדת יומיים לפורום המחודש, שמאוכלס בחבורת מטורפים. ולפני הנאומים המשעממים (כלומר המגילות שלכם
) נגיד תודות- לפינקי והמוח- שעבדו כל כך קשה כדי שהפורום הזה יהיה כאן, שמצאו את כל הנשמות האבודות של הפורום, כמו בר ורבות אחרות מושלמות, שאירגנו כל כך יפה. לענת, שהסכימה שנשתלט לה על הפורום המסכן. ולנו, שבאנו לכאן ב-444444444 ולא דקה לפני!
אז סתם רציתי לפתוח שרשור לפינקי והמוח, כי באמת מגיע להם. וגם קצת רגש לא יזיק אז לשפוך ומהר
רק הרשו לי להציג לכם את אולם החגיגות- שולחן המזון-
והלהקה שתנעים לנו את הערב-
והקישוטים-
שיהיה לכולנו ערב נעים ומהנה! (אל תשאלו מה נכנס בי...)

והוהוהוהוהוהוהו יאללה חגיגה../images/Emo107.gif

שיו כבר עברו יומיים.......חחח מזל"ט לנו
ותודה רבה לפינקי והמוח שהביאנו עד הלום
מה היינו עושים בלעדייכן
תודה רבה שוב לענת (אני אומרת שוב כי יעל כבר אמרה) שהסכימה שנבוא ונתנחל פה
אני לא כותבת נאומים ארוכים, ת'אמת אני בכלל לא כותבת נאומים, אני רק אומרת תודה
ועכשיו, אני אלך לי לסבתא שלי, לראות מה שלומה....לבית חולים.....אני אחזור בערב

מיכיל

New member
נצל"ש -יום הולדת בשוק ../images/Emo13.gif

שבת שלום אנשים! סתם רציתי לספר לכם קצת מחוויות היום
( שישי) אז, היום התאריך יומולדת העברי שלי ( ביום שלישי הזה זה הלועזי) ואמא שלי החליטה לקחת אותי אחרי ביצפר לעשות קצת שופינג של שטויות ומציאות ב-שוק הכרמל.חחח..מקום שממש לא יצא לי להכיר לפני היום. אז קודם הכל, היום היה לי את המבחן המפחיד במתמטיקה- עבר בסבדר..היה קשה..האלגברה היה זוועתי..עם הגאומטריה איכשהו הסתדרתי..ויצאתי מישמה עם כאב ראש אבל עם הרגשה הרבה יותר טובה-שהרי כבר גמרתי עם זה.. ואז כשנגמר ביצפר- יצאנו אני וחברות שלי וחיכינו לאימא שלי בכניסה לביצפר ( חחחח חיכינו איזה חצי שעה!! ואז התקשרתי הבייתה ואמרו לי -אחרי החצי שעה שחיכיתי עם חברות שלי- שאימא שלי יצאה רק לפני חמש דקות..חחח הקיצר..זה היה השלב המעצבן) . ואז כשאימא שלי הגיעה... נסענו לנו לשוק הכרמל..קנינו בורקס ודברים יפים לשיער
ו..היה כיף
אווו כן! וקנינו משקפי שמש מדהימות! אז זהו..שבת שלום לכל הפורום המקסים
ואני מקווה שיהיו לי עוד הרבה ימי הולדת כאלה..חחח ושלא נחשוב- היומולדת האמיתי הוא ביום שלישי

למעלה