פינפלה????

k3213571

New member
פינפלה????

אנשים לפני תקופה די ארוכה היגע לאוזניי הרכב שקוראים לו פינה פלה או פינפלה משהו בסגנון. ההרכב נראה לי די נוסטלגי והמוזיקה שלו גם בטח ישנה בבקשה אם מישהו מכיר את ההרכב יכול לתת לי את השם שלהם באנגלית ואולי גם קצת מידע עליהם....

Z R u b A V e L

New member
pelinpala

הרכב מפינלנד..(שאר אינפורמציה אני בטוח שתקבל בהמשך) ואם אהבת את פילנפלה תנסה להקשיב להרכבים הבאים
Kiwa Texasfaggott Squaremeat Spaztech Possible apple Skunky people Outolintu Loopus in fabula Angel

PeLinPala

טומי סיריקיאן חצי ההרכב Haltya וחבר בהרכבים Pseudo Stereo ו-Sizzilian Sizzle Stick סגנון-סאומי סטייל עם הרבה גרוב,פאנק,והשפעות של ג'אז הוציא אלבום אחד תחת השם הזה: PeLinPala - My CD has landed on the next door neighbours dog

<<?>>

הרכב איכות שמעתי פעם טראק שלהם במסיבה עד עכשיו אני לא יודע איזה טראק זה כזה מעיף אותך מצד לצד על בי פי אמ גבוהה חחח אין לי מושג איך להסביר אותו בכלל PeLinPaLa - _Dance Like A Tree אחלה טראק הדבר הזה

the movie man

New member
יווו כמה חיפשתי ת'אלבום הזה!

ועדיין לא מצאתי... [טוב נו הפסקתי לחפש]

israeli saiko

New member
תוספות למה שנאמר קודם...

הוא שיחרר בלייבל דאמון טי רקורדס ב-2000, דיסק אחד המטורפים. פסיכאדליה לא שפוייה. אבן דרך בסואומי סטייל. כנראה שההרכב גמר קריירה (טומי סירקייה הצטרף להלטיה יחד עם אוטולינטו), כי אין כבר מי שרוצה להחתים אותו, כי הסואומי נעשה מ-2003 קצת יותר רך משנים קודמות. אבל אפשר להסתפק בראשון, אף פעם לא נמאס...

למעלה