פינס שוב...

volatile

New member
מגעילרה? לדעתי היא די חמה

ויש לה גם יכולת ווקאלית לא רעה. השיר הזה פשוט מגעיל (Dirrty) לא אהבתי את ההפקה של Rockwilder ולא את הביצוע/כיוון מוסיקלי של כריסטיניה בשיר הזה. לעומת זאת כמו שאמרתי רדמאן יוצא ממש טוב בשיר הזה, מביא בית פצצה, מקבל בוחטה של כסף וגם מקדם את עצמו... מה רע בזה באמת? כלום. אבל בקשר לקטע של כל הביצ´ז וההו´ז, אין כזה דבר אמור להיות ייצוג של היפ-הופ, מה שנשמע לאנשים זה מה שהולך. וזה מה שמי שרוצה למכור תקליטים ואין לו אומץ או גב של חברת תקליטים חזקה לעשות מה שהוא רוצה (אאוטקאסט הם דוגמא להרכב שעושה מה שהוא רוצה ויש לו גב של חברת תקליטים גדולה) אז ישיר על מה שיפנה לקהל הכי נמוך. כמו בכל סגנון מוזיקלי, יש אומנים שמורידים את עצמם רמה כדי להיות יותר מצליחים, ויש כאלה שהם כ"כ נחותים אבל חברת תקליטים מאמצת אותם, עושה להם עבודה תדמיתית לא נורמלית, יוצרת אותם ממש (דוגמא לכזה ראפר הוא Fabalous). ככה זה אין הסכמה על מה אמור לייצג היפ-הופ, מוזיקה זה דבר חי היא מייצגת את עצמה לטוב ולרע. פלג.

DJ$upreme

New member
הסיבה לכל הבלינג בלינג והביצ´ז

זה כדי להראות לכל החברה מהשכונה "הנה הצלחתי יצאתי מהגטו ועכשיו אני כלי עולם". זו כל הפילוסופיה בגרוש מאחורי כל הפארסה הזו שנקראת הפוזה של הראפר הממוצע. וזה גם אמור לתת תקווה לכל השאר. אם יש בזה משהו אמיתי, אז זה במובן של "שוויץ" אמיתי - סמלי הסטטוס האלה באמת עושים רושם על המסכנים שנשארו בפרוג´קטס. כמה שזה לא עובד בארץ - שזה מפחיד פשוט. עוד לא ראיתי מישהוששר על ביצ´ז או בלינגבלינג בארץ ולא יצא מזה פאתטי.

TakTik

New member
האירוניה היא

שדווקא אותם אומנים צועקים קיפינ´ג איט ריל

say my name

New member
זה מזכיר לי

שעלי ג´י ירד פעם על אחד הראפרים שהוא קיפיניג איט ריל ועדיין קונה באותה חנות מכולת מהגטו, שאותה העביר בשלמותה לאחוזה שלו בלוס אנג´לס.

D.O.D

New member
אני דווקא חושב אחרת

הייתי מוריד חצי שורה ממה שרשמת וזה היה הופך להיות כזה: "הנה הצלחתי ועכשיו אני כלי עולם" בלי "יצאתי מהגטו"... זה כמו עניין של אגו כל הביצ´ז מאני מזומני אני תימני מסכים איתי שזה פוזה, שזה שוויץ אבל זה לא בהכרח פאתטי... הרבעייה רק שרים על ביצ´ז... פאתטים? לא חושב... שירים מצחיקים, חמודים, אבל לא הייתי אומר פאתטים

ק ר ח

New member
לדעתי(באמת)

כל הבנות זונות(פגעו בי כל החיים,אני יפגע חזרה) כל הראפרים שמצליחים באמת זה רק בגלל הכשרון והאומץ להגיד מה שהם חושבים(תקשיבו לסלים) וכמה שהיפ הופ זה פוזה,ופוזה זה סתם לשחק אותה-אז כולם משחקים אותה אבל אם הם מצליחים אז למה לא? דעתי,ומצטער אם מישהי נפגעה,זה בכוונה כזה קיצוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סאב למשל(בתור אחד שכאילו לא מכיר אותו)- אני פשוט אמור לחשוב שהוא זיין(כמה כוסיות בעטיפה),גאנגסטאר(איזה סרט-מארח את צ´ולו ה"גאנגסטר") וסתכלו על הצל,הוא פשוט מפחיד ומאיים,הההההההההצצצצצצצציייייייייללללללללללוווווווווווווווווווווווו!! כנראה ששטיפת מח זה הכח ולחלק זה לא נח,קרח לא יכול לשכוח,לסלוח,מתחרים לפתוח,כי זה לא נעים ולא נח

D.O.D

New member
ראפרים=מרוקאים

אני זוכר את הימים של פעם... כשהיה בושה להגיד מרוקאי... קראו לנו שוורצה חיה... אבל היום! היום זה אופנתי כל אשכנזי שומע שירים במרוקאית ובמזרחית, מה שנחשב פעם למוצרט אותו דבר אצל השחורים הראפרים פעם להיות שחור זה היה תת רמה וכו´ וכו´... ולשמוע היפ-הופ זה היה כמו חטא! אבל זה עכשיו תופס, העולם מתהפך... עכשיו, בואו נגיע לעניין למה נתתי דווקא את הדוגמא של המרוקאים והשוותי אותה לשחורים? כי שתיהם אוהבים פוזות דרעי זכאי! גם סנופ! אני מאחד את שאגת אריה עם הישיבה של סנופ- נביחת הכלב!

RunNGun

New member
בני אלבז יעשה דואט עם נייט דוג

Benni Elbaz Feat. Nate Dogg - He´s Aight הוא זכאאאאאייייי הוא ז-כאייייי סנופ דוג, אוהביו, הוא זכאאאאאייייייי
אבישי

NO-BLESS

New member
גבר, אין מקום להשוואה נשמה

כל דיכוי וגיזענות של הגזע האפרו האמריקני שונה מאוד מהאפלייה של הגזע המזרחי ביימים עברו. רק חבל שיש כמה כאלה שעדיין לא פתחו את העניים שלהם... למה אני לא טוב בעניי ההורים של חברה שלי לשעבר? כי אני לא רוסי? בושה למדינה שלי.

da^Lord

New member
אז עוד שאלה

מובן שחשיפה זה דבר טוב. אבל האם כל חשיפה היא טובה? אני יודע שכל אדם רציני בר דעת ,שלא קשור לדור ההיפ-הופ , יראה קליפ חסר כל מחשבה,תוכן,כשרון אבל העיקר - זונות זונות וזונות.. והראפר באמצע. מה יגיד? יגיד שכל ההיפ הופ זה חולירע
זה רדוד טפשי ומשחיט את הנוער. אז עד עכשיו, בגלל שהראפ לא היה כ"כ נפוץ, הקליפים האלה היו די נדירים בתקשורת.. אבל עכשיו כשהמיינסטרים לקח את כל החולירע מההיפ-הופ ועוד לא מספיק.. גם מדגיש שזה לקוח מההיפ-הופ בזה שמצרפים ראפר לכל זמרת (נשמע כמו מבצע 2 ב-10).. כולם רואים את זה ורק מבקרים את תרבות ההיפ-הופ. חוץ מזה לדעתי, כל הפוזה של הבלינג בלינג זה חרטא. אני נמשך יותר לראפר עני שחי בצ´חונה (שכונה) ,או בוא נגיד רדמן שהבית שלו צנוע.. מאשר כאלה שיש להם אחוזות ומכוניות פאר.

NO-BLESS

New member
בוא נגיד ככה,

זו מעיין פרסומת- יש מוצר (המסר) אבל כדי למכור, צריך סקס! ובלינג! היית קונה סנו ז´וול אם לא הייתה כוסית בפרסומת שגם עושה את זה? היית מכיר אייזה שיר מסויים אם לא הייתה שם כוסית שרוקדת? סקס וזוהר מוכר אחי, אין מה לעשות.

volatile

New member
לא יודע אבל מי שראה את קריבס עם

ראדמן ואת בן דוד שלו ישן עם סמיכה על הרצפה באמצע הבית יודע שאם כבר הוא Keepin´ it real חוץ מזה הוא עשה עוד דבר טוב, בגללו בכלל נכנסתי להיפ-הופ. 2 הדיסקים הראשונים שקניתי של היפ-הופ היו שלו. פלג.

kodman

New member
Redman באמת Keppin´ It Real ../images/Emo184.gif

אני ראיתי בערך לפני שנה וחצי את קריבס עם רד מאן, ובאמת הוא כלי - לא השתנה, עדיין בשכונה, עם בית לא יותר גדול משלי או של כל בנאדם ממוצע אחר - אומנם יש לו כמה משחקי וידאו וגאדגטס וכדומה, אבל ברמה של בן אדם נורמלי ממוצע. אשכרה חי כמו בן אדם נורמלי, קחו לדוגמא את פאפי עם איזה איזה מיני ארמון עם 4 עוזרות, מזכירה ויועץ לענייני בישול או משהו כזה ובפוזה שלו עם 7 פלאפונים משחק אותה כלי מול המצלמות, שלא תבינו אותי לא נכון - אני נותן כבוד גדול לפאף - אבל תראו את ההבדל בינו לבין רדמאן ותבינו. Beeeeen Around Tha World ayyyee yyayyeyeyeyey
"a lot of niggaz talk shit but a lot of niggaz don´t make hits" kodman

volatile

New member
עכשיו ראיתי סרט דוקומנטרי עקר

ומשעמם וישן על היפ-הופ (beats & rhythem & Life או משהו כזה) ומראים שם את רדמן אחרי 2 אלבומי זהב עומד ומוכר שם בדוכן דיסקים שלו... אבל עזוב את זה, פאפי הולך בבריכה ומזמין אנשים למסיבה של באד בוי אישית, אוי היו זמנים
פלג.

למעלה