פינלנד האאההא
A As I Am New member 21/5/06 #2 סטארוורס + מטאל כבד. D: ../images/Emo103.gif גיקים זכו באירווזיון!!!1 DDDDDDDD:
ה הרמיוניDanger New member 21/5/06 #3 כשהם באו לקחת את הפרחים ../images/Emo6.gif *משהו שנראה כמו ביבופ/רוקסטדי מצבי הנינג'ה מניף לאוויר זר פרחים מעודן ודופק גראולינג*
כשהם באו לקחת את הפרחים ../images/Emo6.gif *משהו שנראה כמו ביבופ/רוקסטדי מצבי הנינג'ה מניף לאוויר זר פרחים מעודן ודופק גראולינג*
A As I Am New member 24/5/06 #5 יוו..!! ../images/Emo103.gif את לא הראשונה ששמעתי ממנה את ההשוואה הזאת. :O ואני יודעת בבירור שאין שום קשר בינך לבין היצור הראשון ממנו שמעתי את ההשוואה. את חושבת שזו הייתה תחפושת מכוונת? oO
יוו..!! ../images/Emo103.gif את לא הראשונה ששמעתי ממנה את ההשוואה הזאת. :O ואני יודעת בבירור שאין שום קשר בינך לבין היצור הראשון ממנו שמעתי את ההשוואה. את חושבת שזו הייתה תחפושת מכוונת? oO
ש שניש New member 22/5/06 #4 הם היו כה חמודים ^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif כמעט השפלתי את עצמי עד כדי הצבעה באורוויזיון. (רק מפלצות פינלנדיות יכולות לגרום לי לחוסר שליטה שכזה..)
הם היו כה חמודים ^^../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif כמעט השפלתי את עצמי עד כדי הצבעה באורוויזיון. (רק מפלצות פינלנדיות יכולות לגרום לי לחוסר שליטה שכזה..)