פיני גרשון

• פותח הנושא freed
  • פורסם בתאריך

freed

New member
פיני גרשון

הרשו לי לזרוק מעט רפש בדמותו של המאמן הדגול פיני גרשון. לצערי הוא נחון באותה תכונה ממנה סובלים רבות מהדמויות בתחום הספורט, התיאטרון והתרבות בכלל - הוא מומחה גדול בתחום שלו אבל סתום לגמרי בכל מה שנוגע לנושאים החורגים מתחום עיסוקו. ויש לנו דוגמאות לרוב - תיקי דיין, דודו טופז ועוד. האיש (גרשון) בעל מקצוע מעולה אבל כנראה לא חכם ביותר. הוא שבכל הזדמנות מזכיר את הקדוש ברוך הוא מבזה בני אדם שנולדו בצלם אבל צבע עורם פשוט שונה. איזה טמבל. אני מציע לוללכת הביתה בשיאו כדי שלא יבייש אותנו בעתיד.

שרוף

New member
מי אמר שמאמן כדור סל מעולה הכי טוב

שיש בארץ צריך להיות גם חכם? נכון הוא טיפש עם פה גדול ובהחלט צריך להעמיד אותו במקומו על השטויות שהוא פולט אבל לחסל לו את קריירת האימון שלו זה כבר טמטום אחד גדול. דרך אגב לא שמעתי אותך אומר ולו מילה אחת בגנות אותם קצינים בכירים שישבו שם צחקו ונהנו מהבדיחות שלו.אין לי צל של ספק שההודעה שלך היא רעה ומגעילה שיש בה קורטוב של שמחה לאיד והזדמנות להכניס לאדם שאתה כנראה לא מחבב.

אני חייב לתקן אותך

מי שחסיל לפיני גרשון את קריירת האימון הוא פיני גרשון בעצמו,הוא זה שהביע את דעתו(שהוא טוען שהיא לא נכונה) כלפי אותם אנשים שהוא טוען שהוא אוהב,פיני גרשון בעצמו הוא מי שהודיע שהוא פורש בסוף העונה,עכשיו שיקיים ויילך הביתה כשהוא צריך לשגר סליחות לחצי עולם. לבן אדם כזה אין מקום בעולם הכדורסל ששחורים הם חלק בלתי נפרד ממנו. אופיר

למעלה