פיני בלילי זבל!!

תגידו מה שאתם רוצים../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif|חמסה

למרות כל התקריות בדרך . למרות הכל עם 9 שחקנים מול 10 האדומים שלי שיחקו מצויין . כנפו נתן את הנשמה כמו כן כל השאר. הלואי שימשיכו ככה . והניצחונות יהיו בדרך אלינו . כל הכבוד מחיאות כפיים לאדומים שלי נהנתי מהמשחק מאוד. למרות ההפסד למרות הכל מכינרת אחרת האדומה
חמסה חמסה שום בצל יין

אלקוני

New member
פיפי בולבולי התאמן באיגרוף תאילנדי

והפגין כישורים לא רעים. העיקר שהירוקים ניצחו למרות משחק גרוע ונתנחם ב-3 נקודות. ד"ש ותודה לעומרי וישי שדיווחו לי מה קורה במגרש .

לכל האוהדים!

הקופאות שלכם באצטדיון חרא של קופות! באמצע המכירה נגמרו הכרטיסים סגרו לי פעמיים את התריס בפנים!

אין לי מילים......

טוב, רע, מצוין, חלש..... הכל היה במשחק הזה.... הוא עשה אותי חולת עצבים.... שופט מנייייייייאק אבל דבר אחד ברור- שתי שחקנים פחות אבל עשינו להם בית ספר

סיכום המשחק שלי!

מה אפשר להגיד על בונקר של מכבי שאנחנו ב9 שחקנים? מה שחשוב במשחק הזה שהייתה מלחמה של הפועל,הבעיה היתה בסיום המצבים כמו שצריך.אבל שוב פעם העיקר המלחמה!!! והפנדל שבכלל לא היה...מה זה אמור להיות?איפה הקוונים? השופטים יכולים לדפוק משחק שלם בגלל טעויות מחרובנות כאלה. ובקשר לבלילי,היום הוא בהחלט היה עצבני,ומה שהוא עשה על אוואט היה מכוער,אבל מצד שני כל המשיכות זמן של מכבי,כל ההתחזויות והבכיינות גם הם היו מכוערים...בעידוד לצערי היינו היום נחותים מהחיפאים והם די אכלו אותנו בעניין הזה למרות כל השירים המועתקים שלהם. בקיצור חוץ מההפסד המעצבן היה אחלה משחק עונה,אם כל המתח והאקשן והדרמה...

pentagon89

New member
היה אחלה משחק!

השופט היה השחקן ה12 של חיפה!!! אבל במחצית שניה לא היה עידוד! שער 13 אפילו בבלונים רק חצי ממימנו הניף.. שער 2 עודד בתחילת המשחק וזה היה פצצה שער 7 רק חצי ממנו.. ושער 5 צריך לעודד יותר חזק..!

שער 13....

סנובים כאלה!! ישבתי שם כי לא נשאר לשער 5.. רואים טוב אבל מי שרוצה לראות טוב שילך לראות בטלויזיה... אני בא בישביל האוירה באיצטדיון ובישביל הפועל שלי אז קדימה גם שער 13 יכול לעודד!

אמרו לי

שלא נשארו כרטיסים ל5... ובגלל זה אני רוצה עכשיו לקנות כמה שיותר מהר כרטיסים לשער 5 בדרבי! אז בבקשה מתי מוציאים את הכרטיסים לדרבי??? ואם עוד השבוע אני יכול להבטיח לעצמי כרטיסים?

totsade

New member
היה משחק מדהים,../images/Emo187.gif

למרות ההפסד... כולם נורא השתדלו ועשו את מה שהם יכולים
הניצחונות יגיעו בהמשך
רק חבל שהפסיקו לעודד במחצית השניה

למעלה