פיניקס סאנס, אפשר להתחיל לסכם את הטרייד

המשתגר

New member
תזכיר לי מה קורה למי שלא זוכר את העבר שלו?

מאחל לך עתיד מעולה! ושבת שלום, על הדרך.

לא, אי אפשר להתחיל לסכם את הטרייד.

איך צביקה שרף אמר לפני כמה שבועות, לוקח לקבוצה זמן להתחבר ומודדים אותה רק אחרי כמה חודשים טובים. מתי באמת יהיה אפשר לסכם את הטרייד ? רק בסוף עונת הכדורסל - אחרי הפלייאוף. עד אז אפשר לדון רק על השינויים שנגרמו עקב ההעברה, אבל לסכם אי אפשר. בכל מקרה, אני טוען שהטרייד עשה טוב לפיניקס. אם סטיב קר ואנשי כדורסל אחרים חושבים שהטרייד הזה מוצלח אז אני חשוב שכולנו חייבים לתת להם את ההזדמנות להוכיח שהמהלך היה נכון. תנו לשחקנים את הזמן, זה לא פשוט להיכנס לקבוצה חדשה ועמוסת מטרות בזמן כל כך קצר, וכל מי שהיה שחקן יודע עד כמה זה קשה להיכנס לקבוצה חדשה. זה לא רק הצורך ללמוד אותה כמו הצורך להשתלב בה ולספק תוצאות מיידיות, כאשר התוצאה היחידה המתקבלת היא ניצחון.

WorldCenter

New member
בוא נחכה עוד טיפה , בנתיים גם

הטרייד שהביא את קיד אל דאלאס לא ממש קוצר הצלחות.

Puskas

New member
ביום של הטרייד

אני הייתי מאלה שזעקו שזה טרייד רע לסאנס! אני עדיין מאחורי זה..ואני לא צריך מאזן שלילי כדי לגבות את זה.. המשחק של הסאנס לא טוב עם שאק.. הוא נותן רב' כל משחק כמעט אבל בנ"ק הוא בדר"כ מתחת ל-10.. 20 מ' דולר לעונה זה בדיחה עצובה ביחס למה שאתה מקבל.. שאקיל שווה היום לדעתי אולי 7-8 מ' דולר לעונה.. ובכלל,כמה התלהבו מהטריידים שהיו העונה אבל בתאכלס? רק הלייקרס שיחקו אותה.. קיד בדאלאס בינתיים לא משפר כלום ודאלאס אפילו פחות מרשימה ממקודם.. ביבי לאטלנטה,כרגע לא משפר כלום..וזה מאכזב.. שאק לפיניקס כצפוי מחליש את הסאנס.. רק הלייקרס שיחקו אותה עם גאסול תמורת אוויר... הספרס וההורנטס עשו שיפוץ קל לספסל וזה יפה וחשוב לא פחות מטרייד בומבסטי.. בכל מקרה..שאק לא מתאים להם אבל מה שבטוח זה שברגע שהוא ונאש גומרים ת'חוזה עוד איזה 2-3 עונות אז הסאנס נפתחים בחוזים ויוכלו להחתים מלא שחקנים טובים..

WorldCenter

New member
לדעתי גם הקאבס

שיחקו אותה בטרייד שהביא את וואלס + סמית + דלונטה + ווילי. את הפירות של אטלנטה עוד נראה, ואני חושב שהם יזכו לשחק בפלייאוף העונה. שיקאגו בנתיים נשארה אותה קבוצה פחות או יותר , עכשיו גם דנג בריא. דאלאס ופיניקס נאלץ לחכות מה יקרה, זה לא נראה טוב כרגע.

מהו ממוצע הספיגה עם שאק?

מהו אחוז הקליעה של היריבות? הרי מילא אומרים שבהתקפה שאק מאט את הקצב ועדיין לא נכנס לגמרי למשחק של פיניקס ונאש אבל בהגנה? כשיש מאחורה את שאק ואמארה נכון, שיחקו נגד קבוצות חזקות, ובכל זאת, לחטוף בראש פעם אחר פעם הבוקר, רבע רביעי, ופיניקס לא מצליחה לעשות סטופ ב*שום* התקפה של יוטה. דווקא ההתקפה עובדת, המשחק מהיר, ההתקפות קצרות, כמו שפיניקס אוהבת. אבל בהגנה פיניקס לא מסוגלת לעצור אף אחד. מריון חסר? שאק איטי? לא יודע, אבל זאת נראית לי כרגע הבעיה העיקרית. כי הרי תמיד אמרו שפיניקס לא יכולה ללכת עד הסוף בגלל אין-הגנה, והביאו את שאק בשביל לשנות אולי את הסגנון ולהיות מסוגלים להתמודד עם קבוצות הגנה בפלייאוף. אז גם לא משחקים לאט כאסטרטגית אימון לקראת הפלייאוף, ונראה לי שההגנה אפילו נחלשה. וגם מפסידים בשרשרת. והנה תוצאת הסיום 126:118 ליוטה בפיניקס. מה זה?!

OrEl74

Well-known member
מנהל
אז ככה...

הנה הנתונים העונתיים (כולל המשחקים עם שאק) לעומת 9 המשחקים האחרונים (כלומר רק המשחקים עם שאק): ממוצע נק' עונתי: 109, עם שאק 107 ממוצע ספיגה: 105, עם שאק 111 אחוזים מהשדה: 49.2, עם שאק 49.6 אחוזי יריב: 45.7, עם שאק 49.3 ריב': 40, עם שאק 42 ריב' יריב: 45, עם שאק 38 (הנתון הכי משמעותי מאז ששאק הגיע) אסיסטים: 27, עם שאק 24 אסיסטים יריב: 20, עם שאק 21 חסימות: 6.75, עם שאק 4.8 חסימות שקיבלו בראש: 3.8, עם שאק 4.5 חטיפות: 6.9, עם שאק 4.7 חטיפות יריב (איבודים לצורך העניין): 7.2, עם שאק 8.5 הערה חשובה, המספרים לא לגמרי מדוייקים ב-100% וייתכנו סטיות קלות. אני מציין את זה בשביל שאור עמית לא יעלה על הזיופים שלי ויכנס בי אח"כ

למעלה