פיניאס ופרב : המחזמר.

1MEiitar5

New member
פיניאס ופרב : המחזמר.

ציפיתי להנאה - והיתה לי אכזבה ענקית. והמדבבים? נוראיייים [אני לא יודעת את שמות המדבבים אז..] איזבלה החדשה בכלל לא יודעת לשיר. לקנדיס ולפיניאס היה קול מאוד 'כואב'.. שלא נעים לשמוע. רק רגע!! מה הקטע לקחת מדבבים לסדרה של שירים אם הם לא יודעים לשיר?! ובלי קשר למדבבים, למה המוזיקה וקולות הרקע יותר חזקים מאשר ה'זמר הראשי' בעצם? אם צפיתם בפרק.. מה אתם חשבתם?

barak97

New member
רגערגע.. זה שודר כבר בעברית?! ../images/Emo40.gif

אוף
רציתי לראות איך ייצא זה פרק גדול באנגלית... אני בטוח שבעברית זה יצא פחות טוב.. אי אפשר לתרגם שירים גאוניים כאלו בצורה טובה לעברית.. האמת שאף פעם לא הבנתי את הקטע של הקולות רקע החזקים.. זה ככה בכל שיר בכל פרק של פיניאס ופרב!

MaorDub

New member
מה?!

לאאאאאאא חייב להיות לזה שידור חוזרר!!!!! זה היה בקרוב לפני יומיים, איך זה שודר? :O

Hawkgirl

New member
ואוו, אהבתי את קנדיס!

מי המדבבת שלה?! למרות הקול הצומרני שלה, יש לה מן חספוס שכזה בקול שממש אהבתי~ והיא משחקת טוב עם הקול בשירים~ והקול שלה באמת מתאים לדמות האחות הגדולה והמציקה~ התרגום בשיר של הילדה הוורודה והמכוערת ההיא ממש רע.. "מה 'תם עושים?" O-O" ו.. אממ.. כן, היא לא ממש יודעת לשיר פפפ... התייאשתי בערך אחרי 10 דקות של הפרק ולא היה לי כוח להמשיך לצפות, אז אלו ההערות שלי~ (שמעתי עוד שירים, אבל לא בשלמותם, ולא היה לי מה להעיר עליהם~) אמממ, אני חייבת באמת לומר שמי שערך ת'סאונד בשירים, לא עשה עבודה מוצלחת במיוחד O-O" הקולות רקע היו הרבה יותר חזקים מהזמר המוביל O-O" ולסיכום, ה-2 הראשיים מכוערים תיכו.

וואי XDDD

* מסכן פיניאס [הילד הג'ינג'י עם הקרבולת זה פיניאס, כן?] השיר היה ממש נמוך בשביל המדבבת. שומעים שהיא יודעת לשיר בסדר... אבל משהו בשיר לא הסתדר לה. חבל. * למה קולות הרקע לפעמים חזקים בהרבה מהקולות הראשוניים?! * הקול של האמא כ"כ יושב עליה! ואוו :} * הקול של קנדיס העיף לי ת'סעיף... אבל יש בזה משהו שמתאים לקנדיס... היא אמורה להיות מרגיזה כזו, לא? בכל מקרה, לדעתי היא יכלה להקצין אותה קצת יותר... * מה קרה לאיזבלה? איפה מיכל מוכתר הנהדרת?!?
השיר עצמו, אגב, ממש חמוד איכשהו, אבל הזמרת... אההה... טוב, לא כולם יכולים לשיר, נכון? ^^ במיוחד כשמדובר בהקלטות מהירות יחסית, אני מניחה XD * ב8:02 זה לא לירי? O-ם [לירי אור, הכוונה] * הדוקטור הגרמני היה מטורף ^^ באופן אישי אני מאמינה שיכל אפילו היה להיות הרבה יותר אנרגטי... זה נשמע שהקול מצטרד אבל אין באמת שיגוע או טירוף בקול. די, מה... התייאשתי מהצפיה XDDD

amityosovich

New member
קנדיס בעברית מעצבנת טילים!

וזה טוב! כי היא אמורה. ובאמת האיזבלה החדשה פחות טובה...ופחות מתאימה קולית לדמות... את מירי יכולת להתאים לה יותר. אני מדמיין אותה קצת כמו פיבי בקיד וקאט. לגבי דופנשמירץ (הדוקטור הגרמני)...אותי הוא פשוט ממש הצחיק. אני מת על גלעד קלטר עליו. ובכלל. אבל אני חושב שגם גיורא קנת יכול היה להתאים על דופנשמירץ. למרות שגלעד התאמה מצויינת!!

לא אמרתי שהוא לא תותח :}

אבל אני כן [באופן אישי] שומעת בקול שלו שהוא סתם הצטרד וניסה לעשות את זה כאילו הוא לוחץ אבל לא באמת התאמץ ווקאלית. יש סיכוי גדול שבאולפן פשוט אמרו לו לעשות "כאילו" הוא מתחרפן כדי לא ליצור דיסטורשן ואוליי בגלל זה ירד כ"כ באנרגיות. [זאת רק הנחה, כי... לי אמרו את זה הרבה בעבר]

barak97

New member
אני בספק ../images/Emo40.gif

אני ממש אוהב את קלטר על דופנשמירץ. שומעים שהוא לא מקובע, הוא משחק מלא על הניואנסים בקול והדיבור לא רציף, כמו במקור. אני ממש אוהב את הגרסה העברית של הסדרה, היא עשויה בצורה מעולה. אולי מבחינת תרגום היא לא משתווה לאנגלית (בשירים בעיקר.. קשה לתרגם שירים גאוניים כאלו XD) אבל הדיבוב מעולה

מה, אתה לא מכיר את זה ש...

אומרים לך לפעמים באולפנים "אל תצעק באמת! תעשה רק... כאילו"? נכון ששומעים מן הבדל משונה שכזה? ז"א... גם אם הצעקה המזויפת הייתה טובה ונשמע היה שהיא אמינה לחלוטין - שומעים שהיא לא אנרגטית כמו שיכלה הייתה להיות, נכון? אותו הדבר כאן. שוב, זה היה טוב כי גלעד מדבב נהדר, אבל אני מרגישה שהוא מסוגל לתת יותר טירוף, יותר אנרגיה. זו פשוט הרגשה, נו :} ואני די בטוחה שהוא עשה את זה כמו שהוא עשה רק בגלל שכך ביקשו ממנו לעשות, ולא כי הוא לא יכול לתת יותר... רק דעתי ^_~

brody

New member
חבל שלא הקלטת גם את הסגיר לפרק.

יכולנו לדעת מי החליפה את מיכל מוכתר בדיבוב איזבלה.

amityosovich

New member
וואו!

השיר של דופנשמירץ פשוט גאוני!!! XDDDD גלעד קלטר פשוט תותח!! אחד המדבבים המעולים שהיו פה. נקרעתי מצחוק.

1MEiitar5

New member
גמאני אוהבת אותו! XDDD

הוא הנרמלי שם מבחינת סוג הקול! >שבאמת התאימה לו הדמות. לדעתי. . .

MaorDub

New member
:(

ציפיתי ליותר.. הקול של איזבלה זוועתי, הכי טוב היה רק דופנשמירץ והשיר של קנדיס

foxi943

New member
יש לי רעיון!

אולי נעשה לזה פאנדאב משלנו?? :p עם תרגום שונה כמובן!

למעלה