פינטזתי???

פינטזתי???

ערב שני של ראש השנה מוצ'ש מסיבה פיצוץ חוף ניצנים אלפיי אנשים כלכך הרבה זיעה נשפכה שם כל כך הרבה אהבה זרמה לה ובין כל החוגגים בפינה חשוכה ישב לו איש צעיר מזוקן חשבתי התייבש הבאתי לו לשתות הסתכל עליי בחום עיניו זהרו פתאום אני רב נחמן אמר לי מאומןןןןן חשבתי לעצמי אחד ההוזים כנראה השארתי לו את הבקבוק והלכתי בבוקר כשזרחה לה השמש מצאתי עצמי שוב באותה פינה הבקבוק נשאר שלם ליד הבקבוק שקית בשקית תמונה של הציון הצדיק אמרתי לעצמי שנה הבאה בלי נדררררררררררררר אצלך רב נחמןןןן

פינטזת או לא , העיקר - ...

ששנה הבאה באמת תגיע לרבנו ! לה' יתברך יש הרבה דרכים ליצור איתך קשר , רק אתה יודע ומרגיש מה ראית באותו יום ומה אתה מתכוון לעשות עם זה ... גמר חתימה טובה לכל עם ישראל !

אלישיר

New member
ניתוח הגיוני אולי יבהיר ויאיר

בעזי"ת ראית בחור דתי, עטור בכיפה וזקן, באמצע מסיבת טראנס, במהלך ותוך כדי ראש השנה??? אם לא היית מוצא אח"כ שם ת'תמונה, הרי שאתה בעצמך לא היית מאמין שראית באמת מחזה שכזה, והיית סובר שקצת נכנסת להזיות. בחור דתי לא ימצא במסיבת טראנס באמצע ראש השנה... לא עם כיפה! היות שכך אשאל אותך שאלה: איך הוא היה נראה? (צבע שיער הראש והזקן, מצח, מלבושים וכו'). כך או כך, תסכים איתי שדבר פלא ראית.

אמיתי 24

New member
אתה אומר רבי נחמן הולך למסיבות

עמ"י עש"ו פשש חידוש כזה לא ראיתי אחי אני ממליץ לך ליבדוק מאיפה לקחת את הטריפ
אבל בע"ה הקדוש יסייע לך לחזור בתשובה ולדבק לצדיק האמת

E S

New member
אמיתי ועוד איך!!!!!!../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif

גם אני לפני שנים רבות ראיתי!!!!! מחזה דומה מאד באותו המצב!! ולשם יתברך ולרבנו יש את כל הדרכים שבעולם להאיר לאיזה יהודי מה שצריך להאיר וגם אם האדם יקח את כל הסמים שבעולם ברגע שיחליטו משמים להאיר לו זה פשוט יאיר ואני פשוט גם היה לי משהוא דומה......... ואשריך שזכית לראות את רבנו בעולם הזה!!!!

גם אתה תבדוק מה אתה לוקח...

ובשפתנו - תבדוק באיזה מהספרים שלמדת , לימדו אותך להתלוצץ על יהודי שברצות ה' ראה מה שראה והרגיש מה שהרגיש ובא לכאן לספר לנו . מבין שניכם , אתה היחידי שהתלוצצת - וחבל . הוא בא עם ניצוץ של חזרה בתשובה (אמרתי לעצמי שנה הבאה בלי נדררררררררררררר אצלך רב נחמןןןן) ואתה הראת לו שכביכול כאן מתלוצצים על שכמותו ... אבל כמו שאמרתי - רק כביכול. האמת , שלי אין שום בעיה עם מה שהוא ראה , זה לא חידוש כלל אצל רבנו להופיע בהקיץ , בחלום או בדרך אחרת שירצה , על מנת לחזק יהודי ולעורר אותו בתשובה. אנא ממך , הפורום הזה בא לחזק ולא להחליש , אם אתה מחפש על מי להתלוצץ , בבקשה , אל תעשה את זה פה ...

אמיתי 24

New member
אני ח"ו התלוצצתי ? אני מכיר סיפורים

עמ"י עש"ו כאלו מקרוב
רק פשוט אמרתי שיבוק מה הוא לוקח
שיחלק לכולם . לא הבנת אותי
חפיף בע"ה נחזור בתשובה שלמה כולנו ובע"ה שנה הבאה כולנו באומן

למעלה