פינות בבית

michalica

New member
פינות בבית

לבקשת הקהל הצר (ארנבינה) פינות ניבחרות מהבית (שניה אחרי שהעוזרת עזבה, אלא מה?) החדר של התינוקת

Mile High

New member
אלה שקים של אורז על הספה בסלון?

אני מזהה את השקים האלה.. איך הם הפכו לכריות? זה רעיון גאוני ממש!!!

michalica

New member
כן, שקי אורז

את האורז אכלנו והכנסנו לתוך השקים את הכריות הזולות המעפנות של איקאה, בכל שק יש שתי כריות

מקסים! אבל...

אני קרציית הבטיחות... חייבת להגיד לך שהמיטה של התינוקת מלאה מדי בכל מיני אביזרים רכים. ממליצה לך להציץ בהמלצות להשכבה בטוחה - המיטה אמורה להיות נקייה מחפצים רכים, מביוחד בשנה הראשונה.

איפה ראית חפצים רכים?

אני רואה דובי אחד *מחוץ למיטה*, ומגיני ראש שמחוברים לסורגים, כמובן. ומיכליקה, תמונות נהדרות. הבית שלכם נראה חמים, קוזי ומשפחתי מאד.

פישים

New member
וגם התינוקת

nochda

New member
גם לי המיטה נראית מאוד עמוסה

בכלל,אצלי יש הפרדת רשויות. המיטה בחדר הילדים משמשת לשינה בלבד. אין בה מגן ראש,אלא נחש שכרוך סביב הסורגים. אין מובייל,אין תמונות. זו מיטה שמיועדת לשינה בלבד. בסלון יש לול. יש בו 2 ספרונים של תמונות בשחור.אדום.לבן וזהו כרגע מבחינת פעילות (היא רק בת 3 שבועות) ....ואם אפשר הייתי מרחיקה את שידת ההחתלה מהמיטה. זו קירבה קצת מחניקה. זהו,סיימתי לקרצץ...

Y!

לו אני מישהי מהפורום שהתכוונה להעלות תמונות של הבית, הייתי מוותרת ברגע הזה... היא שאלה מה דעתנו בקשר למיטה, הבטיחות בבית, ועומס גירויים - אורות וצללים? לא יפה.

nochda

New member
אז את כנראה לא יודעת לקבל עצה טובה

זו בכלל לא ביקורת אלא נקודת מבט של אורח לרגע רואה כל פגע. זה בא (לפחות אצלי) ממקום שמבקש להאיר על סכנה אפשרית. ...והאמת היא שהיא לא שאלה לדעתנו בכלל אלא רק חלקה איתנו את התמונות. זה היה רק בשביל לשמוע מחמאות? אני כנראה אחרת. אם מישהו היה מעיר את תשומת ליבי שיש משהו מסוכן באופן בו אני מרהטת את חדר הילדים למשל,הייתי עוצרת לרגע לחשוב ומודה על העצה הטובה. אבל זו רק אני...

כנראה שלא.

וכן, אם שאלת - אני מניחה שהתמונות היו כדי לשמוע מחמאות. אני לא גם חושבת שההערות שלך היו מהמקום הבטיחותי, אני, לפחות, הבנתי אותן יותר מהמקום של הערה על כמות הגירויים שתינוק זקוק או לא זקוק לה ובאיזה גיל. וגם ההערה הקודמת היתה, בעיני וכמו שכתבתי, לא ממש מבוססת על העובדות. אין שום חפץ רך משוחרר במיטה, למעט השמיכה. לא ידעתי שילדים לא אמורים להתכסות. אבל נעזוב את זה, אין לי ספק שמיכליקה לא התכוונה למנות אותי כשומרת הסף שלה מפני העלבות.

אני חושבת שהערות של בטיחות חשובות

חברים שלנו העירו לנו הערת בטיחות שכנראה הצילה את חיינו באותו רגע שנאמרה ההערה - היתה מבוכה גדולה - גם שלנו וגם של אומר ההערה אבל אני אסירת תודה שנאמרה וכך לדעתי צריך להיות.

מיוליקה

New member
עם כל הכבוד, מה קשור "לא יפה" ?

העירו לה הערת בטיחות. תרצה - תיקח, לא תרצה - לא תיקח. לא אמרו לה שהאהיל מכוער (סתם דוגמא, התמונות נחמדות מאוד). היא לא שאלה מה דעתנו. אז זה אומר שאסור להביע אותה ? לא פעם שרשור יכול להתחיל ממתכון לסלט ולהתפתח לגבולות אצל ילדים, גם אם לא שאלו. לא כל כך אוהבת את סתימת הפיות הזו.

טוב, אז בזאת אני משחררת את פיות כל העולם

לכתוב תגובות. לא התכוונתי לסתום פיות, התכוונתי להאיר רגישות שאולי הכותבות לא שמו לב אליה. ושוב, אני באמת לא רואה איפה העניינים הבטיחותיים ב"הערות". זה מזכיר לי שפעם אמא בוטס פרסמה בפורום בווינט תמונה של הבת שלה בבריכה עם חברה במרפסת עם מים בגובה חצי מילימטר (לא בהגזמה, באשכרה חצי מילמטר). מטרת התמונה היתה שוויץ טהור. במקום זה היא קיבלה שטיפה מכל מיני צקצקניות על איך היא משאירה את הבנות לבד בבריכה כזו (הו! סכנת נפשות! חצי מילימטר גובה לבנות ארבע!!!), ובכלל - איך היא מעיזה לתת להן לצאת למרפסת בקומה גבוהה וכאלה. מבאס ולא לעניין. זהו, גמרתי, שלום.

מיוליקה

New member
שוברים את הכלים ולא משחקים ?!

לא לעניין ההעלבות, והפנית הגב הוירטואלית. את חושבת שההערות לא לעניין. אחרות חושבות שכן. מה עוד חדש תחת השמש ? (וחשבת שאולי מקריאת התגובות שלך לא עולה הכוונה "להאיר רגישות שאולי הכותבות לא שמו לב אליה", והן נקראות בנימה אחרת ?). זהו, גם אני סיימתי, אבל רק להתראות
.

לא, שלום בבחינת

גמרתי לנאום, מיציתי. ומה שברור לי זה שמיכליקה, כשהיא תתעורר, תתבאס רצח מהבלגן שיצרתי לה בשרשור. אז באמת גמרתי לדסקס את זה. מסכימות, לא מסכימות, הכל סבבה. אור ואהבה.

למעלה