פינותיישן....

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
פינותיישן....

כמו שאתם רואים הפינות קצת נעלמו, וחוץ משרשורשיר והוצא מהקשרו אין משהו מיוחד.. אני לא רוצה להשלים עם רוע הגזירה ולכן יש לי מספר הצעות. קודם כל חשוב לציין שהליגה האידיאולוגית יצאה לפגרה, מהסיבה הפשוטה של מיעוט משתמשים.. וחבל לי לפרסם את השאלות הללו בשביל 2 אנשים. לכן לבנתיים אני מקפיא את הפינה הזאת, ברגע שאראה ששוב יש היענות גבוהה אני יותר מאשמח להחזיר אותה, מהסיבה הפשוטה שחוסר הבקיאות באידיאולוגיה הרוויזיוניסטית בקרב שכבת המדריכים בתנועה היא גדולה מדי, ואסור בכל שתהיה. מדריך בבית"ר, לעניות דעתי, חייב להתמצא בצורה טובה בעיקרי בית"ר. לגבי יום שלישי.. עודד, התייאשת לגמרי או שאתה רוצה לחזור? לחזי הייתה פינה מצויינת ביום שישי ואני מאוד רוצה שתחזיר אותה חזי (היא פעלה רק לשבוע ולמרות זאת..) יש לי הצעה בנוגע ליום ראשון: אדם מסוים ירכז פינה של "הפעולה השבועית" חברי הפורום ישלחו לו פעולות שהעבירו השבוע והוא יפרסם את הפעולה הטובה ביותר לדעתו בפורום. בנוגע ליום שני: משחק שבועי, חבר פורום שיהיה אחראי על פינה מסוימת וכל שבוע הוא יעלה משחק אחר.

אני חוזר חזק יותר רק בשם אני בטווח!

בטח שחוזר זה לא שהתייאשתי מושון חמוד שלי םשוט כמעסתי אלייך! אבל בכל זאת אני חזור לפורום מ'ס אחתתתתתתתתתתת

למעלה