פינוק
שרשרו -

adi23e

New member
פינוק../images/Emo39.gif שרשרו -

מהו לדעתכם פינוק? /איך אתם מגדירים פינוק? כיצד אתם מפנקים את עצמכם? שבת שלום

פינוקים

ספורט אוכל טוב אהבה נהיגה דמיון מודרך עצמי שינה טובה בילוי בחיק המשפחה בילוי עם חברים

fireblue1

New member
סקס,שינה ומקלחת{!}

ו.... -להתאמן{ריצה, כח וכו'] -לעשות{כן כן} מסאז' בכפות רגליים{לבנות כמובן}. -לקרוא ספרים{בעיקר כלכלה} - שוב לישון.... - לשכב על המיטה ולא לעשות כלום. -פשוט להקשיב לאנשים ולנתח מה שהם אומרים.

fireblue1

New member
חחח

נוו אתה יודע.......... רגע, אתה לא היית הרבה זמן בפורום{!}.

לילי27

New member
פינוק

הייתי מגדירה את זה כמשהו שעושה טוב לנפש, נותן כוח. אני מפנקת את עצמי שאני תורמת לאגודות בעלי חיים, שאני עוזרת לחברות שלי, שאני מתנדבת בגן של הילדים האוטיסטים, שאני הולכת לכלבייה של ירושליים. שאני קוראת חומר על פסיכולוגיה, שאני לומדת דברים שמעניינים אותי ושאני סתם נחה.

count on me

New member
פינוקי..ים של פינוקים =]

"היום אני אפנק את עצמי " זה אומר היום אני עושה משהו טוב בשבילי, משהו טוב לנשמה שלי... יש מגוון עשיר של פינוקים בשלל צבעים וצורות, לכל אחד הפינוק שלו. אני מאמינה ש : חשוב לפנק את עצמך מידי יום, כלומר כל יום לעשות משהו אחד לפחות שעושה לך טוב - משהו למענך. עם זאת לא צריך להגזים עם פינוקים, הם יאבדו את הטעם הטוב שהם משאירים... הפינוקים המתוקים שלי : לקרוא ספר לשמוע מוסיקה טובה סתם לשכב במיטה לפנק אנשים אחרים לעשות ספורט ללכת לים להתנדב לטפח את הגוף לרקוד לראות סרט לא לעשות כלום שיפנקו אותי שוקולדדדד זה אחלה פינוק להכין לאפות..חעחעחע ללמוד דברים חדשים, שמענינים אותי. לטייל בטבע עם המשפחה - כמובן עוד דברים, שאת המילים המתאימות לא מצאתי.. שיהיה לכםם שבוע מפנקק במיוחד = ] אוהבת המון! =]

ronrong7

New member
...

בשבילי זה: להשתמש במחשב לצפות בשיר שלנו לקרוא לבלות עם חברות לשחק כדורגל לרקוד ברייקדאנס לאכול את מה שאני הכי אוהבת לישון עם אמא שלי לתקשר עם אנשים לגמור את כל שיעורי הבית וכיופי הבית לצאת לטיול לעשות אמבטיה כמו שצריך לקרוא בדיחות להיות לבד לא להיות לבד בלילה ויש עוד רשימה ארוכה מאד אבל אלו הדברים הכי חשובים....

ronrong7

New member
שכחתי..

לעזור לאנשים לעזור לחיות לדעת שעזרתי להצחיק אנשים

Spotless Mind

New member
גם אני מתפנק:

אוכל טוב. שוקולד שינה טובה קניות ספורט חבריםם משפחה סרט טוב לגרום לעצמי להרגיש טוב לגרום לאחרים להרגיש טוב.. ובטח עוד דברים ששכחתי, או שאני לא שם לב אליהם...

פינוק...

מסג' בכל הגוף לגלות שירדתי 5 קילו כשאני עולה על המשקל טיול בטבע לגלות שמישהו באמת אוהב אותי חיוכים קריאה בישול, בעיקר לאחרים

אמ...

מוזיקה..הרבה הרבה מוזיקה....לנגן בגיטרה שלי.. המווון המוון המוןןןןןןןן וים... להיות בים לשמוע מוזיקה ולנן בגיטרה...הכי הכי הכי הכי הכי כייף לי בעולם...

count on me

New member
לכולנו זה הכי כייףףףף, לפחות לי =]

שמישהו ינגן לי בגיטרה, אני לא יודעת לנגן...חחחחחחחחחחחחחחחח

yossi iv

New member
פינוקים וענוגות../images/Emo48.gif...

ראשי תיבות של הפינוקים שלי לא לפי סדר חשיבות: ל.נ.מ.א.ח.ת.ר...

count on me

New member
אני רוצה לנסות !

ל - לישון נ - נתינה מ - מסאז' א - אהבה ח - חופש ת- תקשורת ר - רעש מה אומריםם?? יש תקווה?

למעלה