פינוק של ילדים

פינוק של ילדים

כתבתי כאן רשומה על פינוק ולהפתעתי, רוב התגובות שקיבלתי דוקא היו בעד פינוק הילדים ולא ראו בזה שום פסול... מעניין אותי מה אתם חושבים? מה ההגדרה שלכם לפינוק? האם אמהות ואבות מגדירים פינוק אחרת? אבות מפנקים פחות, או דווקא בגלל שהרבה אבות נמצאים פחות עם הילדים הם מפנקים אותם יותר? (אני יודעת, אני חוטאת כאן בלא להיות PC מגדרית, אבל בכל זאת יש דברים שאני מרגישה שאבות רואים שונה מאמהות)

גרי רשף

New member
על ההורים להכין את הילדים לחיים..

..לאט, בדרך של משחק והתנסות, בהצבת דרישות ובהעמדת גבולות, בתמיכה וגם בנזיפה. לעשות כל מה שהילד רוצה- זה דבר פסול, לריב איתו על כל דבר ולתת לו הרגשה שכל דבר זה עונש- גם זה דבר פסול. מה נשאר? איכשהו לנווט באמצע, בשיקול דעת, לדעת לדרוש ולדעת לוותר.. בקיצור- מה שאמרתי לבטח נשמע כסיסמאות ריקות מתוכן שנכונות בכל מצב.

hirshfe

New member
משהו לגבי כביסה בנפרד

כמו משיהו אמר לי פעם אתה מכבס במכונה בנפרד, אבקה משלו ואז אתה שם את הילד על החולצה שלך ה"לא" מכובסת בתנאי מיוחדים אז כרגע, עם דור קיבלנו מתנה את אבקה המיוחדת אז עד היא תגמר - אנחנו מפרידים. ושהיא תגמר האבקה שלנו - בהתחלה נפריד את הכביסות אבל רק לשם נוחות. כי מה לעשות תינוק מלכלכך יותר בגדים

Master Stav

New member
פינוק ....

הילדים שלי מפונקים ... .אני קורא לכול ניסיכים ונסיכות וככאלו אני מפנק בהתאם ... אבל בואו נהיה רצינים לרגע ככלש נוכל .....אני לא חושב שאבות מפנקים שונה , אני מאמין שכולנו מסוגלים להציב גבולות ולדעת מהו זמן להתפנקות ומהו זמן לעשייה של דברים מטלות וכיוצא בזה ....

למעלה